Star

Član
  • Broj odgovora

    227
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Trudnicanow se sviđa post u temi od Star u Beba i tata   


    Čuvajte vaše muškarce, predivni su. To je za mene pravo muško i prava podrška i oslonac u životu.
  2. pricalica se sviđa post u temi od Star u Koje jednokratne pelene koristite?   

    Mi koristimo puffies, ali ne ove sa šarama i fenomenalne su! Par svetlosnih godina ispred pampers-a.
  3. Star se sviđa post u temi od Tranquilo u Pismo Ponosnog Tate Svome Sinu   
    Sine moj, rodjen si pre 3 dana, rodjen si kao plod ljubavi tvoje mame i mene.
    Ti si postao moja zvezda vodilja u zivotu, gde precrtavam sve dosadasnje ciljeve i moj jedini cilj od sada pa dok sam ziv je da ti i tvoja mama budete najsrecniji u zivotu.
    Tvoja mama te je donela na ovaj svet, resio si da izadjes pre vremena, kao sto smo se ti i ja dogovorili dok si jos bio u maminom stomaku, gde smo nas dvojica pricali, smejali se i uzivali.
    Ali pozurivao sam te, jer nisam mogao da docekam da te vidim. Nije bilo fer da samo mama uziva sa tobom, hoce i tata da uziva sa tobom. Izgleda da si i ti resio da izadjes ranije .
    Ne buni se mama, bitno je samo da ste mi Vas dvoje dobro i zdravo. Nista vise u zivotu me ne zanima. Jos ste u bolnici, nestrpljivo Vas cekam da mi javite da dodjem po Vas.
    Tata ti je sinoc do kasno spremao tovju sobu, tvoj novi dom, da kad dodjes mozes da uzivas u ljubavi kojom cemo mama i ja da te obasipamo.
    Posto sam ja najsrecniji otac sad, moj zadatak je da imam i najsrecnijeg sina i najsrecniju mamu.
    Da budemo najsrecnija porodica.
    Zelim da u zivotu uzivas kao i ja kad sam cuo da si se rodio. Zelim da budes lep kao tvoja mama, a od mene samo da ne pokupis tatinu filozofiju .
    Zelim da budes pametan, zelim da budes srecan i sto se mene tice, ucinicu sve da ti ispunim sve zelje.
    Ucinio si me ponosnim, ucinio si me srecnim, ucinio si me zadovoljnim, i zbog toga ti obecavam da cu ti uciniti isto tokom celog zivota.
    Ti si sad sa svojom mamom mog razlog za zivot, ti si ono sto sam cekao citavog zivota, i znao sam da ces doci, onda kad si mi najpotrebniji, jer najlepse stvari se desavaju kad su najpotrebnije.
    A koliko si mi bio potreban saznaces u sledecim godinama, onim godinama gde cu biti tu da te vidim da prohodas, da progovoris, da se nasmejes, da podelim sa Vama sve radosti ovoga sveta.
    Videces da ces imati najboljeg tatu, a tvoja mama najboljeg muza, jer ste mi Vas dvoje podarili najvecu radost u mom zivotu, i sada dok god sam ziv ne mogu da Vam se oduzim, ali obecavam da cu ziveti za Vas dvoje.
    Sine moj, jos jednom veliko hvala i tebi i tvojoj mami na ovom poklonu.

    Tvoj tata
  4. Star se sviđa post u temi od MatroNadja u Pismo Ponosnog Tate Svome Sinu   
    Kako ove tate umeju da me rasplacu...
  5. Star se sviđa post u temi od vaskrsija u Depresija POSLE porođaja   
    i mene je spucalo sve posle nekih 10 meseci...onda sam se isplakala, rekla sta imam i nastavila dalje
  6. Star se sviđa post u temi od macka maza u Kad je najbolje vreme početi bebu navikavati na nošu?   
    Moja skoro pa nedelju dana kaki u nosu.Mislim da treba polako poceti sa navikavanjem kada pocne stabilno da sedi,pa polako.Moja kaki uvek ujutru posle mleka,tako da sam ja krenula sa tom logikom,kada popije mleko,stavim je na nosu,iskaki se,ja kazem bravo,ona sva srecna sto cuje bravo zna da je nesto super lepo uradila.
  7. Star se sviđa post u temi od Tila u Анегдоте са татама   
    Ja sam još pod utiskom komentara mm...Prošlu noć nosa on Luku po kući da podrigne i nešto mu priča, a ja već tonem u san i čujem rečenicu " Jao, sine, pa ja kad sam te pravio nisam imao pojma da ćeš biti ovako sladak i da ću poludeti za tobom...". Istog momenta sam se razbudila i počela da se smejem kao ludak...
  8. Star se sviđa post u temi od B.mama u Koje jednokratne pelene koristite?   
    Jeste videli ove nove pelene pufies i sta mislite o njima http://www.dodaj.rs/f/4/RS/2tjJLCJ4/pufies.jpg
  9. Star se sviđa post u temi od wida u Ćaskanje roditelja beba od 6 meseci do godinu dana   
    Ljudi bre ja sam vidovita ) od ranog jutra govorim sebi da ce svekrva da dodje i eto je ...prvo mi je probudila dete koje sam taman uspavala,pa je onda dosla u sobu da kaze kako ona hoce da je uspava...a ja sam zlatna ribica kako da ne...ajd sto je men ispizddela, nego sto je i dete uspela da iznervira...zapela da mora da prohoda do prvog rodjendana, ja lepo kazem da ona hoda i sama kad hoce i da je ne silimo,napolju idemo za ruku, ona uzela dete da vodi da hoda al joj ne da kako ona hoce nego je sve zadrzava i usporava...kad Iva pobesne ote ruke i demonstrativno ode da se igra doslo mi da je izljubim
  10. Star se sviđa post u temi od Violeta u Ćaskanje roditelja beba od 6 meseci do godinu dana   
    Dobro jutro i od nas:)

    Drami tvoj Vuk i moj Vukasina kao da su braca,ni Vukasin ne spava i vec dva meseca se borimo sa njegovim nespavanjem.
    Sada znamo ritam,spava do ponoci,onda od ponoci pa do pet budjenje stalno i od pet do devet spavanje....prosto ne znam sta da radim sa njim:)



    E bre zene pa vi ste bas popustile vasim muzevima,malo stisnite to,neka oni nekada usisaju,stave ves da se opere,rasire ves,pospreme po kuci....ja vise ne pitam hoce li da uradi samo mu kazem sta treba da uradi...i uopste mi nije zao,jeste da radi ali njegovo radno vreme je 8h a moje 24h.Vi ste majke i domacice i ku®varice 24h pa neka i oni izvole da urade nesto.
    Kada mi muz kaze pa ja radim i zaradjujem a ti si po kuci oko deteta i kuce,ja mu samo kazem da sam se udala zbog para sada bih bila negde na jahti a ne razmisljala hocu li imati za pelene....

    A verujete mnogo bi njima bilo i jedan dan da provedu sa detetom a ne pet,pa posle pet dana bi zavrsili u ludnici.....

    Svekrve su vec poseban slucaj,sreca pa je moja 100km daleko pa je bas retko vidjam.Inace kada me pita jel hranim malog ja joj samo kazem da ga ne hranim i da mi je sin trenutno na dijeti.Mada se moja svekrva i ja super slazemo,sve kazemo jedna drugoj onako na finjaka.
    Moja svekrva inace ne moze da prezali sto je ja ne zovem mama,i sto mi nije ona preca od moje mame,jer boze moj pa ja sam promenila prezime
    Ma ne treba trositi ni jedan zivac na svekrve.....
    A ja muzu nikada ne kazem tvoja mama je ovakva ili onakva,ja mu kroz pricu nagovestim sta ne valja i sta mi smeta pa neka on razmislja sta ce sa tim:)
  11. Star se sviđa post u temi od paper_moon u Ćaskanje roditelja beba od 6 meseci do godinu dana   
    Zene kakva razmazenost,kakav bezobrazluk,pa oni su bebe..Treba s njima strpljenja,ljubavi,razumevanja.9 meseci su bile u stomaku,zivele u vodi,sta sad treba da odjednom znaju za manire,i slicno.Eh,pa treba vremena..
  12. bullet se sviđa post u temi od Star u Porodilište "Gradska bolnica Zvezdara" - Beograd   

    Ja se porodila u oktobru 2011. i imali su manjak toplomera i samo jednu pumpicu na raspolaganju. Tako da ipak ponesi toplomer, mali je i hleba ne traži što kaže moja baka. A pumpicu ako ti bude potrebna mogu da ti donesu tvoji sledećeg dana da ne trpaš sve u torbu za porođaj.
  13. Tranquilo se sviđa post u temi od Star u Kako smo se upoznali..   

    Idi bre, rasplaka me... A više ne mogu da se vadim na hormone...
  14. Star se sviđa post u temi od paper_moon u Seks nakon porođaja   

    Hahahah e sad mi je jasno što se mali budi.. nemoj se ljutit
  15. Star se sviđa post u temi od Violeta u Seks nakon porođaja   
    Porodila sam se 28.11. a prvi put smo spavali 26.01.(dugo ocekivan dan) i to ne zato sto nismo hteli nego mi je jedva stalo krvarenje.
    Ali od onda koje uzivanje,mali zaspe mi se dohvatimo...bili smo ludi i pre porodjaja,a sada mislim da smo jos ludji:)
  16. Star se sviđa post u temi od Tranquilo u Kako smo se upoznali..   
    hajde i ja malo da vas nasmejem i ugusim.
    Pre 2 god raskinem dugu vezu i udjem u jako turbulentan period u svom zivotu.Posao po ceo dan, izlasci, problemi u porodici..... Pucanje po savovima na sve strane, ogroman pritisak itd...
    Taman kad se sve malo smirilo, jelte ja kao detence uzmem da igram igricu malo da opustim mozak, ali kako je dugo nisam igrao ne znam sta da radim.
    I vidim tu nekog lika sa "nasim" nickom pa rekoh da priupitam ahahahah.
    Kad stize odgovor, nemam ni ja pojma, rekao mi brat da mu pomognem.
    malo po malo uletimo mi u pricu, cujemo se preko skype i ne odemo na posao taj dan oboje ahahahha,pricali negde do 5 popodne, pa se culi jos par puta, i oko 8 uvece se konacno vidimo. meni odmah kliknulo u glavi, medjutim smekeru prokuva auto ispred meka, i ja onako kao da me neko popiskio idem pesaka u Mcdrive i uzimam klopu, donosim njoj i trcim po vodu da sipam u auto, a ja nju mukicu tako parkirao da je sve vreme prska voda iz prskalice ahahahaha.
    Ostalo je istorija,osvojim je je nekako ipak, mada jos ne zaboravlja ono prskanje i sad cekamo bepca kojeg ne mogu da docekam.
    U celoj prici ima necega iz razloga sto sam ja vrlo proracunat tip, koji ne srlja, dok sam ovde sam sebe iznenadio i nisam pogresio.
    Uglavnom sad sam najsrecniji sa mojom trudnjacom i nista ne bih menjao u celoj ovoj nasoj prici .
  17. Star se sviđa post u temi od wida u Ćaskanje roditelja beba od 6 meseci do godinu dana   
    @mmmoj ne znamo jos dal je Laza..cekam da vidim koliki ce troskovi biti oko rodjendana pa da idem privatno negde ko covek

    e imam ja super brzu tortu koja se ne pece, a mozes od nje da napravis svasta...moja mama je svake godine za rodj pravila bar 3 torte i ta je uvek bila na meniju...kad se setim za 2 rodj mi je napravila tortu u obliku panja, a tata je pravio od marcipana zivotinjice, tad nije bilo fondana, i bojio ih onim kako se zvace flajvoraj ili tako nekako
  18. Star se sviđa post u temi od Miva u Ćaskanje roditelja beba od 6 meseci do godinu dana   


    Bravo,!!!

    Ma ne mogu nas ni admini rastaviti!!! nego Shveco, sto ne kazes zeni da ne zelis da stavljas Saricu u dubak da ne navaljuje toliko.

    Ohoooo, bas lepo, ja sam pre za pivce, ziveli


    Inace, mm uci da okrece palacinke, kako se muci, jos par njih na plafonu i naucice
  19. Star se sviđa post u temi od wida u Ćaskanje roditelja beba od 6 meseci do godinu dana   

    verovatno ocekuje neku filozofsku raspravu
  20. vaskrsija se sviđa post u temi od Star u Ćaskanje roditelja beba od 6 meseci do godinu dana   
    Miva, ne sekiraj se, sledeći put će biti oprezniji , videćeš. To su mali sunđeri, sve pamte i znaju. A ništa ne može da zameni empirijsko iskustvo.
    Da me ne shvatite pogrešno, ne mislim da ih treba pustiti da se povređuju. Mislim, znate na šta mislim.Tako je Lana htela da ljubi ogledalo pa se čuknula u nos i silno iznenadila i malo kmeznula. Sada, svaki put kada hoće da ljubi ogledalo krene ka njemu polaaaako jer zna za jadac.

    Shvecoooo, srećan rođiiiiš! Evo, za na zub: http://www.flavoursc..._Cake_image.jpg