majolinat

Član
  • Broj odgovora

    9
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici majolinat

  • Rođendan 06/22/74

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Brod, BiH

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice majolinat

  1. majolinat je dodao/la post u temi Visina i tezina dece (dete 1. godina)   

    Ako neko misli da mu je bebuška mala i sitna, onda ću ga utješiti našim mjerama.
    Naš dječak ima 18 i po mjeseci, a težak je 10kg i visok 79cm. Možda je po standardima svjetske zdravstvene organizacije ili koga već sitan, ali on je zdrava i aktivna beba i meni je to dovoljno. Nijedan nas dr nije alarmirao zbog njegovog izgleda, tako da se i ja ne brinem.
    Pusaaa

  2. majolinat je dodao/la post u temi Price onih koji su uspeli   

    Uglavnom sam ukratko opisala sve. Ako nekoga nešto zanima vezano za BiH-RS, neka pita, tu sam.
  3. majolinat je dodao/la post u temi More, ah more   

    Mi smo ovo ljeto kupili kamp-kućicu u Lepetanima kod Tivta. Bili smot amo prošli vikend da priključimo struju i odnesemo potrebne krupnije stvari. Predivno je! Iz kampa vidim more, ujutro odem sa kafom na mol i uživam u tišini. Plaža je minut i po, krupniji šljunak, ali ima hlada uz samo more. Bukvalno sjediš kraj vode u hladovini. Voda je čista, plaža isto tako. Jedino su trgovine malo dalje, ali trajekt je blizu, pa ćemo se i tako snalaziti jer je sa druge strane Rodić market, mislim.
    Do sada sam ljetovala uglavnom u Igalu. I uživala u svakom provedenom danu iako su i voda i plaže prljavije, a gužva mnogo veća. Ali, bila sam sa društvom, bez obaveza, pa mi sve to nije smetalo. U svakom slučaju, velika pješčana plaža ispod nekadašnje Titove vile, plićak do unedogled.... Uveče šetalište puno beba.... Ja svima toplo preporučujem Zaliv.
  4. majolinat je dodao/la post u temi Price onih koji su uspeli   

    Hvala!!!!!
  5. majolinat je dodao/la post u temi Trudnoća bez ikakvih simptoma   

    Čestitam, majita!
  6. majolinat je dodao/la post u temi Price onih koji su uspeli   

    Drage moje, hvala vam na dobrodošlici. Dugo sam bila član raznih foruma i podforuma za neplodnost i vantjelesnu, ali sam zaboravila kako je lijep osjećaj kad te pozdrave kao pridošlicu. I ja se nadam da ćemo se družiti dugooooo.
  7. majolinat je dodao/la post u temi Trudnoća bez ikakvih simptoma   



    UZV sam radila prije nedelju dana, isto tako i test. Ali, ne mora značiti da je začeće bilo 7. dan ciklusa, jel' tako? U tom slučaju, T je manja od 7 i po nedelja.
    U svakom slučaju, očekujem M, samo sam htjela provjeriti. Nikad nisam bila trudna, ali imam sina, pa ako se desi trudnoća bićemo presrećni, dobiće brata ili seku.
  8. majolinat je dodao/la post u temi Trudnoća bez ikakvih simptoma   

    Nova sam na ovom forumu, ali imam jedno pitanjce.
    Naime, zadnju M sam imala 21.5. Od tada još nikad nisam dobila, a testovi i UZV pokazuju negativno i prazno. Dr misli da je stres u pitanju, ali i ranije sam imala mnogo stresnije situacije, a dobijala redovno u dan. Dal' se nekom posrećilo, pa da se još uvijek nadam?
  9. majolinat je dodao/la post u temi Price onih koji su uspeli   

    Dobar dan. Ja sam novi član ovog foruma i nova mama. Prije sedam dana postali smo zakonski roditelji dječaka od godinu i po dana. I naš put nije trajao predugo, od prošlog avgusta do aprila ove godine. Čitajući vaše postove, vidim da se Zakoni nešto razlikuju u Srbiji i Republici Srpskoj, ali u globalu je to-to. Kod nas adaptacioni period traje najduže tri mjeseca. Nakon toga se zasniva roditeljski odnos između usvojioca i djeteta.
    Mi smo u svom pismu namjere naveli da želimo DIJETE, bez obzira na pol, nacionalnost i boju kože. Kod nas Zakon kaže da je potpuno usvojenje moguće kod djeteta do 5 godina starosti, tako da smo stavili to kao eventualnu želju. Ali, ni to nam nije bila isključiva želja. Da su nam ponudili dijete od 7 godina ili starije, prihvatili bismo. Dijete je dijete i jedino je to važno.