mnaire

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici mnaire

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice mnaire

  1. mnaire je dodao/la post u temi krema za suncanje   

    Mislim da ne reaguju svi isto na kozmeticke proizvode. I meni su i prijatelji i lekari u porodilistu predlozili SebaMed pa je moj Laza od njihove kreme, kupke i sapuna sav bio osut dok mu nismo kupili Chicco proizvode i koza mu se smirila vec sledeceg dana. Ponekad je potrebno isprobati vise stvari da bi zakljucili sta nasem malisanu najvise odgovara a ne sta odgovara drugoj deci.

    Stvarno je neverovatno to kako je lak za nokte odreagovao sa Chiccovom kremom za suncanje. Mozda je u pitanju samo ta jedna krema a mozda nije. Kazu da je ono sto se desi jednom slucajnost, a dva i vise puta vec problem. Ako je neko do sada bio zadovoljan njihovim proizvodima (bez posledica) ne vidim zasto bi ih menjao (zato sto je neko drugi imao problem???) Alexa je bila ljubazna da sa nama podeli svoje lose iskustvo i hvala joj na upozorenju ali kao sto je Bokicina mama napisala nije nam rekla da li je dete uopste imalo problema zbog te kreme. Mislim da ne treba na osnovu ovoga osudjivati druge koji koriste Chiccove proizvode i zadovoljni su njima.

    A sto se tice njhovog aparata za komarce i ja ga imam (jedan u sobi na struju i jedan za kolica na baterije) i do sada nas ni jedan komarac nije ujeo. Cak se svi utrkuju ko ce da gura kolica jer stiti do 3m