mala iva

Član
  • Broj odgovora

    69
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la mala iva


  1. Pozz!

    Rodila sam dvije curice,jednu prije tri godine drugu prije tri mjeseca.Žive zdrave :D U oba slučaja vrpca je bila tri puta zamotana,UZ nista nije pokazivao. Dr. kaže da je to zbog velike posteljice ali da se nije šaliti . Bolje da mi nisu ništa niti rekli jer za treće ću biti jaaako zabrinuta.


  2. Čestitke novim mamama nek su vam djeca živa i zdrava!UŽIVAJTE


  3. Ja vjerujem da je rijec o grčevima,nama su najbolje pomogle ove vježbice za nogice.Mala se dobro isprducka i odmah lakše.Samo strpljenja taj ce periiod brzo proci! ;)

    VEZBE ZA NOGICE-beba lezi na ledjima i glava je pravo.uhatite bebinu nogicu u predelu kolena i dignete na gore ka stomaku,zatim rasirite spolja(koliko vam beba dozvoli,tj koliko joj je prijatno a da se ne steze)tako da se kolena sve vise i vise udaljavaju jedno od drugog,zatim vratite na dole tako da se kolena isprave u potpunosti i pete priljube za podlogu.ponovite 5-7 puta!!!


  4. Mislim da nista nije nenormalno!

    Moja mala ima dvije donje jedinice,pa su joj izbile gornja dvojke,pa prije nekoliko dana jedna gornja jedinica,to me uopće nebrine,jer vidim da su sva djeca razlicita i svakakvih primjera ima.


  5. Drage moje,

    sad kad odbrojavate zadnje dane želim vam poželjeti da se držite i skupljate snagu za taj lijepi događaj!

    Dolazi dan kada ćete bez obzira nas sve osjetiti ono nešto ono što se zove NEIZMJERNA LUBAV!

    uživajte u svom daru :)


  6. Veseli me sve njeno,njen osmjeh,lupkanje ručicam,vrištanje,gugutanje ma SVE!Veseli me kad spava do 10,kad dobro jede kad se grohotom smije na svaki moj pakret!Veseli me ONA sama. :lol:


  7. Pre koje vece sam sat ipo vremena sedela i pisala o svojoj svekrvi i do kraja sam sve pobrisala jer sam shvatila da se recima ne moze ni docarati koliko je to pokvareno i zlo bice. O tri meseca koliko smo ziveli sa njom mogla bih tri romana da napisem... No, napisacu samo uvod i epilog :)

    To je zena koja sa rodjenom bracom ne prica, roditeljima placa neku zenu da ih cuva (a nikad ne ide da ih obidje, iako su joj bukvalno iza coska, na pola minuta od nje!) samo zato sto se nada da ce naslediti silne pare posle njihove smrti (i vec planira kako ce se sa bracom suditi oko tih para i kako ce ih onda podeliti svojim sinovima-ja sam rekla da te pare necu u svojoj kuci da vidim), ciji sinovi nisu smeli da vidjaju babu i dedu, tetke i striceve sa tatine strane (naravno, ni njihovu decu, svoju bracu i sestre), a oca su smeli da vidjaju samo ako bi ga psovali i vikali na njega (sto i dan-danas rade), ciji je mladji sin (moj dever) dete-debil koji sa 23 godine NE SME da ustane od stola da sam sebi sipa rucak zato sto je "mamica tu da se zrtvuje za njega", koja nema prijatelja zato sto "nije imala srece u zivotu" (ni slucajno zato sto niko ne moze da je podnese???), u sustini jedna vrlo iskompleksirana, isfrustrirana i nesigurna osoba koja se iskaljuje na svakome ko joj se priblizi. I dalje ne mogu da shvatim kako je mm tako divna osoba kad je sa njom odrastao, verovatno mu je pri odrastanju bila jaca priroda od okruzenja.

    E, a sad o meni :) Ja sam "rospija" koja ce "zazaliti sto se udala za njenog sina", "nisam ni svesna sta ce ona meni sve uraditi", moji roditelji su ocajni roditelji kad su me ovakvu odgajili i sigurno su bili presrecni kad sam zatrudnela sa njenim sinom i kad su me se napokon otarasili. To je bio kraj naseg sazivota jer smo istog dana otperjali, medjutim nije bio i kraj moje sage s njom :) Posle me je pratila (a mm-u se pravdala da se slucajno nasla bas tamo gde sam ja bila-i on je nasedao), slala mi pisma za pomirenje (ogavna i licemerna), i dalje nastavlja da zove mm-a 6 puta na dan i da zahteva da vidi unuku kao da se nista nije desilo... Da, prvih nedelja nakon incidenta joj je bilo zabranjeno da je vidja, no, kao i uvek, ja sam popustila... I onda je porucila mm-u da me poljubi za nju?!?!? Fuuuuujjj!!!! Samo mi nije jasno kako ona i dalje moze da se zove "babom" nakon sto me je onako iznapadala pred mojim detetom, koje je sve to slusalo i gledalo razrogacenih ociju, uplasena, jadnica moja, i nakon sto je malo falilo da posle toga ostanem bez mleka (cerkica mi je tad imala 6 meseci)!! Pitala sam mm-a sta bi uradio da sam izgubila mleko tada, i on kaze da bi verovatno bio besan na nju. Mene boli sto niko ne shvata da ja tad mleko nisam izgubila ne zato sto je ona bila blaga prema meni, vec zato sto mi je moje dete bilo prioritet pa sam se smirivala sve vreme (njoj Luna sigurno nije bila prioritet, vazno joj je bilo samo da se iskali zato sto su tog jutra njenog sincica odbili za posao...). Jako mi je zgresila, unela je nemir u moju porodicu, i strasno mi je sto i ona moze da nosi ime "majka", koje je toliko divno i uzviseno, ona koja je svom rodjenom sinu htela da unisti brak... :angry:

    U tvome slučaju sveki definitivno NOĆNA MORA-DA


  8. Ja punim 30-u u 7.,a m.m.34 u 11.mjesecu.Za mjesec dana slavimo DEVET GODINA BRAKA, skupa smo i nesjećam se odkad :rolleyes:


  9. Razmišljam o drugom djetetu i mislim da bi sada bilo pravo vrijeme sto se tiče razlike,ali me strah porođaja pošto sada znam kako to sve ide.Imala sam težak porod i mislim da ću još malo skupljati hrabrost! :unsure: