Pepa prase

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Pepa prase

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Pepa prase

  1. Pepa prase je dodao/la post u temi Porodilište - Niš   



    i ja sam trazila i dobila anesteziju, ali mi nije bila od narocite pomoci, tako da... kad pregrmis sve bolove i napone, usivanje i nije najstrasnija stvar, prodje relativno brzo.

    Ja sam se porodila novembra 2008. i sam porodjaj je prosao relativno brzo i lako, ako izuzmemo busenje vodenjaka i skakanje kompletne ekipe na moj stomak, jer beba nije htela napolje, kasnije smo saznali i zasto, obmotana pupcana vrpca oko vrata 2 puta. Ali hvala bogu zivi smo i zdravi.

    Osoblje u sali za porodjaje je bilo za svaku pohvalu. Narocito jedna mlada i lepa babica, ima dugu smedju kosu, mislim da se zove Nevena, zao mi je sto joj bar ime nisam zapamtila. Toliko je bila strpljiva sa mnom, kao da sam joj rod rodjeni. Doduse, ja nisam htela da rizikujem. Angazovala sam sve moguce veze i vezice. Ali to mi nije bilo od pomoci kad su me smestili u sobu. Tu me snasao pravi pakao sa sestrama. Ostace mi u secanju jedna crna nafrakana i naparfimisana do bola, nju bi volela da sretnem negde da joj objasnim neke stvari.

    Higijena u bebi bloku katastrofa, beba je dobila infekciju umesto 3 dana ostali smo skoro 2 nedelje u bolnici. Pavlovicevu ne dozvoljavaju. O deci ne brinu nikako. Mleka nisam imala, molis za dohranu a one urlaju na tebe da stavis dete na grudi. Imala sam uzasne rane na dojkama. Jedva sam cekala da dodjem kuci da okupam dete i da ga nahranim kako treba.
  2. Pepa prase je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Pozdrav svima. Imam devojcicu od 2,5 godine. Tokom trudnoce ovaj sajt mi je bio od velike pomoci. Vidim da i na forumu ima puno interesantnih tema. Odo da kuckam