zilijen

Član
  • Broj odgovora

    69
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici zilijen

  • Rođendan 07/07/70

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice zilijen

  1. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Ćao mame i buduće mame samo svratih da vidim šta se dešava i vidim odavno niste pisale ne stižem da pišem jer je kod nas ringišpil 24h! Devojčica je prava maza i dobra je a dečak je imao strahovite grčeve i bila je ludnica od njegovog plakanja...sad se stanje malo poboljšalo,sve u svemu nije nam dosadno uopšte pozdravljam vas i ljubim sve
  2. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Ćao duplice evo svratih malo da vidim šta se dešava jer malo vremena imam za odmor...I videh srećnu vest da se Ivančica porodila te joj ovim putem OD SRCA ČESTITAM!!!
    i Mališi želim brz oporavak ,BUDI JAKA i DRŽI SE I MAZI SA SVOJOM SOFIJOM!!!
    LJUBIM VAS
  3. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Hvala Vam svima drage moje mazimo se po ceo dan i napredujemo,u ponedeljak je prva kontrola kod doce!! Pozzz i ljubimo vas sve

    http://lilypie.com/confirm.php?k=98837146c...14ba1fc62cbbce9
  4. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Ćao svima evo da vam se javimo nakon 35 dana stigosmo srećno kući!! Nakon 10 dana provedenih na patologiji porodila sam se 10. 11. i dobila Milicu i Andreja Mica je imala 2750gr. a Andrej 1750gr. pa smo morali malko da boravimo u bolnici dok dečko nije prešao 2kg. Sada smo kući i neopisivo srećni...dojimo se i mazimo ljubimo vas sve
  5. zilijen je dodao/la post u temi Trudnice posle 35-te godine   

    Tvoje je pravo kao majke da izaberes da li ces ili ne raditi amniocintezu,mislim da nema potrebe za tolikim opterecivanjem i stvaranjem sebi dodatne tenzije narocito u momentu kada ti je to najmanje potrebno. Ja sam bez imalo dvoumljenja radila amniocintezu iako sam svasta citala ovde po internetu i cak trazila savet na forumu jer nosim blizance i veruj mi svuda sam naisla na neodobravanje jer je amniocinteza daleko rizicnija kad su blizanci u pitanju! Pa ipak sve je proslo kako treba i veruj mi nije nista strasno,narocito ne jer nosis jedno dete! (mene su dva puta boli iglama za punkciju za oba ploda ponaosob)
    I sada kada bi trebalo ponovo bih radila i svima bih preporucila da rade jer sam psihicki mirnija! I toj zeni sto se desilo da rodi dete sa Daunovim sindromom verovatno je jedan u milion da se napravi takva greska a greske se desavaju i najboljim strucnjacima ali o tome nemoj da razmisljas!
    Nadam se da ti je moj savet malo pomogao...bolje mirno spavaj dok mozes jer kad dodjes u 8. mesec neces moci ni da se okreces niti da spavas ja sad samo kukam o tome,ali svi su to prosli pa i ja i nadam se dacu brzo videti svoje dve male bebice! pozdrav i samo hrabro u zivotu!
  6. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   


    Ma meni nije frka od carskog,inace se ne plasim operacija,najbitnije je da bebice budu dobro i kad se probudim da mi kazu da je sve u redu,a o tome ne mozes a da ne razmisljas,mada trebalo bi da bude sve ok. za sad dobro napreduju! Ne brini bicemo dobro svi,nema razloga da bude drugacije! pozzz
  7. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   


    Pa neznam ni sama najiskrenije,meni je ovo prva trudnoca tako da nemam iskustva...kazu da je najbolje vreme za porodjaj sa blizancima 37 ili 38 nedelja jer su tada bebe zrele,meni je dr zakazala da se javim na kliniku u 35-oj i verovatno ce me pratiti do porodjaja,tj. odrediti najbolji termin za carski(moja trudnoca se vodi kao visoko rizicna jer imam i 41 god. i vantelesna i sve me je spopalo u trudnoci mada je dobro nosim) i ne daj boze da me puste kuci do kraja jer sam i sad vec na izmaku snage Ja sam sportski tip i ovo stanje me ubija,prosto ne mogu da shvatim da ne mogu da radim sve kao pre i da se krecem kao pre...jedva cekam da se rode deca!!!
  8. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Evo vratih se od koznog dr. imam ekcem koji je tipican za treci trimestar i sve simptome koji pisu u knjizi...dala mi je da mazem neku kremu dva puta dnevno,odmah sam doletela kuci i namazala je, jer svrab nepodnosljiv do ludila!!! Rekoh doktorki da cekam samo rogovi da mi niknu jer me sve spopalo :huh:
  9. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   


    Otici cu danas kod koznog,to je najbolje,ne mogu da izdrzim vise...obavesticu vas sta se desava
  10. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   


    Ma da bespotrebno sam se sikirala,znam i sama...pa da to je to i ja sam u tvojoj nedelji imala otprilike isto kao ti ,nego znas kad ti ubace crv sumnje
  11. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Evo i nas,malo smo u skripcu sa vremenom pa se ne javljamo ali vidim da je sve dobro i lepe vesti nas raduju Bili smo na kontroli jer sam se uspanicila kad mi je jedna drugarica rekla da su mi mozda bebe sitne jer se u sustini nisam ugojila(11kg za sad) osim sto mi je stomak ko kosarkaska lopta..ali sve je ok. devojcica ima 1950gr. a decko 1800gr. sto je sasvim u redu!
    MNOOGOO me svrbi stomak,mislim koza i na i oko stomaka MOOLLIIIM vas ako imate neki savet pisite sto pre da kupim nesto sto bi bar smanjilo svrab,sve sam pokusala i nista!!! Oko mladeza mi je crveno a javilo mi se i crvenilo u obliku ekcema na vise mesta na kozi!! Poludecu koliko me svrbi!!!! UPOMOC!!!

    Malisa nema potrebe za brigu i moj decak se takodje manje pokretao tom periodu i on je glavicom okrenut dole i lezi nize od devojcice koja i dan danas vise luduje!
  12. zilijen je dodao/la post u temi Biti mama blizanaca   

    Zdravo mame nama je ostalo jos malo,pa me interesuje da li je neka od vas u toku koliko traje porodiljsko bolovanje za blizance,da li daju nesto vise nego za jedno dete ili je to isto..meni je to prvi porodjaj pozdrav i blago vama
  13. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   


    Jaooj sad si me isterala iz pameti sa ti strijama,ja ih još uvek nemam i strah me jer me abnormalno svrbi koža koža oko nekih mladeža mi crvena,neke promene na koži mi izašle i samo čekam šta će još da me snadje...Ja imam svoje trenerice dva,tri para u koje stajem i jedno četri duksića koji su rastegljivi ili su komotni jer su takvi modeli! Imam sreću da se nisam promenila od kukova naniže,čak su mi noge i smršale ali ima još da se gura...pozdrav svim duplim trudnicama
  14. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Bravo Anchy bas mi je drago da si se napokon javila sve smo se brinule!!! Super sto si izdrzala toliko bar bebice nisu bile u inkubatoru!!! Mazi svoje bebice i uzivaj sa njima!!!
  15. zilijen je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   


    Cao evo nas,bili na CTG-u i sve je ok. mislim da je sestra poludela jer jedva da je nasla polozaj gde se cuju otkucaji srca prvo jedne pa druge bebe,za vreme dok sam lezala na drugom krevetu su se izmenjale 5 zena...dr nam je zakazala kontrolu za 3 nedelje jer je sve u redu za sada! Zaboravila sam od haosa da pitam za Anci i ona je u Nisu ali neznam ni pravo ime,to mi je sinoc palo na pamet pa ne bih znala kako da je trazim nadam se da je u redu i ona i bebice i da ce naci vremena da nam napise nesto lepo!