A_Ida

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici A_Ida

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice A_Ida

  1. A_Ida je dodao/la post u temi neurodermatitis   

    pa nekad se malo povuce,samo izblijedi..a nekad bude 2 dana super a onda opet isto vise je crven ,prosiriva mu se i na vrat,ima malo i na nogama te ispod pazduha...Tako mi ga je zao to ga tako svrbi a ovdije kod nas ovi doktori nisu nista..

  2. A_Ida je dodao/la post u temi neurodermatitis   

    Vjeruj da ni ja vis neznam stacu,cekam sad terimn kod doktora,,ali evo kako je lijepo vrijeme boravili smo malo vise vani,i dosta se je crvenilo povuklo,izgleda da mu prija sunce..
    POzzz
  3. A_Ida je dodao/la post u temi neurodermatitis   



    Prvo je to pocelo kao blago crvenilo na licu,ja sam odmah odvela bebe doktoru i ona mi je rekla da to nije nista da to cesto bebe imaju i da samo mazem obicnom djecjom kremicom,,tad sam koristila Bubchen kozmetiku za bebe.
    Ali nakon nekog vremena to je sve postajalo gore i gore te sam ga odvela njegovoj pedijatrici koja mi je dala Advantan i Eucerin i rekla samo ona je veoma osjetljiva beba i to je uzrokovano alergijom, alergican je na sve i svasta..
    te nakon sedmicu ja sam otisla kod trece doktorice koja je odmah cim je vidjela rekla to je Neurodermatitis,i rekla da nastavim koristiti te kremice..Neznam meni ovdije sve nesto povrsno rade i imam osjecaj kao da im se neda...Al sad sam cula za jednog Dermatologa koji dolazi iz Bograda pa cu zvati da ugovorim termin pa cu vidjeti sta ce on reci.

    Mozes li mi reci za ovu Advantan kremu meni su rekli da je koristim samo 21 dan i to samo navece,tako i jesam neznam sad da li ja mogu nju opet namazati,sad samo koristi Eucerin svakodnevno cim vidim da je koza suha ali nedaje efekat.
  4. A_Ida je dodao/la tema Alergije   

    neurodermatitis
    Pozdrav svima

    Moj bebac ma 4 mjeseca a vec 2 mjeseca imamo problema sa Neurodermatitisom,zanima me da li ima iko kakvo iskustvo s tim,dobili smo mi terapiju Advantan kremom a svakodnevno koristimo Eucerin ali ne pomaze malo se povuce i nakon 2-3 dana opet isto,,a strasno je za gledati najvis emu je izrazeno na licu pocelo se siriti na vrat, a ima malo i po tijelu...

    Unaprijed se zahvaljujem !!
    • odgovora
    • pregleda
  5. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.