AnVuStra

Član
  • Broj odgovora

    9
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la AnVuStra


  1. Jedina bitna stvar je da se prebacivanje odradi bez ikakvog prekida radnog staža (ma ni na jedan dan). Prilikom ostvarivanja prava na bolovanje bitno je samo da nema prekida u radnom odnosu. Tako da možeš odmah nastaviti sa bolovanjem.

    Hvala puno!


  2. Evo da vam javim DA JE SVE OK!Uspela sam danas da uradim PRAVI expertni (a ne ono sto je meni radila moja dr) i dr koji mi je radio kaze d je sve ok na uz.Poslao me jos jednom da uradim double test u drugoj lab. jer kaze da u toj lab.gde sam radila nemaju odgovarajuci program za double test i zbog toga im ne ispadnu dobri rezultati.Ovi rezultati ce biti gotovi za 5 dana ali mnogo sam mirnija jer je on rekao da je na uz sve dobro i da krv izvadim samo da bi bili 100% sigurni.Bas sam se prepala!Pod hitno menjam dr jer ova ocigledno ne zna da radi svoj posao.

    Hvala Bogu... eto, sve je proslo u najboljem redu.. Cuvaj sebe i bebicu... LJubimo te punoooo :rolleyes:


  3. Drage trudnice, molim vas za pomoc i savet...

    Naime, radim u firmi oko godinu dana i lekarka mi je otvorila bolovanje. Direktor je predlozio da me "prebaci" u svoju drugu firmu pravdajuci se vecim prilivom sredstava i postovanjem trudnickog bolovanja... interesuje me koliko mora da prodje vremena kako bih mogla da otvorim trudnicko kada me prebaci u novu firmu? plasim se da je ovo samo priprema terena za otkaz pa mi je vasa pomoc neophodna. Puno vam hvala :(


  4. I mja sam uradila Double u 12 nedelji i kada sam pogledala rezultat (zdravstveni radnik sam) shvatila sam da je sve u najboljem redu... Lekarka u N. frontu me je poslala na triple test jer mi je double na donjoj granici... aaaaaaaaaaaaaaa... 1:511 je iznad donje granice skoro duplo i to mi je potvrdila lekarka koja mi vodi trudnocu... Katastrofa je to koliko lekari mogu istraumirati zene koje ne znaju kako te stvari funkcionisu... :( Pristala sam na triple, za svaki slucaj... uh...


  5. Drage,

    Isti problem sa zavaljenom matricom i iscekivanje II na testicima koji se rade... Radimo na tome tek prvi mesec pa jos nema straha.. Iako mi je nakon ovulacije bilo muka, cekam do sutra kada bi trebao biti pocetak ciklusa.. Uh.. drzite mi palceve :rolleyes: