Nale13

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Nale13

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Nale13

  1. Nale13 je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Devojke, ja sam Jovanina sestra....i pisem vam na njen zahtev.....Jovana se prevremno porodila u subotu pre podne......pukao je vodenjak...i hitno su radili carski rez. Ona je dobro...sutra bi trebalo da izadje iz bolnice. Bebice su na neonatologiji.....devojcica ima 880 gr...a decak 900gr. Za sada su stabilne.....ali jos uvek nista sa sigurnoscu ne mozemo da znamo. Situacija nije laka.....ali su bebice borci i mi mislimo pozitivno.

    Lekari nam jos uvek ne daju nikakve prognoze...ali svaki svaki pregurani dan sa stabilnim stanjem je znacajan ......

    Ne znamo tacno zasto se ranije porodila ...ali najverovatnije je razlog to sto su se nezgodno namestili i vise nisu imali mesta.

    Molim vas...mislite na nas....zapravo na Jovanu i na bebice....a Jovana ce vam pisati cim izadje i malo se oporavi


    Pozdrav
  2. Nale13 je dodao/la post u temi Priprema za predškolsko   

    Moj klinac je krenuo u vrtic sa 2,5 godine...sada ima 5,5...ali i ja mislim da ne mora da znaci da ce neko dete da bude samostalnije zato sto je ranije krenulo u vrtic....Pa ne mora da znaci da pored bake, tetke ili bilo koga drugog ne moze da nauci da vezuje pertle ili oblaci jaknu....

    Naravno da ce deca koja su ranije krenula u vrtic, lakse da se naviknu na predskolsko...oni su navikavanje prakticno vec prosli....ali i ostala deca ce ih stici...zato predskolsko i postoji...da bi se navikli na skolu.....



    Sve u svemu....ja mislim da svaki roditelj treba da osluskuje svoje dete....i da sam proceni....a naravno tu su i okolnosti koje su nekad takve da dete mora da ide u vrtic, jer su roditelji na poslu.....hocu da kazem....neko bas i nema izbora....a oni koji imaju.....sami znaju sta je najbolje ,,,,,,nema jedinstvenog-najboljeg resenja.

    Bar ja tako mislim....


    Pozdrav
  3. Nale13 je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Devojke, samo sam htela da vas pozdravim. Ne nosim blizance, cak nisam ni trudna imam sina od 5 godina, ali redovno vas pratim na ovom forumu, jer sam sestra jedne od vas .......i onda pored toga sto se redovno cujem sa njom....ja gvirnem i ovde...cisto da je proverim kako je (ludo s moje strane...zar ne? )

    U svakom slucaju....samo sam zelela da vam kazem da ste MNOGO slatke....i da divno pomazete jedna drugoj da izgurate trudnocu (kamo srece da sam i ja bila na nekom forumu dok sam bila trudna).

    Zelim vam sve najbolje...i da sto lakse izgurate sve....i onda uzivate u bebcicima.......i da jos jedna stvar:

    Mogli bi da pokrenu i neki forum za sestre trudnica sa blizancima.....da se i mi ispricamo