Alexandraaa

Član
  • Broj odgovora

    10
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Alexandraaa

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Beograd

Aktivnosti člana/članice Alexandraaa

  1. Alexandraaa je dodao/la post u temi Biseri odraslih u vezi sa decom   

    Muz i ja dosli u MUP da podignemo pasose i posto aparat sa brojevima nije radio,ulazili smo redom kako je ko dolazio.Dolazi jedna starija gospodja,pokusava da uzme broj za podizanje biometrijskih dokumenata,ali automan ne radi i kako sam bila najbliza automatu,ona mi prilazi i pita me sta sad da radi i ja joj objasnjavam kako smo se organizovali bez brojeva.Pita zene ko je zadnji,kako bi znala posle koga ulazi,a ja k`o iz topa:PA VI!!!!Zena me zbunjeno pogleda,ne znajuci da li se sprdam sa njom,ili sam ozbiljna,a svi oko mene su poceli da se smeju i tek sam tad shvatila sta sam joj rekla!Bas sam joj bila od pomoci!!!
  2. Alexandraaa je dodao/la post u temi Sa koliko godina ste postali roditelj?   

    Prvo sa 22,drugo sa 25,a sada imam 27 i troje divne dece (racunam i muza koji se lepo uklapa u tu grupu,iako ima 35 godina ).
  3. Alexandraaa je dodao/la post u temi More, ah more   

    Letovali smo i mi u Petrovcu 2006. i 2007. i super prosli,ali je vec 2008. krenula prica sa stomacnim virusima koji dole vladaju tokom sezone,a mi nakon toga vise nismo isli u CG,pa me zato zanimaju svezija iskustva.Znam za Lucice i mi smo smo se cesto kupali tamo.Inace,deca mi imaju 5 i 1,5 godinu,a kad smo prvi put bili u Petrovcu,cerkica je imala samo tri meseca i fantasticno podnela i put i more!Naravno,prvo smo se posavetovali sa pedijatrom,koja je rekla da moze tako mala na more,ali cesce pauze u putu da pravimo i da od 11-16h (koliko se secam) ne budemo na plazi.Tako smo radili i sve je bilo ok,tako da smo i iduce godine odmor proveli u Petrovcu.Sad su klinci prilicno veliki,ali mama,od miloste zvana PANIKA,mora dobro sve da proveri,pre nego se upusti u avanturu sa svojim dragim CEDOVISTIMA!!!! U svakom slucaju,hvala,svaka mi je informacija od koristi!!!
  4. Alexandraaa je dodao/la post u temi More, ah more   

    I mi smo planirali da idemo u Nea Vrasnu,nasli smo i apartmane Takis na samom setalistu,ali obzirom na situaciju,ove godine necemo u Grcku.Posto od 2007.nismo isli na more,vec smo letovali u Vrnjackoj banji i na Zlatiboru,zacrtali smo da ove godine odmor provedemo na moru i,po svemu sudeci,Petrovac ce nas ugostiti!Jos kada bi se neko javio sa svezijim informacijama,bilo bi sjajno!!!! Sto se Grcke tice,i od mene jedan VELIKI plus za Nea Vrasnu!!!
  5. Alexandraaa je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Hvala!!!
  6. Alexandraaa je dodao/la post u temi More, ah more   

    Mi smo planirali ove godine da letujemo u Grckoj,krajem avgusta,ali zbog odmora necemo moci da letujemo kad smo planirali i zbog trenutnog stanja u Grckoj odluka je pala na CG,Petrovac.E,sad...U Petrovcu smo bili 2007.pa me zanimaju svezija iskustva.Posebno se plasim stomacnih virusa koji se svake godine dole javljaju,iako mislim da je sve to malo vise napumpano,ali s`druge strane moram da razmisljam o deci.Mi smo lepo prosli te godine,bez ikakvih problema,ali vec naredne godine je krenula ta prica.
  7. Alexandraaa je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Pozdrav svima!Nova sam na forumu,ali vas vec neko vreme pratim sa strane i sad sam,konacno,resila da postanem clan forumske druzine!Nadam se lepom druzenju!