Minoza

Član
  • Broj odgovora

    90
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. ScandalQueen se sviđa post u temi od Minoza u Bolje je poroditi se u 7. ili 8. mesecu??   
    Svaki dan u maminom stomaku znaci i to je to! Neko se porodi ranije, neko kasnije, ali ja cu uvijek biti za to da bebana ostane kod mame sto duze moze! Tako i ti mazi svoju djevojcicu i sapni joj da ostane jos koji dan kod mame!
  2. ivastraja se sviđa post u temi od Minoza u Naše dete je jako pametno   

    Ovako i ja mislim!

    Moj sin je moj sin, i naravno da je za mene najljepsi i najbolji na svijetu! Ne govorim drugima sta zna i umije sa svojih 20 mjeseci (osim onima koje to stvarno zanima, koji pitaju i hoce da se bave sa njima kao npr. moja mama, kuma isl.), ali mu svakog dana govorim koliko ga volim, kako je on jedan divan deckic, govorim mu bravo, bravo za svaki, pa mozda i veoma mali uspjeh! Kao rezultat imam jedno nasmijano, vedro i radoznalo dijete koje voli da se igra sa kockicama i puzlama, da gleda crtace, da kopa u pijesku, da trci za loptom...kao rezultat imam jednu mazu, koji svako malo dolazi kod mene da me jako zagrli i poljubi! To je jedino sta ja hocu!
    naravno da zelim da bude uspjesan, dobar u skoli i kasnije u ostalim stvarima, ali prije svega zelim da bude srecan, da vjeruje u sebe i da u svakom trenutku zna da smo ja i mm tu za njega i da vjerujemo u njega!
  3. bikica85 se sviđa post u temi od Minoza u Tate i kućni poslovi   
    Ja od njega ne ocekujem pomoc, jer ni kuca nije samo moja, ni dijete nije samo moje, tako da on ne pomaze, nego ucestvuje u svim obavezama! Ok, naravno da ja malo vise povucem, ali on ucestvuje u svemu od pranja sudja do kuvanja.
    Pogotovo mi je nezamislivo da se ne bavi djetetom!!! Mm sve radi oko malenog, i kupa ga, presvlaci, i hrani. maleni je malo vise vezan za mene, tako da u poslednje vrijeme ne dozvoljava da ga niko uspavljuje osim mene, ali ranije je mm i to radio. Da ne pominjem setnje i igranje, to se podrazumijeva. Oboje uzivamo u nasem djetetu, i zbog toga je vec i drugo na putu, jer zajedno mozemo sve i sve je manje tesko. Djeca toliko brzo rastu i evo ja vec od one majusne bebice imam malenog decaka koji sve vise stvari zeli da radi sam.
    Ne podnosim sebicluk, ni u vezi, a ne u porodici. jednom kada dobijete djecu, vise ne mozete sebi dozvoliti luksuz da budete sebicni i mislite samo na svoje potrebe.