Anitta

Član
  • Broj odgovora

    9
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Anitta

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Anitta

  1. Anitta je dodao/la post u temi Ćilibarske ogrlice za zubiće   


    Sari je gel pomogao, a ovisi sve, svaka je beba drugacija.. a sto se tice ogrlice ako mislis da ce ti pomoci, zamoli nekoga da ti kupi ..


  2. Anitta je dodao/la post u temi Ćilibarske ogrlice za zubiće   


    Oprosti, ako si se nasla uvrijedenom...
    Ali to je moje misljenje.. u apoteci prava ogrlica od cilibra kosta 25KM a u zlatarni 105KM i oni kazu prava je pomaze ta a ne ona.. e sad kome vjerovat?

  3. Anitta je dodao/la post u temi Ćilibarske ogrlice za zubiće   


    Za 2 dana ce napuniti 4mj.
    A zubici se vide.. tek su poceli... male dvije tockice, doljnje jedinice ))
    A pokusaj onda s kapima?
    Starije zene su prije stavljale kap ''rakije'' na prst i tako bebi masirale desni.. kao umire se.. mada, nisam pokusala i ne mislim.. prije se beba opije pa zaspe eheh.. pokusaj s kapim ili nekim drugim gelom..


  4. Anitta je dodao/la post u temi Ćilibarske ogrlice za zubiće   


    Za 2 dana ce napuniti 4mj.
    A zubici se vide.. tek su poceli... male dvije tockice, doljnje jedinice ))
    A pokusaj onda s kapima?
    Starije zene su prije stavljale kap ''rakije'' na prst i tako bebi masirale desni.. kao umire se.. mada, nisam pokusala i ne mislim.. prije se beba opije pa zaspe eheh.. pokusaj s kapim ili nekim drugim gelom..



    <img border=0 alt="free glitter text and family website at FamilyLobby.com" src="http://www.familylobby.com/common/tt7660685fltt.gif">
  5. Anitta je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   

  6. Anitta je dodao/la post u temi Ćilibarske ogrlice za zubiće   




    Hahahahah...slazem se
    Kakva energija? Pozitivna? negativna? Hahah.. Kupite djeci calgel, pomaze.. a manite se ogrlica.. jos ne daj Boze da se bebica ugusi?
    Neko nek kaze on svojoj bebici stavio neku glupost na glavu ili slicno, odmah ce i ostali.. zasto jer je netko nesto uradio.. i nece razmisljati da li je uopce to tako!?
    Svaka je beba razlicita, neku manje zubici muce neku vise.. Mojoj curi je gel pomogao.. preporucujem provjereno ''Calgel''


  7. Anitta je dodao/la post u temi Ćilibarske ogrlice za zubiće   



    Slazem se s tobom, samo bacanje para..
    Ja sam svojoj curici uzela gel, nakon 2-3min. pocinje djelovat.. i bebica je mirnija.. smije se, igra se.. spreman za svoja nova otkrica
    Moje prijateljice su uzimale svojoj djeci ogrlice, neka kaze djeluju, neka ne.. a treca ne zna ni sama... 'pak svaka je beba drugacija, neku manje boli, a neku vise..



  8. Anitta je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   

  9. Anitta je dodao/la post u temi Sve o porođaju carskim rezom   




    Ako je sve ok s bebicom i ako mozes rodit prirodno, radaj prirodno
    Bolit ce sigurno.. Ali ce i proci! ''Ni u kom nije ostalo, sve nas je netko rodio''
    Ja sam se porodila na caraski, neplanirani..
    Sve je poslo ok.. trudovi, puknuce vodenjaka, otvorena.. sve je bilo ok.. ali bila sam preumorna i nisam imala snage, tiskati, kada su me dobro napatili nakon 6h,prebacili su me hitno carski! Zahvaljujuci dr., koji mi je pritiskao stomak i pomjerio glavu bebice, tako da nisam nikako mogla roditi prirodno, nazalost!
    Kada sam se probudila, nisam se mogla pomaknuti, mislila sam nikada vise necu ustati, kada su mi malu donjeli da doji nisam se mogla nastimati.. zbilja je bolilo!
    Osim infuzije nist NE pijes i ne jedes a bebica trazi da doji, tek 3 dan sam mogla piti tecnost, 4 dan juhice.. onda je mlijeko poslo naadolaziti! Ne mozes se nakasljati, kihnuti, smijati.. prvih mjesec jer rana zaboli..
    -od poroda je proslo 4mj., odlicno se osjecam i svu paznju posvecujem mojoj princezi!
    Rez lijepo zarasta, nece se ni primjetit ali i dalje mi je zao jer nisam mogla prirodno roditi.. ipak operacija je operacija! A kao i svaka operacija i sekcija ima svoje mane, rizik.. Caraki je po mom misljenju, u malo tezim okolnostima.. zena se ne otvara, beba je na zadak okrenuta.. ili ako je opasno po majkin i bebin zivot!
    Netko kaze cekaj par mjeseci, netko godinu, netko 2 god il netko i 3 pa i vise godina.. pa planiraj sl. trudnocu.. Meni su rekli 2 godine.. da rez i maternica lijepo zarastu te, ako Bog da sl. bebicu rodit prirodno..
    Btw s carskim si ogranicen s brojem djece.. dr ne zele vodit trudnoce ako je zena vec imala 2 sekcije.. jedino na njen rizik..
    Razmisli dobro;)