sonja91

Član
  • Broj odgovora

    14
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici sonja91

  • Rođendan 10/09/91

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice sonja91

  1. sonja91 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    devojke nesto mi nije jasno dobla sam 12 stog i trajalo mi do danas sto znaci ukupno dva dana ...nerzumem zasto??? dali vam se ovo desavalo?
  2. sonja91 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    ipak nisam trudna..dobila sam danas..
  3. sonja91 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    jesam sedmog napisala sam al nije bilo cetrnaestog nego sedmog al suve rano sam radila danas mi je 26 dan
  4. sonja91 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    znam sto je problem neznam sta da mislim...poludecuuu
  5. sonja91 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    joooooj imam osecaj ko da cu da dobijem i dalje me bole grudi i cesto sam gladna nebih volela da dobijem
  6. sonja91 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    oko 14 stog posto sam ja vec bila trudna nazalost zavrsilo se pobacajem u prosloj trudnoci sam imala gasove radila sam test pre neki dan i bio je negativan verovatno nemoze jos da pokaze inace imam nekak cudan osecaj u stomaku i nervoznija sam videcu ako nedobijem radicu test i otici cu kod lekara..
  7. sonja91 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    devojke imam jedan problem nemoj te misliti da vas zezam ali meni se ovo stvarno desava imam retku stolicu i gasove dal je to jedan od simptoma rane trudnoce..inace jos me bole jako grudi.
  8. sonja91 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    A DA zaboravila sam da kazem da sam isla na dosta foruma i da sam jako razocarana ima puno osoba koje ne prihvataju nekog novog i smeju se nekim pitanjima prave se pamente..kao da sve zanju iskreno nebih volela da i odavde odem..
  9. sonja91 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    caos devojke ja sam ovde nova imala sam u otobru spontani pobacaj i od tad pokusavamo da imamo bebu bila sam kod doktora i rekao mi je da je sve u redu..svaki mesec ocekujem da nedobijem al nista..e sad od pre neki dan imam bolne i natecene grudi i jako mi se spava i bole me ledja prvo cu da vidim dal nema menstruacije ako nema radim test i trk kod doce..
  10. sonja91 je dodao/la post u temi Bivse ljubavi   

    pricao mi..cak ga jurila bivsa sto je bila sa njim dve godine..ispitivala je za mene i htela je da uzme njegov br da mu cestita sto smo se vencali..ja sam pokusala da je trazim preko faceebook a al nisam je nasla da joj kazem par reci... on je rekao da kad je budem video da ce svasta da joj kaze..
  11. sonja91 je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    kod moje svekrve je trenutno izmisljanje tople vode sad ima nov prigovor..meni trazenje posla..ooo koja brga o snaji. i nevidjeno gospodja svekrva je juce bila na biro rada i ponudili su joj da radi kao cistacica naravno nije upamtila gde..pa posto hvala bogu nismo iz istog mesta to radno mesto se nalazi kod nas tj u mom gradu..al kod nje je upitanju daljina pa posto ni jedan posao nije prihvatila a cuvene njene reci su< pa kako ja nemogu neznam ja to... to je veliko deranziranje za nju.Onda su verovatno svekrva i svekar pogledali u moju sliku ooo pa nasa snaja neradi pa ce mojoj uvaliti da radi..sto se ono kaze brinem tudju brigu a svoju ne.hmm e sad neznam sta je sledece?! mozda izmislajnje vodopada.. Svaki drugi dan slusam kako nemaju para kako ovo kako ono i naravno a kada cete da
    dodjete?? uff tako poludim

  12. sonja91 je dodao/la post u temi Spontani pobacaj   

    ja sam imala spontani u oktobru bila sam trudna krajeg drugog pocetak tre
    ceg meseca i evo nikako da zatrudnim..