nina

Član
  • Broj odgovora

    621
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana nina

  1. nina je dodao/la post u temi Fisura anusa   

    Pile lile, imas pp.
  2. nina je dodao/la post u temi Mobilni telefon i dijete   

    Protivnik sam mobilnog telefona, mada ga sin ima (sveki mu poklonila), ali ga ne koristi, osim kad ZAISTA ima potrebe za njim (tipa: otisao je negde van grada, ili kad nam je to nuzno resenje) ali i to u retkim prilikama. U pocetku je bio lud za mobilnim, igrao igrice, skidao viceve, slao poruke, a sad bas i ne, hvata paucinu u fijoci. Misljenja sam da deci pre 12-13 godina i ne treba telefon. 


  3. nina je dodao/la post u temi Informacije o margarinu...   

    Kad god se pomene margarin setim se one reklame omargarinu "DIjamant" (ono: "...Mesa se u hleb, u pecivo...") 

    E, ja uvek kazem: Moja svekrva je kao margarin, u sve se mesa!!!


  4. nina je dodao/la tema Roditeljstvo   

    Muška nežnost ili razočarenje u sinove!?
    Provela sam u bolnici dva dana (prosle nedelje). Za ta dva dana poludela sam za decom. Od sina sam se i odvajala, ali od devojcice nisam nikako za ove 3,5 godine. Kad sam izasla, ocekivala sam malo vise odusevljenja i radosti od dece sto im je majka tu, ajd' ona ne razume sve to (rekli su joj da sam otisla da primim bocu), ali on je veliki i bas sam se u njega razocarala. Ocekivala sam da ce da me izgrli, izljubi, da se zalepi za mene i ne pusta me neko vreme... A on, me je samo zagrlio, poljubio i otisao svojim poslom. Za ta dva dana mog boravka u bolnici jednom me je zvao na telefon da pricamo. Bas sam taj dan bila u bedaku i razocarana sam u njega. Ja bi za njih dvoje dala i zivot, a on...

    Jesu li svi decaci takvi ili mi majke ocekujemo previse neznosti od svojih sinova?


    • odgovora
    • pregleda
  5. nina je dodao/la tema Ženske priče   

    Da imam gumicu...
    Posvadili se moji klinci pre neki dan i kaze sin (koji je za neupucene extra ljubomoran na mladju sestru): "Eh, da imam gumicu...", u smislu da bi je za cas posla izbrisao, da ne postoji vise...




    Sta bi vi u svom zivotu izbrisale? Znam da bi ja izbrisala prve nedelje braka, jer je od tad sve krenulo bzvz i ispisala neke nove stranice te price...




    A vi?


    • odgovora
    • pregleda
  6. nina je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Citam i ne mogu da pohvatam konce i  ukapiram o cemu se radi i oko cega je izbila svadja... uglavnom...DOBRODOSLICA svim novim clanicama ako su za druzenje, razmenjivanje iskustava, savete i razgovor o raznim temama. 
  7. nina je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    Potpuno te razumem o cemu pricas... Kao da pricas o mojoj svekrvi...





    Sanja89, zar se vi jos niste preselili???








  8. nina je dodao/la post u temi Žene gde je....?   

    Zna li se sta o Ninuski???
  9. nina je dodao/la post u temi Ljubomora starijeg deteta   





    Izvini, ali sa ovim se uopste ne slazem...Pre porodjaja sam pricala, i pricala, i pricala kako beba nece nista da promeni u odnosu prema njemu, kako cu ja oboje voleti isto, bla,bla,bla...I posle porodjaja, pa i sada posle tri godine sednem sa njim i pricam i objasnjavam, desi se i da zaplacem objasnjavajuci da ih isto volim, da cu ih uvek isto voleti, ali bezuspesno...on tera po svome.





  10. nina je dodao/la post u temi Muzika   






    Po meni najlepsa pesma na ovom novom albumu


  11. nina je dodao/la post u temi Muzika   

    S. Cetkovic - NIsu mi dali da te volim
  12. nina je dodao/la post u temi Muzika   

    Sergej Cetkovic - Dva minuta




    VOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIM ovog coveka!!!!!!!!!!!!


  13. nina je dodao/la post u temi Kaladont   

    TigAR
  14. nina je dodao/la post u temi Torba za porodilište   

    Sto se tice ulozaka: vidjala sam da zene koje imaju jace krvarenje stavljaju pampers pelenu umesto uloska.
  15. nina je dodao/la post u temi Torba za porodilište   

    Nismo ni mi smele da ih nosimo, ali je vizita bila samo u jutarnjim satima tako da smo to pola sata mogle izdrzati bez njih



  16. nina je dodao/la post u temi Torba za porodilište   

    Dodala bih gacice. Znam da sam posle drugog porodjaja svaki cas zivkala muza da mi donosi ciste, jer sam dosta krvarila.





  17. nina je dodao/la post u temi Ambicije roditelja vs ambicije djeteta   

    Moj sin ide i na karate i u hor. Karate voli, ali u hor ide s' negodovanjem. Nekad pomislim da batalimo sve to, ali opet ga guram i forsiram i molim uciteljicu da ga forsira da nauci novih pesama i da bude solista. Svesna sam toda da gresim i priznajem da je taj hor - moja neispunjena zelja iz decjih dana. Prisustvujem svakoj probi, skidam mu nekakve pesme i tekstove sa net-a, ali njega to bas mnogo i ne interesuje, a ja bih tako zelela da bude uspesan u tome. Probao je i aikido, i kosarku, i tenis, sve je bataljivao posle nekoliko meseci. Na karate ide skoro godinu dana, na hor 4 meseca. Vise volim i da s' mukom ide na taj hor, nego da to vreme provede ispred lap-topa ili TV-a, ili po sokaku sa deckurlijom.

    Malu sam planirala u septembru da dam na gimnastiku, jer vidim da je vredna, savitljiva i mislim da ce joj gimnastika dobro ici, naravno ako je bude volela.


  18. nina je dodao/la post u temi Farbe za kosu   

    Koristim Garnier-ovu 5-icu. Koristila sam 5.3 (mislim da je svetlo smedja), ali mi se kosa odmah prosara, tako da sam presla na 5 (tamno smedja, kakva je i moja prirodna boja kose) i zadovoljna sam.
  19. nina je dodao/la post u temi Alergija na hranu   

    Pre dve nedelje, devojcica se osula po celom telu nekakvim osipom koji je liceo na koprivnjacu. U stvari, bubuljica crvena, a oko nje belo. Jadnica se sklopila citava ali je nije cesalo, niti joj smetalo. Vodila sam je kod dr, ona kaze da je bolje sto se odrazilo na kozu, nego da je doslo do gusenja (ne daj Boze), ponovo radili kozne probe i rezultat je sledeci:

    kikiriki - povratila se

    polen trave - iscezla

    polen drveca - nova

    jagoda - nova

    grinje - ostale.

    Ispila je Aeirus dok se osip nije povukao. Pre neki dan, dodjem s posla ona se opet osula, pitam sveki sta je jela, ona kaze: cokoladu sa jagodom. Sad moram da pazim da ne jede nista sto ima jagodu u sebi, niti da pije sok od jagode... ma ludnica ziva.
  20. nina je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    Dobrodoslica svim novim clanicama.
  21. nina je dodao/la post u temi Apetit   




    Mozda ona zbog tolike kolicine soka i nece da jede, napuni zeludac sokom i nije vise gladna. Probaj da joj ne dajes toliko soka. A drugo, zbog cega joj kupujes gotov sok, zbog cega joj ne napravis sama - domaci sok. Sigurno je zdravije.



  22. nina je dodao/la post u temi Apetit   

    Dado27, ja ti ne bi znala nista o tim perlicama, cini mi se da Hapiness to daje svojoj deci. Ja sam pitala moju dr o tim perlicama, ona kaze da je to sve individualno, da ce na neko dete delovati, a na neko ne.
  23. nina je dodao/la post u temi Kolačići   




    Pravila juce...njam, njam...





    Posto sam na dijeti, stomak me vuce ka frizideru, al' me pamet tera u drugu stranu... Probala sam "samo" dva parceta


  24. nina je dodao/la post u temi Msn, Skype   

    Skype ne koristim, nemam kameru, a i da imam ne bih mogla na poslu da "skajpujem' . Sto se tice msn - njega koristim od 8 do 15 casova, tj. dok traje radno vreme
  25. nina je dodao/la post u temi Nasa zajednicka prica   

    sa vodom