nena1

Član
  • Broj odgovora

    853
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. jozy se sviđa post u temi od nena1 u Skrining hromozomopatija - double, tripl i ostali testovi   
    Pa posto je tm dr rekao ti je sigurno da je rizik jedan pobacaj na 100 AC. To nije malo. Druga je stvar etika a to je diskutabilno! Ja smatram da je na svakom da odluci da li ce otkloniti vec formiran plod na osnovu AC. I deca sa genetskim poremecajem imaju pravo na zivot i ukoliko su roditelji civilizovani i rade sa tom decom mogu donekle da se osamostale i uzivaju u svom svetu. A postoje i oni glupaci koji se stide zaostalog deteta ili ga napuste, ti nisu manje zaostali od svoje dece.
    Facit: ova tvoja recenica je odraz tvog stava ali bi mogla da se potrudis da ljude drugacijih shvatanja ne okarakterises kao glupake, nesigurne i neobavestene. Sta vise, vrlo svesno sam se odlucila protiv AC, imam zadovoljavajuci IQ, nisam neobavestena i sigurna sam da sam sa mm donela odluku koja je po mom misljenju ETICKI korektna.
    Sorry, nista licno. Radi se o slobodi misljenja
  2. CocaGomboca se sviđa post u temi od nena1 u Sta raditi kad se muz kocka?   
    Tesko da je moguce..... On sad kad ima bebu ne moze da misli na nju nego na kocku, to je zavisnost, znaci bolest. Terapija.... Ni ja nisam optimista, znam dosta slucajeva i mogu samo da zahvalim Bogu da mm nije takav. Pu pu...