peca

Član
  • Broj odgovora

    15
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici peca

  • Rođendan 04/12/82

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Beograd

Aktivnosti člana/članice peca

  1. peca je dodao/la post u temi U kom gradu zivite?   

    Rodjena u Beogradu, verovatno cu ovde i umreti
  2. peca je dodao/la post u temi Kako ste dragom saopštili lepu vest?   

    Ja sam na najgluplji nacin saopstila mom dragom da sam u drugom stanju

    Kasnilo je meni nekoliko dana, ja nervozna, boli me stomak, stalno idem u wc i buljim u onaj papir, svaki put beo, a svakog casa sam imala osecaj da cu dobiti , cak sam nekoliko dana setala ulozak medju nogama za svaki slucaj Totalno ubedjena da cu dobiti, doduse svaki put kad vidim onaj papir beo u meni zatreperi nesto, koliko god sam mislila da cu dobiti, zelela sam obrnuto. On me je tih dana konstantno zezao, sta ce ti taj ulozak, ti si trudna, ili ne nadaj se, neces dobiti, i smejao mi se svaki put kad izadjem iz wc-a Sizela sam i od toga i od njega, bas sam bila nervozna. Rodjena sestra samo sto je zavrsila vantelesnu, cekala onaj period od 7 dana i ja nestrpljivo sa njom. Inace dobijamo u isto vreme, i zove ona mene u subotu, kaze dobila sam , ceo svet mi se srusio, ja rekoh, mozda meni kasni zbog vremena, sad cu i ja.. I u ponedeljak odem u prodavnicu i usput do klinike koja je odmah tu blizu da izvadim krv, cisto da ubijem crvice u glavi, mrzim kad u nesto nisam sigurna, volim da znam na cemu sam ! Izvadim betu, posalju meni oni rezultat na mail, beta 6932, samo je pocelo srce da mi upa, nikakva druga reakcija Odmah sam javila sestri (drugoj, ne onoj sto je radila vantelesnu, njoj sam imala problem jos jedno nedelju dana da saopstim) A dragi je dobio tako glupu poruku i to sigurno jedno 6h kasnije (a ja sam osoba koja za neke stvari ne moze da cuti duze od 5min) nesto u fazonu "ako opstane bices tata" nisam htela da ga zovem jer nisam bila raspolozena za ono njegovo, sta sam ti rekao i to haha, a i bio je na poslu, a znam da ne moze da prica dok je na poslu , ali..... dosao je on sa posla hehehehe tad je pocela prava bujica osecanja ! A tako ruzna poruka zbog predhodna 2 spontana....i sve moje nervoze....

    Tako je to odprilike bilo kod mene Udavih vas ja !
  3. peca je dodao/la post u temi Apetit u trudnoći   

    Pozdrav

    Ja sam za ovo vreme uspela da se ugojim citavih 5kg sto je previse! Jedem samo najgore stvari, muka mi je po ceo dan. Nije mi muka samo dok jedem pa se tako lecim Em sto jedem nezdravu hranu, em sto jedem u nezdravo vreme... Juce sam pojela pola lubenice od 14kg. I sad je jedem....Pocela sam da pijem sokove sto inace ne pijem, jer mi je od vode muka... Kako sam krenula pocecu da se pitam kako cu zavrsiti, ali dzaba kada ne mogu da se kontrolisem ?!
  4. peca je dodao/la post u temi Kako ste saznale da ste trudne   

    Nisam imala nikakve simptome, ne znam da li je to moguce, ali sam jednostavno znala Cini mi se odmah sutradan, samo je to trebalo potvrditi Rekli su mi, uradi test, ja nisam zelela jos, nije mi trebao test, znala sam da sam u drugom stanju i to svaki put ! jedino nisam znala kako ce se prva dva puta zavrsiti a za ovaj treci znam cak i to ! Ovaj put sam se do koske resila da ga rodim !!!!