Džini

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Džini

  • Rođendan 09/20/89

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Džini

  1. Džini je dodao/la post u temi Zelena stolica kod bebe...   

    Vodu bas i ne piju. Piju caj od komorace,blagi. Popiju ga dosta.Na upustvu za doziranje aptamila 1 se ne poklaba njihov uzrast sa tezinom. Moguce da im vise neodgovara hrana.

  2. Džini je dodao/la post u temi Zelena stolica kod bebe...   

    Ima dve bebe,stare 2,5meseca. Vec duze vreme imaju tecnu stolicu. Do skoro sam ih dojila i prehranjivala Aptamilom 1. Obe su dobro napredovale.
    Marina je rodjena sa 2700gr,a sada ima preko 5250gr.
    Maja je rodjena sa 2300gr,a sada ima preko 4660gr. Od kada sam ih prestala dojiti Marina trazi puno vise da jede. Pojede oko 150ml na svaka 3-4h i opet nije zadovoljna. Maja pojede 120ml i nekada trazi jos...nekada joj ostane u flasici. Juce im je stolica postala jos tecnija i zelena. Kazu da je zelena stolica "stolica gladi" Ali meni to nije jasno kako jer mi se cini da nekada jedu i previse. Imaju preko 5 obroka. Moze li mi neko pomoci?? Da li da menjam hranu??
    Doktorica mi je rekla da ne znaci zelana stolica da su gladne...ali ja vidim da su nezadovoljne,placu i nestaju dok nedobiju jos. Mislim da ih hrana samo deblja a ne i zadovoljava.
  3. Džini je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   


    Pa to se i ja pitam. Inace je odlicna doktroica i stvarno je strucna ali me to sa tabletama zabrinulo. Danas sam odlucila da ih necu vise ni piti. Prelazim na cajeve...:-)

    Danas smo jako nemirni..Nadam se da cu izdrzati do 37 sedmice.

  4. Džini je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Pozdrav. Cestitam novoj mami. Da bebe budu zive i zdrave.

    Ja sam pre 3 dana bila na kontroli. Sve je u redu, Devojcica je teska oko 2 kile,a druga bebica (koja za inat ne da videti pol) je malo manja. Sada sam usla u 34 nedelju. A u 37 bi se trebala poroditi jer se bebe spremaju za porodjaj i doktorica cisto sumnja da ce dogurati do termina. Moram mirovati,zato se ovako retko javljam. Moram piti 10 dana Zinat jer mi vec po ko zna koji put nalaz urina pokazuje bakterije. Radila sam Urinokulturu ali nisu izolovane bakterije,pa mi nije jasno kako ovamo pokazuje da ih ima. Prosli put kada sam pila Zinat sam dobila gljivice pa se bojim i ovog puta..jeste da se one mogu leciti ali mi se cini da se vrtim u krug. To mi je jedina teskoca u trudnoci...


    Pocela sam se polako pripremati i kupovati stvari...
  5. Džini je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Hvala vam cure.

    Meni je doktroica rekla da strogo mirujem jer je jedna bebica namestena nisko dole glavicom,spremna za prodjaj. A ja tek usla u 8 mesec,pa bi trebala izdrzati bar jos mesec dana...Jako su nemirni,nedaju mi lezati,ni hodati...izludih. Ali mi je ipak lepo kada me sutnu...:-)

    Kako ste mi vi danas??
  6. Džini je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Pozdrav. Ja sam u 32 nedelji trudnoce. Nosim 2 nemirne bebe. Jedna je devocica sa leve strane okrenuta glavicom na dole..a druga a desne strane okrenuta suprotno,pol ne znam...

    Kada sam cula da su blizacni bila sam jako srecna a i uplasena kako ce sve biti. Ovih 7 meseci je proslo bez ikakvih problema. Ugojila sam se 20Kg ali se na meni ne primeti toliko,uglavnom je u stomak otislo.

    Da sada ne pisem nasiroko...ako nekoga znaima moje iskvusvo do sada neka pita slobodno. Zelim svim trudnicama dvojki kojima se blizi kraj trudnoce da imaju brz i lak porod.