Mima75

Član
 • Broj odgovora

  6
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Mima75


 1. I moja beba ponekada tako vrisne dok spava.....ali se ne probudi, nego nastavi da pajki...

  I meni se desilo da moja mala Nina vrisne iz cista mira dok spava...zaledila sam se...isto sam pomislila da se povredila, a u stvari je nesto sanjala ...Eto ona nije imala ni mesec kad joj se to desilo..


 2. Da, gaćice, kod nas u bolnici ih nismo smjele nositi, a kada naiđe vizita slijedi brzo skidanje...

  A zasto niste smeli da nosite? I zasto brzo skidanje? pa ako krvari zena sta ce? :mellow:


 3. Za to su i muzevi krivi. Oni moraju da vas podrze i rese to na najbolji moguci nacin. Ako oni to ne urade, tako ce vam biti zauvek, samo ce se pogorsati ako vi pokusavate da resite, pa cete na kraju i u ocima muzeva vi biti krive.

  Ja mislim da si rekla pravu stvar. Muzevi su ti koji trebaju da vode razgovore sa svojim roditeljima, ko god bio problem. Ali, nisu svi muskarci isti i ima onih koji su slabi na svoje "bolesne", "stare" itd. itd. mame. E to je onda strasno, jer pitanje je sta onda uraditi bez podrske...to je borba bez kraja i da li je i vredna? Sta tada uraditi je pravo pitanje...lako je kada muz stoji i odobrava tj. kada ste tim kao sto bi i trebalo da budete, ali realnost nije takva uvek.


 4. Ja sam u osmom mesecu trudnoce i na poslednjem laboratorijskom testu su mi pronasli uvecan secer...danas sam isla u bolnicu gde su mi pregledali rezultate i dali mi aparatic da kontrolisem sama sebi tri puta dnevno secer i to dva sata posle obroka...Onda su me poslali kod dijeteticara da mi odredi rezim ishrane i tako...sad gledam sta ja to sve smem, a sta ne da jedem i kada. Inace do sada sam sa ugojila 10-11 kg s tim da sam trudnocu startovala sa 75 kg, tj petnestak kilograma vise od neke normalne kilaze koju bih trebalo da imam...kakva su vasa iskustva po ovom pitanju? Da li vam se sredio secer po zavrsetku trudnoce ili se to posle prolongiralo?


 5. Nasa bebica jos nije stigla ali smo mi kupili kolica - Hauck -

  Gledali smo da cena bude ok a naravno i da izgledaju ok

  8z9-SD5304.jpg

  Ja planiram da uzmem Hauck Apolo slika kolica i bas me zanima kako su ti se pokazala? Nekako se pitam i da li su glomazna za prtljaznik i uopste za baratanje u zgradi ?

  Ljubičica :) voli ovo