snowhite

Član
  • Broj odgovora

    6591
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici snowhite

  • Rođendan 10/17/82

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Pol ženski
  • Lokacija Podgorica

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice snowhite

  1. snowhite je dodao/la post u temi Žene gde je....?   

    Hvala puno! I ovo će pomoći, samo da se raspitam.
  2. snowhite je dodao/la post u temi Žene gde je....?   

    Leni, radim, doduse na odredjeno tacnije do jula. Cerkice imaju 9 i 6, i ne znam sta vole al znam da ne vole folklor Pretpostavljam da vole balet, neki moderan ples ili sta vec. Meni bi odgovaralo nesto na Zabjelu, a ako ne tu, onda negdje blizu.
  3. snowhite je dodao/la post u temi Žene gde je....?   

    Hellooooo!
    Pa gdje ste, žene drage!
    Imala sam potrebu da se javnem...ovaj forum mi je mnogo značio kad sam rodila prvo dijete, a bogami i kasnije...toliko divnih, pametnih žena, sjajnih savjeta, razmjene iskustava, svega lijepog... i žao mi je što više nije aktivan kao nekada.
    Ni ja nemam vremena da pišem, priznajem, stisle obaveze....kako djeca rastu i one se nagomilavaju...a ja mislila da je najteže kad su klinci mali, kad ono međutim jok hahah
    Leni, Brezice...samo naprijed u tome što ste zamislile!
    Divno je imati troje djece...a vjerujem da je još ljepše sa četvoro! Moj život je sada sa troje djece dobio pun smisao...to je ono što sam htjela, šta mi je srce htjelo i zato kažem idite i vi tamo gdje vas ono vodi i nećete pogriješiti!
    Pošto sam već na ovoj temi, gdje su stare članice? Javljaju li se?
    P.S. Leni, treba mi od tebe preporuka za neku plesnu školicu za moje curice...javi se u nekoj prikladnoj temi, ili ovdje, kako god.
    Pozdrav za sve moje stare drage  forumašice
  4. snowhite je dodao/la post u temi Knjige   


    Greškom sam citirala. No, nema veze. Treba mi i vaše mišljenje(ako ste još aktivne na forumu)
    Treba mi preporuka za knjigu za osmogodišnjakinju.
  5. snowhite je dodao/la post u temi Dečiji biseri   

    Pa jel moguce?
    Istu situaciju sam i ja juce imala sa svojim sinom. Sve djelove tijela je pokazivao na sebi...al kad pomenuh sisu, odmah ruka put mojih grudiSou!
  6. snowhite je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    MaMa, cestitke! Nek je ziv i zdrav sto godina! Rodjen je na veliki dan tj svetac!
    Ko te poradjao?
  7. snowhite je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    MaMa, drzim fige da sve prodje u najboljem redu! ;-)
  8. snowhite je dodao/la post u temi Treba mi recept   

    U ovom receptu se kuvaju zumanca. 
    Umjesto vanilin secera, predlazem da stavis ili mahunu vanile ili ekstrakt. Jace je arome i boljeg ukusa.
    Receptt se na prvu loptu cini komplikovanim ali nije. Ovaj ledeni slani rastvor ja napravim jednom i drzim ga u zamrzivacu za ubuduce. Imam jedan savjet(i ja ga 'dobih' citajuci komentare ispod recepta)-kad budes miksala sladolednu masu potopljenu u slanom rastvoru radi to van kuhinje;)da ti ne isprska kuh.elemente i ostavi fleke.
    I da, mozes dodati cokoladu u jedan dio i dobiti i sladoled sa ukusom cokolade;) a sto se ticevoca, to u ovaj sladoled ne ide, razvodnji ga i stvore se posle kristali. Ako zelis vocni, napravi neki preliv od voca i sipaj preko;)
    http://www.proverenirecepti.com/2011/07/pravi-sladoled.html?m=1
  9. snowhite je dodao/la post u temi Treba mi recept   

    Leptiricu, sta podrazumijevas pod kremast sladoled? Ja pod tim mislim na sladoled koji se moze jesti direktno iz zamrzivaca i u takav moraju ici jaja. Imam sjajan recept za takav sladoled.
    Svaki drugi...sa jogurtom,slagom, vocem ....ce biti leden tj moras cekati da se koliko toliko odledi da bi ga jela.
    Zone, ja zamrzavam samo gotova tj pecena peciva i super su mi. To su uglavnom prazna peciva, peciva sa maslacem,sirom, tzv kupus kifle i sl. Sa dzemom nisam probala al vjerujem da moze.
    Mislim da je prakticnije ispeci sve, zamrznuti pa vaditi po potrebi i pravac rerna na 10tak min. Budu kao upravo pecena;)
  10. snowhite je dodao/la post u temi !!! S.O.S.   

    Snow presudila:-) kad dodjemo u Pg konsultovacu se sa nasim pedijatrom. Ovdje ne znam sta bi rekli, bez kartona. I ja sam u glavi imala to da je primila vakcinu koja je izmedju ostalog bila i protiv Te...ovu koju majat pominje diteper.
  11. snowhite je dodao/la post u temi !!! S.O.S.   

    Zene drage,pomagajte!
    Da li STVARNO moram da vodim dijete da primi vakcinu protiv Tetanusa?
    Nabola se cerkica na ekser nocas, na petu. Okrznuo je. Dobro je prosla. Nije duboko. Isprala sam jodom i po nagovoru muza obrisala gazicom natopljenom rakijom.
    Htjeli su muz i sveki da je vode u DZ, ja nisam dala. Dijete mi istraumirali panicari. Nju sad nista ne boli. Cekala bih jutro, posli do plaze da noge umoci u morsku vodu...i stvarno bih voljela da izbjegnem odlazak kod dr,ali posto su oko mene svi panicari i svi sve znaju bojim se da ce me ubijediti grrrr
  12. snowhite je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Kruela, cestitam na trudnoci, znam koliko si je prizeljkivala i bas mi je drago zbog tebe!
    Da kazem nesto u vezi sa terminom za porodjaj...klasika je da se odredjuje po terminu poslednje mens, ali cesto dr posegnu za onim terminom koji odrede po ranom ultrazvuku(pretpostavlkam da je to isti UZ koji pominjete sa dabl ili tripl testa).
    Meni su dr u poslednjoj trudnoci debelo omasili termin, jer su se vodili zadnjom mens(a kod mene su mens prilicno neredovne) i tako ja kao Georgina guram jos 20 dana...srecom, uzese onda da gledaju snimak sa tog ranog UZ i zakljucise da mogu da sacekaju i taj termin
    Ali jedan simpaticni dr, mislim da se prezivase Grdinic, rece meni da dodjem u petak 17.06.2016. da me oni ipak hospitalizuju...ja jok,necete me gledat,cekam vikend pa ako ne bude nista eto me u ponedeljak.
    I bijah ja u pravu, u subotu u toku noci kontrakcije i ujutru stize moj Lazo:-)
    Zasto ovo napisah...nemam pojma. A da, da vam kazem da se ne opterecujete terminima. Osluskujte svoje tijelo. I ne zurite u porodiliste;)
    Kaze vam neko ko je na sva tri porodjaja dolazio u minut do 12:-)Sreca, intuicija...sta li...
    Srecno svima! Cekamo bebeee
     
  13. snowhite je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    I ja sam prvi put dobila indukciju. Drugi put ne, nije bilo potrebe. Inace, drugi put beba sama izleti Salim se malo,al u svakoj sali ima istine...a to je da je bar u mom slucaju drugi porodjaj mnogo laksi i brzi! Sto i tebi zelim!
  14. snowhite je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Ne vjerujem...jos smo i komsinice tako da mozda se i negdje sretnemo na Zabjelu ;-)
    Moji imaju 7, 4 i 2god.
    Drzim fige da sve bude ok! I da se porodis do petka!;) Mada tu se beba najvise pita, bice to kad ona kaze! Kazem ti iz iskustva Georgine u trecoj trudnoci(presla termin 20 dana)
     
  15. snowhite je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Hehe znala sam, intuicija:-)
    I ja sam iz PG, i Tomasevicka mi je vodila poslednju trudnocu, i da, tri puta sam se poradjala u KBC-u i ne namjeravam vise hahah Nemam nista protiv KBC, samo hocu da kazem da stajem na broju 3  
    Slucajno sam uskocila u ovu temu,a onda i skontala da imam zemljakinju, tako da te(a i vas ostale) pratim:) iako nemam pojma kad su vam termini jer vidim da sve pisete u Drugom ko da Prvi i Treci ne postoje :-) No, bolje bilo gdje da se pise nego nigdje.
    Zaboravih da pitam - MaMa, koja trudnoca i kad ti je termin?