Bozidarka

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Bozidarka

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Bozidarka

  1. Bozidarka je dodao/la post u temi Kako ste odabrali bebisiterku?   


    Draga mama
    deca jesu nase najvece blago, ja se nikada nisam ukljucivala na forume, ali sada se osecam duznom prema roditeljima koji traze dadilje za svoju decu
    Ja imam jako negativno iskustvo sa dadiljom koju mi je agencija Gatos poslala. Zena ima 35 godina, nema svoju porodicu, i jos uvek studira medicinu. Zove se Sandra.
    Ja sam doktor biohemijskih nauka i sada trenutno radim od kuce jer mi je za posao potreban samo dobar kompjuter. za to vreme Sandra je moju 22 mesecnu kcerku ( koja ima srcanu manu cuvala u dnevnoj sobi).
    da ne duzim pricu, pored mene u kuci koja sam posmatrala sta se desava ( Sandra nije znala da sam sve videla) dadilja je dete udarila po glavi. Tome su prethodile pretnje detetu.
    Nakon sto sam joj rekla da ne dolazi vise, zadrzala je polovinu plate, koju svojom krivicom nije zaradila.
    Naravno novac je sporedna stvar kad dodje do ovakvih stvari, zelite da spodobu koja je vase dete udarila po glavi ( dete je pljunulo hranu, koju sam ja pripremila) nikad vise ne vidite.
    ja sam doticnoj osobi placala unapred jer sam shvatila da materijalno ne stoji najbolje, a i zelela sam da je nekako motivisem da bude sto pazljivija. Medjutim nista nije pomagalo, ja bih prva bila presretna da moje dete voli da jede, ali resenje nije psihicko zastrasivanje deteta i na kraju udaranje. Nije lepo da dete pljune zalogaj hrane, ali na kraju krajeva za to je dadilja placena da zajedno sa roditeljima prevazidje taj problem, i ni slucajno neprekoraci ovlascenje dokle dete treba kazniti.
    Ta zena je imala ( mislim da je pocela da radi 19 Oktobra 2010) najbolje preporuke od strane agencije Gatos u koju se uclanila.
    Moram da kazem da je zena koja radi u Agenciji Gatos krajnje ozbiljno i profesionalno shvatila ove nemile dogadjaje, ali tu ne moze mnogo da se uradi osim da se psihicki nestabilna dadilja momentalno udalji od deteta i roditelja.
    Slazem se da 26000 din mesecno nije mnogo za dobru, sretnu, savesnu, odgovornu i veselu osobu.
    srdacan pozdrav, drago mi je da ste Vi zadovoljni izborom agencije gatos