duga

Član
 • Broj odgovora

  3
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici duga

Načini kontaktiranja

 • ICQ 0

Informacije o profilu

 • Lokacija sabac

Aktivnosti člana/članice duga

 1. duga je dodao/la post u temi Apartman u porodilištu - da ili ne?   

  Ja sam definitivno za apartman,prvi razlog je kupatilo koje sam koristis,jer posle porodjaja malo se duze zadrzavas u istom,svaki dan ga ciste,manjaju ti posteljinu,imas tv,pa ubijes dosadu,imas klimu,i ne moras da preslusavas po ko zna koji put kako se ko poradjao...Bar meni je prijala samoca i odmor,a ako se zazelis price,po ceo dan mozes da imas posetu u apartmanu,sto nije slucaj kada si u normalnoj sobi.

 2. duga je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

  Mislim da to nema veze da li je prvi put delovao ili ne.U bolnici s'mnom je bila devojka,prvi put joj je delovao epidural,drugi put ne,mada ona misli da se malo pomerila dok su joj davali,pa da je zbog toga.A,kod mene je bilo da sam dobila epidural koji je delovao do pola sata pre porodjaja,tako da sam osetila svaku kontrakciju i napon,verovatno je bol bio malo ublazen,ali... 3. duga je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

  Ne treba da se brines oko primanja epidurala.Ja sam se porodila pre tri i po meseca,a ogroman sam panicar po pitanju igle i bola,tako da osetis nesto cudno,ali ne boli.