mamina srecica

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici mamina srecica

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice mamina srecica

  1. mamina srecica je dodao/la post u temi Epidural u Višegradskoj (Beograd)   


    Cula sa samo reci hvale za dr Petronijevica. Ako kod njega privatno vodis trudnocu, da li to znaci i njegovo prisustvo na porodjaju? Mislim da bi on bio i moj izbor. Mislim da je sjajan i Zivanic, ali ne znam kako to funkcionise kod njega kada dodje do porodjaja. Posto je ovo tema o epiduralu, necu dalje da duzim .

    Zelim ti brz i lak porodjaj!
  2. mamina srecica je dodao/la post u temi Epidural u Višegradskoj (Beograd)   

    Vodila sam trudnocu u svom Domu zdravlja. Na svu srecu sve je lepo proticalo. Isla sam dva puta u "Analife" na 4D , jer sam ja to zelela. Da umirim sebe da je sve u redu i da vidim da je moj dasa dobro.
    Kada procitam iskustva drugih zena, koja su uglavnom negativna, pomislim da sam imala neverovatno srece i kako sledeci put bi trebalo da nadjem nekog da mi privatno vodi trudnocu, i na kraju porodi. Ne znam da li je to garant, ali sigurno uliva neku sigurnost. Moja iskustva sa prvom trudnocom i porodjajem su super, pa ne bih da kvarim . Ali do tada imam jos vremena . Ono sto se svakako nece promeniti a to je da planiram ponovo epidural, bez razmisljanja.

    Pozdrav
  3. mamina srecica je dodao/la post u temi Epidural u Višegradskoj (Beograd)   



    Molim vas nemojte davati takve pausalne zakljucke, potpuno bez osnova. Cula sam i ja price nekih zena koje kazu da im epidural prosto nije delovao, ali fizioloski rastvor. Svasta!
    Porodila sam se pre godinu dana, bas u Visegradskoj uz epiduralnu anesteziju. To je bilo jedno carobno iskustvo i zao mi je sto sve zene ne mogu na taj nacin da pamte svoj porodjaj. Epidural toplo preporucujem svim zenama. Svim svojim prijateljicava koje su imale nedoumice, prepurucila sam da se dobro raspitaju, da sve aspekte uzmu u obzira, i da same odluce. Mi mozemo da prenesemo samo svoja iskustva, a zene, odluka je samo vasa. Nemoj te dozvoliti da vas niko ni nasta nagovara. Ipak ste vi u glavnoj ulozi tog dana . Moja iskustva su divna. Jedino mi je zao sto suprug nije prisustvovao porodjaju, jer ne moze se recima opisati koliko je tо magican trenutak.

    Veliki pozdrav svim buducim mamama