Kiki87

Član
  • Broj odgovora

    298
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Barbie doll se sviđa post u temi od Kiki87 u Spontani pobacaj   

    Hvala na podrsci,i ona mi nedostaje... deluje mi kao da su svi oko mene zaboravili sve sta se desavalo osim mene,kao da te bebice nisu ni bile bitne... cak mi i to smeta,znam da moram dalje ali kad se oko tebe svi ponasaju kao da nista nije bilo vec nedelju dana nakon toga... ne zelim da postanem opsednuta zatrudnjivanjem jer i psiha moze negativno da utice na to ali ne znam kako to da izvedem.... izgleda mi nista u zivotu ne ide od ruke...
  2. Kiki87 se sviđa post u temi od Zemunci u Simptomi nestajanja mleka?   
    Ovo je jako važno znati:
    1. Količina proizvedenog mleka se ne može iznenada smanjiti!

    2. Na količinu mleka NE utiče stres, ali na pražnjenje dojki stres utiče direktno i neposredno!

    Ako smo nasekirane ili tužne npr., mleko ''neće hteti napolje'', ali čim se psihički opustimo, opustićemo se i fizički, a mleko će krenuti normalno da ističe, onim tempom kojim beba sisa.

    Još jedna napomena:
    Bile su do pre neki dan, velike vrućine! I sve isključivo dojene bebe sisale su neupredivo češće i intenzivnije, da bi nadoknadile tečnost izgubljenu znojenjem, u odnosu na ove poslednje dane kada je temperatura malo pala, pa se ne znoje više intenzivno. Dakle, manje se znoje - manje su žedne - sisaju manje - količina proizvedenog mleka se postepeno smanjuje.

    I najvažnije:
    KOLIKO GOD DA SE KOLIČINA MLEKA U DOJKAMA SMANJI, PA ČAK I AKO NAIZGLED PRESAHNU, - MOŽE SE POVRATITI PRVOBITNA KOLIČINA U PROCESU KOJI SE ZOVE RELAKTACIJA! (Pisaću o tome detaljnije!)
  3. My happiness se sviđa post u temi od Kiki87 u Treći trimestar   
    Женске спавајте у трудноћи док још можете,кад дође беба заиста,заиста нећете моћи да спавате. Ја сам се породила пре 2 и по месеца и од тада најдуже што сам спавала без прекида је 2 сата... ал за бебца све вреди поздрав за све и срећно на порођајима!