zilijen

Član
  • Broj odgovora

    69
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Amygdala se sviđa post u temi od zilijen u Pregledi u blizanačkoj trudnoći   
    Ćao svim budućim majkama blizanaca i želim sve ovi putem da ohrabrim po pitanju amniocinteze ukoliko su u dilemi da li ili ne...ja sam je radila pre tri nedelje i danas su mi gotovi rezultati,nosim dečaka i devojčicu odličnih rezultata,što znači- zdravi!!!! Presrećna sam zbog toga jer sam baš to i želela! Sama intervencija jeste neprijatna ali manje bolna od primanja anestezije u desni zuba, a ipak dobijete rezultate koji su vam veoma značajni! Nisam naišla na podršku sa vaše strane jer su svi skeptični po pitanju amniocinteze kad su u pitanju blizanci ali verujte da do sada nisam čula da je neko imao problema nakon intervencije(verovatno nisam čula za izuzetke). Ukoliko sam mojim svojim komentarom pomogla nekoj majci koja je u dilemi ,biću još srećnija! POZZZZ
  2. Zizi se sviđa post u temi od zilijen u Amniocenteza   
    Drage moje,evo i mene da se obratim na pravom mestu...radila sam AC 08.07. sa blizancima i rezultati su vise nego dobri...iskreno nisam ni sumnjala jer sam potpuno psihofizicki zdrava...takodje i muz. Indikacija su bile moje god. 41 ali dobro...Zelim samo da ohrabrim buduce majke koje se dvoume da nema potrebe za panikom i dubljim razmisljanjem da li..ili ne raditi AC!? Verujte mi intervencija nije strasna a donece vam mnooogo mirniji san! POZZZ (decak i devojcica)
  3. LEJLA BG se sviđa post u temi od zilijen u Trudnice posle 35-te godine   

    Ćao Mrvičice nisi usamljana i ja čekam moje prve dve bebe,tj. nosim blizance i pre par dana napunila sam 41. i presrećna sam jer sam danas saznala da su dečak i devojčica i odlični rezultati amniocinteze! Pozzzz ...p.s. ne zamaraj se sa radoznalicama!