diddle

Član
  • Broj odgovora

    49
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la diddle


  1. Najbolji savjet koji sam mogla dobiti za vrijeme trudnoće je da na vrijeme izvlačim i gnječim lagano bradavice,već mj.prije poroda kolostruma bilo dosta,i kada je beba počela dojiti nikada niti bola, niti upala, niti ikakvih krvarenja ili sl.

    Eh sada nebih otvarala novu temu ali imam pitanje,uglavom čujem da majke mršaju dok doje,ja sam poslije poroda iz bolnice izašla sa 2 kg viška u odnosu prije trudnoće,ali sada 4mj.poslije 6kg viška,jeste da se trudim jesti kvalitetno i piti jer dojim ali nemogu reć da se tovim...i čini mi se da neće da spadnu ove kile sada..znam da je najbitnije da njemu ima mlijeka ali i druge doje pa se nisu ugojile kao ja...pomoooć ;(


  2. uh tješe komentari da se povukla,onda opet ima i da nije i ja imam višak kože,veliiiki stomak imala velika beba bila sada koža viisi,najmrže mi je kad obučem farmerke i uspijem zakopčat a koža visi preko ...uuufff


  3. Sta je sarmica? :blink:

    Mozes joj namazati Pantenol kremom,ona nece stetiti aili iskreno,meni to ne lici na ojed.Bilo bi dobro da jos neka clanica iskaze misljenje jer je moja cerka jos mala i nije imala ojed.

    već sam dole opisala meni se to čini isto kao kod nas pode kao od male oguljene bubuljice i širi se tako kao da se guli to su gljivice,kanesten i nestane za 3 dana max.


  4. ako se siri prstenasto najverovatnije su gljivice ..obrati se lekaru ako ne prodje za dva tri dana...sve u svemu nista strasno:)

    Slažem se mi smo to donijeli iz porodilišta kući izgledalo ko ispuhani plik crveno i širilo se baš prstenasto, u domu zdravlja nam prvo, u savjetovalištu dali pantenol,pa antibiotik,i ništa tjednima nije prolazilo da bi otišli u bolnicu na pedijatriju i odma doktorica dala kanesten u roku od 3 dana sve nestalo,gljivice ;(


  5. Sudokrem krema spas za objede i crvenila guze,mada nismo imali osip ali ovo što vi opisujete su gljivice na isti način su se kod nas manifestovale,kad smo stigli iz rodilišta,


  6. pozz od nove članice,bebač sada 4 mj.i 7 dana evo guguče :lol: kraj mene, a da stiže znali smo tj. barem ja od začeća,kako...neznam osjetila sam iako mi prvi test...nakon 10..dana bio neg...drugi nakon 2tj.poz. i et gaa ;)


  7. pozz...ev vidim temu moj dečko sad ima 4mj.od10.dana spava samo potrbuške i okreće glavicu sam i dan danas i kada zaspe na meni ako ga spustim na leđa automatski se budi samo na stomaku hoće i rukice pod jastuk;)) e sada problem počinje se prevrtati na bok u snu pa i na leđa al čim na leđa budi se,inače super spava od 8 do 8 jede oko 2 ili 3 i paja od 4-6h u komadu...heeeeelp :blink:

    post-46242-1309637904_thumb.jpg