after_dreams

Član
  • Broj odgovora

    14
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici after_dreams

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice after_dreams

  1. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    Evo jednog vica da se opustimo
    Koje su tri najlepše rupe kod svekrve? One što ostanu kad izvučeš vilu (ko ne zna šta je vila, to je nešto kao trozubac) :D
  2. after_dreams je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    E, ovako.. Moja prva beba i jedina za sada ugledala je svetlost dana baš u ovom porodilištu pre dva meseca
    Primljena sam oko 2 ujutru otvorena 1 prst. Kontrakcije strašne, česte i boolnee! U pola 3 prikačena na CTG, i od sestre dobila komentar: "U, al su ti jake kontrakcije, nisam znala da će odmah tako da bude, nećeš ti bar do podne." Sat u sali ne radi, ja vrištim a doktor Moča spava :| Negde oko 5h (valjda), otvorena 3 prsta. Moča dolazi oko 7:15 i viče: "Ajde da porodimo ovu ženu!" A ja, zemlja-vazduh, da je potrajalo još malo, ne bih izdržala! Uključio mi indukciju, dao Buscopan protiv bolova i u 7:30 ja rodih iz drugog napona mog Andjela malog! Sečena sam, dobila anesteziju, dr. Aca (koji je na specijalizaciji) me je ušivao, alal mu vera! Istog dana sam mogla bez problema da se popnem na one previsoke krevete Ped. sestrama i babicama svaka čast, sjajne su! Nisam imala vezu, čak sam ih sve videla prvi put u životu! Za Moču sam sve i svašta čula, ali zaista sam prošla odlično, Hvala Bogu Dragom!
  3. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    Maa, ako niknu, njima ću da bodem, možda bude efektnije
    Bitno mi je samo moje dete, podršku od muža imam, sve bi bilo idealno da eto nema tog mešanja i zazlivanja.. Ali, šta ćeš..
    A ja u suštini ne volim da se svađam, i čak sam odrasla vaspitana da otvoreno govorim o svemu sa svojim roditeljima, bez svađe, zato mi je sve ovo tako čudno i nenormalno.. Licemerje me najviše od svega izluđuje, a baš tu osobinu poseduje dotična!
  4. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    Jadne li njihove logike kad pored tolikog zla (u nedostatku boljeg prideva, ali obuhvata sve ružne osobine) u sebi misle da je potreban neko drugi da nas okrene "protiv njih"! Uvek je neko drugi kriv. A, ko mi dira majku, dira i mene. Čačnuta sam i ja za majku, tu sam pukla! Ali, opet sam joj fino objasnila da mi to smeta, ako je uopšte shvatila, jer je i ona nečija majka!
    Za vreme trudnoće sam i ja bila budala koja pazi da nekog ne uvredi, povredi, ali da sam znala da će stvari da odu ovim putem... Čudo bih napravila!
  5. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    Ma, ova moja sitna duša nema ni gram osećaja.. Sve ide preko m.m.a, a ja ne želim sa njim da se svađam, pa smo u žačaranom krugu! Ajoj, samo se nadam da kad ja budem bila svekrva, Bože zdravlja, da neću da budem takva! To me izluđuje! Katastrofa, mozak me boli, ne glava nego moozaaak!!
  6. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    potpuno te razumem! Ne znam ni sama kako i šta ću..
  7. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    Ovo potpisujem.
    Pripremi se da mnoogoo ignorišeš! Jer, oni su matorci koji nemaju svoje pa se petljaju u tuđe živote i nemaju granica u tome. U suštini, sve su svekrve iste, samo to izađe na videlo pre ili kasnije.
  8. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    Nema ništa gore nego kad ja pucam u sebi, pizdim i imam tahikardije od nje, a ona cvrkuće li cvrkuće! Uh.. Najbolje mi je kad ne razmišljam o njoj, ponekad mi bude i žao što ne mogu i ne umem da je shvatim, pa krivim sebe.. Beskrajno sam joj zahvalna što je rodila m.m.a, i to je sve od mene.
  9. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    Moja, uh, koristi obe naravno. Prvu "suzbijem" tako što je preduhitrim ili prokomentarišem da nije odrađeno kako treba (gora sam od nje)! A na drugu mi je odgovor: "Meni je ovako lakše". Sve uz osmeh, naravno. Ponekad samo frkne i ode
  10. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    Bože, Bože, kakvih ljudi (svekrvi) ima... Katastrofa, ja ne znam šta bih joj uradila kad bi mi histerisala na dete..
  11. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    meni je postavila dijagnozu "gusto mleko".. Kad je nisam pljunula tad!
    Ma, čuće već ona mene, ima vremena. A to što se jedem, to je jače od mene. Što si veći čovek ispadaš veća budala! Ne znam stvarno kako s njom, ali sigurno da trpim još dugo neću. Đubrence jedno minijaturno! uh
  12. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    jeste smešno Pomalo i tužno, ali surovo realno
  13. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    Tu je i dete, dvomesečno. Pa, da ludim od njenih komentara da ću detetu da zeznem nešto ako mu čistim slinice iz nosa, ili ako mu slučajno voda pri kupanju dođe do ušiju! Pa onda što ovo, što ono...
    A kao ne živimo zajedno, nego smo "samo" u istom dvorištu! Na početku braka je bilo: "Nećemo da se mešamo" a sad... Poludeću od nje, odgrizla bih joj vratnu arteriju u sekundi! Ma ne znam dal su sve iste, ali ova je "mučenica" katastrofa! Ne mrzim je ali ću početi!
  14. after_dreams je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    Funkcioniše kako mora, na moju žalost sam vaspitana pa ćutim babuskeri.
    Nervira me to što je dvolična, što je licimerna, što voli da ogovara, što se meša u sve živo, što je glupa i prosta(u suštini) pa ne shvata svoje greške. Nervira me do srži, kad je ne vidim, srećna sam ko malo dete.
    A oduševljava me to što pokušava da me "uzme pod svoje" i stalno mi se trpa u dupe (d izvinete), a ovamo mužu puni glavu. Eto. Sad mi je malo lakše. Koza jedna.