*andjelcic*

Član
 • Broj odgovora

  19085
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Reputacija

 1. Gagagagagaga se sviđa post u temi od *andjelcic* u Doniranje jajnih ćelija   
  Donirala bih jajnu celiju jedino pod uslovom da je poklanjam. Ne bih mogla da prodajem jajnu celiju, to mi je na neki nacin strasno. Cena jajne celije bi po meni bila cena toga da oni budu sreni.
  A sudeci da moja jajna celija nije iskoriscena za moju trudnocu i u toku tog ciklusa bi propala, zasto je onda kad je ja vec nisam iskoristila ne bih poklonila nekom drugom.
  To mi je na primer kao kad imam neku garderobu koju ne zelim da nosim, pa da je ne bih bacila poklonila bih je nekom drugom. Ovo jeste nebo i zemlja poredjenje, ali eto na taj neki nacin to dozivljavam.

  Zasto bi ljudi bili davaoci krvi, a jc ne? U cemu je razlika?
 2. *andjelcic* se sviđa post u temi od Пилче u VTO - procesi   
 3. *andjelcic* se sviđa post u temi od wonderwoman u Spisak trudnica   
  Usla sam na forum posle skoro 5 godina i nigde nikog  trudnice prvi trimestar jok?? Ja sam u 6oj nedelji, trudna posle 6 godina od prvog porodjaja i nemam bas sa kim o tome ovde da diskutujem o drugoj trudnoci 
 4. snowhite se sviđa post u temi od *andjelcic* u Žene gde je....?   

  *Ja sam jedva ubola šifru
 5. snowhite se sviđa post u temi od *andjelcic* u Žene gde je....?   
  Baš sam pomislila isto kad sam se ulogovala...
 6. ivannnica se sviđa post u temi od *andjelcic* u Drugi trimestar   
  Srećno! :)))
 7. *andjelcic* se sviđa post u temi od Alex92 u Visok pritisak   
  Hvala na odgovorima,iskreno malo me je i stah od pritiska, lepo je znati da ipak ima nade da prodje. 
 8. *andjelcic* se sviđa post u temi od krisskop92 u Čekamo plusiće   
  Zdravo svim cekalicama! Svakog dana čitam Vaše postove pa rekoh da se i ja oglasim. Radila sam svoju prvu inseminaciju i proslo je tek 5 dana i sad ostaje da cekam :/. Jako sam nestrpljiva dobro bi mi doslo malo vase podrske :). 
 9. svejedno se sviđa post u temi od *andjelcic* u Žene gde je....?   
  Baš sam pomislila isto kad sam se ulogovala...
 10. Moja pesmica se sviđa post u temi od *andjelcic* u Žene gde je....?   

  *Ja sam jedva ubola šifru
 11. *andjelcic* se sviđa post u temi od miliccam u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
  Da vidite jagodica bobicu 

  Ni mi sa Milom nismo imali taj krevetac što mu se skida strana pa sam rekla sa drugim obavezno i baš je super stvar. Sa nama je a ipak u svom krevetu. 
  Što se tiče ch ja sam šargarepu, tikvicu, krompir, bundevu, jabuku,  krušku, bananu, cveklu, još voća i povrća, pa meso, maslinovog ulje pa žitarice, tako ću i sada a za 2, 3 meseca.
  Kam, verujem da su ti tako rekli dr ali ja sam sa jakim antibioticima gentamicinom i ampicilinom dojila, rekli mi ništa ne smeta. Nadam se da će sve proći super. 
 12. blesava se sviđa post u temi od *andjelcic* u Drugi trimestar   
  Ja te videla ovde, pa se obradovala. Sad ćemo nas dve zajedno da krenemo u prvi trimestar.
 13. Earl Grey se sviđa post u temi od *andjelcic* u Čekamo plusiće   
  Nije sad tema, ali možemo u pp, kako muž najlakše može da pomogne kad mama nije tu, a beba pije mamino izdojeno mleko. *savetnica za dojenje
  * Meni je polazak u školu bio baš onako stresan, a on se baš laganice uklopio u odeljenje gde nikoga nije znao pre polaska, i na kraju je ispalo da sam ja imala jedina tremu od polaska u školu Tako da... što se škole tiče, mama, smiri se
  Da se vratimo na temu, nadam se da ovde nema čekalica jer su prešle na druge teme
 14. blesava se sviđa post u temi od *andjelcic* u Drugi trimestar   
  Ja sam radila na VMA...
 15. *andjelcic* se sviđa post u temi od Moja pesmica u Žene gde je....?   
  Ja se nisam ni odlogovala jos :-D
 16. Earl Grey se sviđa post u temi od *andjelcic* u Čekamo plusiće   
  Divno i imena su im divna! ♥ Znam za dečaka i devojčicu, posle sam se isključila negde u trudnoći 2015te i nemam pojma dalje o dešavanjima ovde, osim nekih članica sa kojima sam ostala u kontaktu na fb i privatno
  Preživi se spontani, ali se ne zaboravlja, znam to vrlo dobro. Ali, idemo dalje sa istim ciljem
  Je l dojiš bebu? (*oxytocin zavisnik )
 17. *andjelcic* se sviđa post u temi od Earl Grey u Čekamo plusiće   
  aha, znaci ti onda ne znaš ni Suncicu. Ona je treca devojčica , a četvrta je Iskra. Jedan dečak i tri devojčice . 6 godina najstariji, pa 5, pa 3, pa 4 meseca iliti 0 kako kaže najstariji . Beba je null
  pre bepca sam imala jedan spontani u 5-6 nedelji i to na moru  preživi se ali se ne zaboravi nikada 
  kako kažu strpljen spasen 
   
 18. Micili se sviđa post u temi od *andjelcic* u Čekamo plusiće   
  Pustoš...
 19. Earl Grey se sviđa post u temi od *andjelcic* u Čekamo plusiće   
  Pustoš...
 20. *andjelcic* se sviđa post u temi od Sovica93 u Čekamo plusiće   
  Cao zene drage,
  Samo da vam javim lepe vesti da smo konacno docekali plusic  Danas sam 6+6 a prvi UZ i kompletne nalaze imam zakazano za 21. jun. Ljubim vas sve i drzim fige!
 21. zokadare se sviđa post u temi od *andjelcic* u Visina roditeljskog dodatka   

  Ju, a ja sam izracunala bas neku veliku razliku, oko 20hiljada. Ja sam dobila od grada 50hiljada tu pomoc nezaposlenim porodiljama plus tih 31 hiljadu, a skontala sam da se u novom sadu dobija 15hiljada od grada, 15hiljada od Vojvodine i plus tih 31hiljadu
  Ma nije ni bitno, bitno da se uzme sta god se moze
  Znam da se u Kraljevu i u Kikindi ne dobija nista od grada, ni paket ni novcana nadoknada (tako su mi rekle drugarice koje su se tamo porodile, ali mozda ni one nemaju dobru informaciju).
 22. mama maza se sviđa post u temi od *andjelcic* u Prekid trudnoće   
  Žao mi je što je ova tema još uvek aktivna i zato što se u nju upisuju nove članice. Želim vam da vam se što pre ispune želje i da ova prepreka ne bude nešto što će vas obeshrabriti.
  Kao da sam juče pisala na ovoj temi, a sada posle prvog deteta i pet biohemijskih trudnoća i ranih spontanih, naše dugo čekano drugo dete ima 2,5god. Isto želim i vama, da uskoro na ovu temu dolazite samo kao podrška i primer da se posle svega što se desilo ipak dočeka uspeh. A kada dočekate, shvatićete da je bilo vredno čekanja. U našem slučaju i održavane trudnoće i godinu dana provedenih u Višegradskoj, a vama želim mnogo brži i lakši put do cilja. 
 23. snowhite se sviđa post u temi od *andjelcic* u Prekid trudnoće   
  Žao mi je što je ova tema još uvek aktivna i zato što se u nju upisuju nove članice. Želim vam da vam se što pre ispune želje i da ova prepreka ne bude nešto što će vas obeshrabriti.
  Kao da sam juče pisala na ovoj temi, a sada posle prvog deteta i pet biohemijskih trudnoća i ranih spontanih, naše dugo čekano drugo dete ima 2,5god. Isto želim i vama, da uskoro na ovu temu dolazite samo kao podrška i primer da se posle svega što se desilo ipak dočeka uspeh. A kada dočekate, shvatićete da je bilo vredno čekanja. U našem slučaju i održavane trudnoće i godinu dana provedenih u Višegradskoj, a vama želim mnogo brži i lakši put do cilja. 
 24. mala007 se sviđa post u temi od *andjelcic* u Treći trimestar   
  Trudnice, došla sam da vas pozovem da se prijavite na besplatne radionice o dojenju koje organizuje Udruženje Roditelj. Radionice se održavaju svakog meseca, trudnice koje imaju još vremena, mogu doći i na naredne radionice.
  Informišite se na vreme, a možete malo čitati i na dojenje.roditelj.org , značiće kada krenu prvi dani nakon porođaja prisećanje i u snalaženju. 
  Većina trudnica najviše brine o porođaju koji dođe i prođe, mame koje žele da doje, možete se na vreme informisati o dojenju.
   

 25. mala007 se sviđa post u temi od *andjelcic* u Spisak trudnica   
  Lep spisak trudnica dragih članica. Čestitam trudnice, posebno bivše plusićke!