iconomea

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici iconomea

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice iconomea

  1. iconomea je dodao/la post u temi beba nece u kolica   

    Moja Nina ima skoro 10 meseci. Do 3 meseca smo opusteno setale, a onda su krenule muke. Do pre 3 nedelje nisam smela nigde sama sa njom da izadjem, jer nikako nije htela u kolica. A onda se nekako sve promenilo. Tako da mogu da kazem da relativno opusteno setamo. Desi se da se unervozi, ali nadjemo neku klupicu, sednemo,popricamo , popijemo malo sokica, pa nastavimo.
  2. iconomea je dodao/la post u temi Apartman u porodilištu - da ili ne?   

    Mislim da je bolje biti u sobi sa nekim, imati drustvo, razmeniti iskustva i sl. Ali treba imati srece da budete sa nekim normalnim u sobi. Recimo ja sam bila u porodilistu 5 dana. 3,5 dana sam bila u sobi sa dve zaista divne zene, obe prvorotke kao ja, bile smu tu negde istih godina. Normalne, savremene zene. Njih puste jedan dan pre mene i u sobu dodju dve devojcice mladje od mene po 11 godina (ja imam 28). I o cemu ja sa njima da pricam?! S kojim mozgom su zatrudnele jedva punoletne?
  3. iconomea je dodao/la post u temi Prvi put sa bebom na put - kada?   

    Uglavnom me ohrabruje sve sto sam procitala ovde. Mi planiramo na more krajem avgusta, tada ce dete imati devet meseci.
  4. iconomea je dodao/la post u temi Da li ste vozile automobil u trudnoći?   

    Jesam do 9. meseca! A onda sam slucajno na poslednjoj kontroli pitala doktora da li smem da vozim. Na to je on rekao: Jel se vi to salite sa mnom? Nisam znala da li sam postavila glupo pitanje ili mozda nisam normlana sto jos uvek vozim. Ispostavilo se da je ovo drugo. Rekao je doktor da nije nuzno da se vozi posle 7. meseca, cini mi se.Poslusala sam ga, medjutim odmah je nastao haos u porodici , organizacija je isla mnogo teze kada sam prestala da vozim. Porodila sam se posle dve nedelje. I sada koristim svaku priliku da vozim, ne volim da me drugi voze.