jovancica

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici jovancica

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0
  • Yahoo mica.stojanovic81@gmail.com

Informacije o profilu

  • Lokacija Nis

Aktivnosti člana/članice jovancica

  1. jovancica je dodao/la post u temi Trudničko bolovanje   

    Vladana,ti si se bas namucila -sa dr i sa bolovanjem.Stvarno si jedinstven slucaj ali i dalje ne razumem ovu zemlju kako opstaje sa tolikim *mozgovima* kao sto je ta tvoja dr.Stvarno ne razumem kako je mogla da previdi i da te ne posalje opet na komisiju kad je vec promenila dijagnozu....STRASNO!!!
  2. jovancica je dodao/la post u temi Odvikavanje od pelena   

    Kad sam procitala ovo sve - nekako mi je lakse jer i moje dete ima 2.5 godine i tek nekih dvadesetak dana kako je krenu da koristi nosu.Do 1.5 dana nije hteo ni da sedne na nju a kamoli da piski ili kaki- samo je govorio* boi guza*.Sada vec kaze i kad hoce da kaki i kad hoce da piski. Iskreno ja nisam nista silila niti forsirala cekala sam da on malo sazri i shvati sta je sta - i mislim da sve mame koje se pitaju sta da rade po tom pitanju - treba da posmatraju svoje dete i njegov razvoj pa kad ono bude spremno tada.
  3. jovancica je dodao/la post u temi Strah od porođaja   

    Cao svima ja sam nova na forumu imam klinca od 2 godine i sad sam ustanovila drugu trudnocu i verujte mi isto sam reagovala kao i vi -- strah od porodjaja je bio veliki.Ali istina je sve prodje i zaboravi se kada drzis svoju bebu u narucju.Samo hrabro!!!!