starpath

Član
  • Broj odgovora

    54
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. inna86 se sviđa post u temi od starpath u Skrining hromozomopatija - double, tripl i ostali testovi   
    Supruga radila dabl, tripl a sad i ovaj quadruple test. U tripl testu: rizik od pojajave Daunovog sindroma na osnovu starosti majke je 1:122, a najnovijem quadruple testu je 1:70.  Jel to opasno?  Sad je pod stresom i kaze da ce do kraja trudnoce brinuti. 
  2. inna93 se sviđa post u temi od starpath u Porodilište - Sremska Mitrovica   
    Данас сам појео лубеницу од 7 кг и толико ми је стомак нарастао да ме болело. Е онда ми је жена одговорила: "е сад знаш како нама женама није лако 9 месеци а ти кукаш један дан". Е јесмо се исмејали
  3. inna93 se sviđa post u temi od starpath u Porodilište - Sremska Mitrovica   
    Мене је узнемирио догађај када је госпођа гинеколог галамила и псовала гласно као кочијаш у присуству моје супруге, која је иначе по природи нежна и осетљива особа. Плачући је напустила ординацију, и сваки наредни пут када је морала да иде као трудница на преглед код ње, имала је страх. Многе жене су по природи осетљиве а ЈОШ поготово када наступи период трудноће. То ви жене боље знате. Тада сам под хитно нашао другог гинеколога који је одличан и који води њену трудноћу.
    Ја радим на минималцу, жена је незапослена и не прима никакве новце нити помоћ од државе, тако да нема шансе да ја потплатим неког доктора да ми породи жену. Имам здравствену књижицу и то осигурање, и ако није довољно онда је стварно брука и срамота.

    Супруга инсистира да се породи у мом присуству, јер је истраумирана од непрофесионалних доктора и мед. особља са којима је до сада имала лоша искуства.

    Уместо да се радујемо, ми морамо да страхујемо. Еее, Србијо...

  4. lunna se sviđa post u temi od starpath u Kako pomoći u trudnoći   
    Жена ми је ушла у 28 недељу и ја јој сваки дан љубим стомак, посебно ујутро и увече а она се сва растопи од емоција. Интересантно када престанем да љубим, бебац стане да удара маму у стомак. Мислим да бебац осети моје пољупце и топлину.

    Једва чекам да се роди па да га ставим на рамена.