milla84

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici milla84

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice milla84

  1. milla84 je dodao/la post u temi Folna kiselina   

    Hvala puno, jos uvek se ne snalazim bas najbolje tako da nisam ni videla da postoje vec razgovori o tome. Mnogo hvala
  2. milla84 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Evo mene kao nove medju vama, mada sam se odavno prijavila ovde ali nisam bila aktivna. Sada vidim da ima super tema i da ste stvarno od pomoci jedna drugoj i da ima puno, puno korisnih saveta. Meni je termin 20 februar i sada me hvata ona panika kako ce sve proci kad dodje dan D tako citam i citam i citam sve vase savete i iskustva i nadam se da ce sve biti kako treba PS. sve cestitke mamama na malisanima
  3. milla84 je dodao/la post u temi Folna kiselina   

    Pozdrav, nisam pronasla ovo pitanje medju vec postojecim temama mada verujem da se ovde o tome vec govorilo ali ipak nisam nasla. molila bih buduce mame i one koje su vec mame da mi kazu do kada je potrebno piti folnu 400? Ja sada ulazim u 9 mesec pijem vitamine magnezijum i C kao sumece tablete, Ferum za zvaklanje i folnu mada sam cula da bih trebala prekinuti sa folnom, kakva su vasa iskustva do kada ste vi pile? Hvala )
  4. milla84 je dodao/la post u temi Trudničko bolovanje   

    Pozdrav, potreban mi je odgovor da li neko zna na bolovanju sam u 6 mesecu trudnoce i danas mi je urucen otkaz kao tehnoloskom visku iako imamo vec tri godine ugovor na neodredjeno.Znam da je to nezakonito ali eto! Zanima me da li cu ja kad se porodim imati prava da dobijam godinu dana onu finansijsku nadoknadu od drzave koju bi dobijala da sam ostala zaposljena ili cu samo po osnovu radnog staza dobiti tri meseca sa biroa kad se prijavim. I ako neko zna pravni savet sta ja sada da radim, otkaz jos nisam potpisala ali dali su mi taj papir na kome cak i stoji da se odricem otpremnine jer je kao firma u teskoj finansijskoj situaciji )