Bebac_Dimic

Član
  • Broj odgovora

    26
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Bebac_Dimic

  1. Bebac_Dimic je dodao/la post u temi Kompjuterske igre   

    Ја свакоме од он-лајн игрица препоручујем www.travian.rs
    Заразна и скроз супер игрица, ако неко хоће да почне нека ми се јави због саветовања
  2. Bebac_Dimic je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Драге девојке!
    Све сте већ некако саме сазнале колико видим, али нисте сазнале последњу вест а то је да ће Бебу 99% сутра да породе, вероватно ујутру! ))
    Молим се Богу да се и ово заврши већ једном срећно и берићетно!

    Пуно поздрава од Бебе и мене! )
  3. Bebac_Dimic je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Драге девојке!
    Извињавам се што касним са информацијама, али имао сам доста посла данас око сређивања ствари за бебу, а и видео сам се са мојим кумом да ми буде лакше .
    Беба и мала беба су добро, ја се надам да ће се у најскорије време све завршити. Ови су јој данас рекли да ће јој плафон да ти још 3 дана да крене да се отвара још и после тога ће царски рез. Мала беба има 3,05кг . Колико сам је схватио појавили су се можда неки проблеми са постељицом, али нисам сигуран шта и како тачно, просто не умем да објасним и рекли су јој да можда има неке хематоме негде немам појма више ни ја сам о чему се ту ради. У сваком случају биће све уреду!
    Пуно поздрава од Бебе )
  4. Bebac_Dimic je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Поздрав девојке!
    Обишао сам данас Бебу и добро су и она и Милана. Контракције су јој све слабије, а бебини тонови су добри. Још увек се незна да ли ће царски или природни. Једино што је лоше то што је Јеца јако не стрпљива и има болове, али биће све уреду надамо се.
    Као и синоћ бићу на Бебцу до 12:00, а можда и више тако да све што вас занима питајте
    Поздрав!

    П.С. Пуно вас Беба поздравља!
  5. Bebac_Dimic je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Драге девојке управо сам се чуо са Бебом Димић и имам добре вести
    Одмах у старту да кажем да су она и беба доста добро и да се беба не мучи у стомаку и да је криза од четвртка прошла и надамо се да се неће поновити .
    Коначно смо схватили зашто Јелену кљукају бенседином, није то само да би спречили порођај већ да се грлић не би расцветао јер се она још увек не отвара, водењак само што није пукао и због тога ништа не желе да форсирају већ чекају да све само крене чак јој је и крварење скоро потпуно престало . Бебини(Миланини) тонови су данас одлични и надамо се да ће тако и остати . Што се бабице тиче она ће тек сутра Јелену видети први пут јер сам је тек данас звао.
    Беба Димић вас све јако пуно поздравља и захваљује вам на подршци и моли све који су у контакту са њом преко мобилног да им не замера што им не одговара на поруке или касни са њима јер је јако слаба и поспана од лекова па јој тешко буде да одговара, зато сам ја ту уместо ње .
    Пуно поздрава за све, ако вас нешто интересује посебно питај те на ПП остаћу и дуже од 12:00 због вас
  6. Bebac_Dimic je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Драге девојке овде Бебац Димић (чик погодите ко сам )
    Видим овде да се бринете са бебу и бебу па рекох да вам дам неке информације. Беба Димић се добро држи и добро је овако. Уколико некоме од вас ко има њен број телефона Јелена не одговори истог момента на поруку или након пола сата то значи да је вероватно на ЦТГ-у или на ултразвуку тако да не брините. Као што и саме знате они јој идаље одлажу порођај ни сама не зна зашто, али тако је. Данас сам контактирао једну бабицу коју одавно познајем само нисам знао да је бабица на ГАК-у и замолио је да обилази повремено када може Јелену, обећала ми је да хоће и онда нам је мало лакнуло јер бабица пуно значи, више од самог лекара. Рекли су јој да ће је породити до уторка, ја се надам искрено да ће пре тога, али надам се исто тако да никако неће преко уторка осим, ако се заиста беба не мучи и, ако је све уреду.
    Ја ћу се заиста трудити да вас обавештавам о свему јер верујем да се бринете за њу и бебу (сви смо забринути). Јако ми је драго да видим да се оволико људи брине и интересује за њу и верујте да и мени и њој то јако значи

    Пуно вас поздрављамо обоје и надамо се најбољем!

    П.С. Уколико вас нешто занима питајте, бићу због вас до 12:00 на нету.

    П.С.С Јелена заиста заслужује орден "мајка храбрости" и заста сам јако поносан на њу !