latica_lotosa

Član
  • Broj odgovora

    35
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici latica_lotosa

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Zemun

Aktivnosti člana/članice latica_lotosa

  1. latica_lotosa je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   


    E super, bas mi je drago. Hvala puno na odgovoru! Pozzz
  2. latica_lotosa je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    Ima li neka mamica sa foruma da se porodila u Zemunskoj, posle ove infekcije?
  3. latica_lotosa je dodao/la post u temi Kada se razbolimo u trudnoći   


    Hvala na brzom odgovoru. Uzela ja Marisol i pastile Fitosept, farmaceut mi rekao da slobodno to koristim, Vec sam posisala dve, ne znam da li je to u glavi, ali imam trip da mi je bolje Nos prosljakao, doduse samo na jednu nozdrvu disem, ali i to je veeeeeliki pomak
    Manje me boli grlo, ali kasljem, nadam se da ce brzo proci.
    Veeeliki ljubac i za tebe!
  4. latica_lotosa je dodao/la post u temi Kada se razbolimo u trudnoći   


    Hvala draga. Sad mi nekako lakse.
    Veeeeliki ljubac za tebe!!!
  5. latica_lotosa je dodao/la post u temi Kada se razbolimo u trudnoći   

    Cao svima,
    vec 5-6 dana muku mucim sa zapusenim nosem, nista od lekova nisam uzimala, ali sam koristila Olynth kapi za nos, decije. E sad videla sam da pisete da sme samo Marisol ili fizioloski (kasno sam usla na forum da proverim), pa sam se prepala sto sam ih uopste koristila i to vise dana po 2-3 puta, al nisam mogla da disem. Rekoh ako moze moj sin mali da ih koristi nece ni bebi naskoditi, a u 29.-toj sam nedelji.
    Sad sam prestala da ih spricam, uzecu Marisol.
    Nadam se da bebi nista nece biti?
    Sad mi se prehlada spustila na grlo, stavljam obloge od rakije, pijem serbet, uzecu i neke septolete da vidim da li ce pomoci.
    Inace nemam temperaturu.
  6. latica_lotosa je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Cao drage moje,
    evo i ja da Vas pozdravim. Danas sam usla u 25. nedelju, beba pravi haos u stomku:) obozavam to:)
    Od sledece nedelje idem na godisnji, pa posle produzavam na trudnicko, moram da odmaram, posto sam se malo otvorila (malo se bojim zbog toga, ali nadam se da ce sve biti kako treba i kad treba). Tako da cu Vam se tada cesce javljati, posto na poslu jedva glavu dizem
    Ljubim Vas puno, drz`te se
  7. latica_lotosa je dodao/la post u temi Utrogestan - Progesteron   



    Hvala
  8. latica_lotosa je dodao/la post u temi Utrogestan - Progesteron   



    Ma ja ga koristim samo jednom dnevno (UVECE), hvala ti svejedno sam ukapirala da bi trebalo u isto vreme, ako ne, moze sat odstupanja
    A ja glupaca stavljala uvece, zavisi u koje vreme idem u krevet tad ga stavim. I tako 3 veceri. Ali dobro, hvala jos jednom, sad stavljam uvek u isto vreme.
  9. latica_lotosa je dodao/la post u temi Kako ste saopštili šefu da ste trudni, i kako je reagovao?   



    Sad u petak kad sam bila na kontroli i na uz, konstatovao mi je dijagnozu cervix 30mm Y, pocela sam se otvarati. Dao mi da vaginalno koristim Utrogestan 200mg samo uvece, kaze da se ne bi otvorila skroz pre vremena Ja se prepala, a odavno sam mu govorila da me manuelno pregleda nije hteo, kao sve vidi na uz. I tako, kad se konacno smilovao da me pregleda sondom, na moje insistiranje, ima sta i da vidi.
    Ja onako u strahu pitam sta mi je, za sta je taj lek, dal smem da radim ili treba da mirujem (a pre pregleda sam mu nagovestila da bih od 01.11. isla na bolovanje slozio se sa tim)
    Kaze, slobodno vi radite kao do sad (nit me pitao gde radim, ni sta radim), i po kuci isto, ne morate bas veliko spremanje ali ono standardno slobodno... A inace takav je lik ne zainteresovan skroz, da ga ne pitam - ne bi nista ni pricao. Sa pacijentima radi kao na traci... sledeca, sledeca..... E da i jos me pita on, jesmo li mi tebi davali neke vaginalete do sad (kao da karton nije ispred njega), ja reko nismo, niste me ni pregledali; kaze nista uzmite ove (pa mi prepise Utrogestan)
    Nije on bas normalan, a?
    Mislim da cu da menjam ginekologa, definitivno, jer zene koje se otvore u 23.-24. nedelji mislim da im doktori savetuju da miruju. A da, i 4 meseca pre ove trudnoce sam imala spontani u 9. nedelji (ceo plod mi je ispao ) Zato sam ja sad tako u traumi, da ne mislis da malo preterujem
    Eto zato kazem radim na svoju ruku jos dve nedelje, nadam se da se nista lose do tad nece desiti
    A kandidati za posao na moje radno mesto, vec uveliko dolaze, i ona moja i jos njih dosta sa strane. Znala sam ja da oni imaju stek, nego dok nisu videli dijagnozu mog cervixa nisu hteli da ih izvlace iz rukava
  10. latica_lotosa je dodao/la post u temi Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   


    pozdrav i od mene za sve mamice koje ce u gradsku!!!!
  11. latica_lotosa je dodao/la post u temi Skraćen grlić   


    Mudro zboris, draga Menjam ga cim sto pre
    Hvala, veeeeeeliki pozzz!!!
  12. latica_lotosa je dodao/la post u temi Skraćen grlić   



    Dao mi je Utrogestan 200mg, jednu dnevno. I to me pita: jesmo mi davali neke vaginalete do sad? Ja reko nismo. Kaze: ma nista od sad uzmite ovo, i prepise mi pomenutu terapiju. Znas kad ga mrzi u karton da pogleda, totalno je nezainteresovan od pocetka, ako ga ne pitas- nista ne bi ni rekao. Jos me pita da li hocu da idem na vezbice on je stvarno lud. Mada svakako ne bih isla, posto sam u 1. trudnoci bila redovan ucenik sve mi je to vec znano.
    Mozda mi je najbolje da uzmem uput za porodiliste u kom cu se poradjati pa tamo da idem ako je ikako moguce, a da ovog ostavim kao doktora koji ce mi samo davati doznake? Posto kod nas u nasem DZ ima samo taj jedan ginekolog, morala bih da menjam DZ da bih promenila doktora.
  13. latica_lotosa je dodao/la post u temi Utrogestan - Progesteron   



    Jedno pitanjce. I ja koristim Utrogestan, jednom dnevno-uvece vaginalno. Ali nikad ne stavim u isto vreme, jesam li pogresila? Jel mora uvek u isto vreme?
  14. latica_lotosa je dodao/la post u temi Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   



    Bravo! Bravo!
  15. latica_lotosa je dodao/la post u temi Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   



    Slazem se.