Ramajna

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Ramajna

  1. Ramajna je dodao/la post u temi Nesanica u trudnoći   

    Uh ja sam u 26. nedelji i imam problem sa spavanjem.Ne toliko sa spavanjem koliko sa izborom adekvatnog polozaja.Sve me boli,tesko mi je kako god da se okrenem,i jos na to sve me kukovi bole u zavisnosti na kojoj strani spavam..Huh..Onda ujutro kada ustanem dok se malo ne razgibam prepone odpadose..heheh u svakom slucaju ovo se ne zove dzabe drugo stanje..Ako ima neko neki savet dobro bi mi dosao..
    Hvala!!
  2. Ramajna je dodao/la post u temi Ustanove specijalizovane za vežbe trudnica   

    I ja sam bila pre neki dan u domu zdravlja na Cukarici i upisala se "na spisak" ,tako da su me kontaktirali danas,ali posto sam tek 23. nedelja trudnoce kazu da je rano i da se javim kada budem 26.-27. nedelja.
    U svakom slucaju jedva cekam da se malo druzim sa trudnicama,da ne smaram sve oko sebe sa trudnickim pricama:)))
  3. Ramajna je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    Ja sam u 21. nedelji trudnoce i od kada sam saznala da sam trudna ja i mm smo vodili ljubav 6 puta..zalosno ali generalno problem je u glavi..heheh da se slucajno bebac nebi povredio..U pocetku sam ja bila ta koja je zelela sex ali se mm nesto ustrucavao,mukica valjdadok se nije navikao na novonastalu situaciju..ma nije mi ni stomak dodirivao da me ne bi povredio hehhe Sada se on opustio ali sam ja ta koja se brine..Elem dok se mi izbrinemo,stici ce i bebac
  4. Ramajna je dodao/la tema Vežbanje u trudnoći   

    Ustanove specijalizovane za vežbe trudnica
    Drage moje,
    Interesuju me iskustva vezana za vezbe u trudnoci,lokacije gde ste bile(domovi zdravla,privatne gym varijante) sve vezano za vezbe u trudnoci.
    Ja sam u 21. nedelji i slucajno sam naletila na sajt doma zdravlja Cukarica,gde imaju program vezbanja za trudnice koji pocinje od 27.nedelje trudnoce.
    Inace od sledece nedelje idem na bolovanje tako da sam mislila da se aktiviram po tom pitanju jer do sada nisam bas stizala..Inace prva mi je trudnoca pa bi volila sto vise da saznam.
    Pa izvolite drage mame
    • odgovora
    • pregleda