bobica83

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


1 Pratioc



o članu/ici bobica83

  • Rođendan 08/17/83

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija zemun

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice bobica83

  1. bobica83 je dodao/la post u temi Težina i visina beba po mesecima   

    da vam se i mi pridruzimo!
    mi smo sa 5mes.imali 9kg i 74cm,rodjen je sa 4150gr i 53cm.sada imam 6mes i cekamo kontrolu sledecu pa da vidimo koliko smo napredovali za mes dana jer poceli smo sve da ruckamo!
    ja mislim da je malo tezi ali nema na koga da bune ni mrsav ni nizak! ja skoro 180cm a mm skoro 2m tako da mislim da treba da se gledaju i roditelji a ne samo tabele!
    pozz svima od Dimitrija i njegove mame!
  2. bobica83 je dodao/la post u temi retinoblastom   

    uspeli smo da pronadjemo ljude koji su bili sa devojcicom u Briselu pre osam godina.Operisana je kao beba i sad je posle toliko godina ok i vidi,nadamo se da ce i nasa Duca proci tako! stigli su nalazi da tumor nije prodrao u okolno tkivo tako da nece biti potrebe za zracenjem samo hemoterapija i termoterapija tog drugog oka. malo smo odahnuli,koliko mozemo ali nam sve ovo daje neku nadu!
    hvala vam sto mislite na nas!
  3. bobica83 je dodao/la post u temi retinoblastom   

    sto se Brisela tice to je ocno-onkoloska klinika nasi iz KCS saradjuju sa njima i to fond odobrava i za dete i za majku! koliko je nama receno cim stigne patologija oni sredjuju papire i salju za Brisel a za ostalo nemamo pojma kako ide! smestaj,docek na aerodrumu i ostalo....

  4. bobica83 je dodao/la post u temi retinoblastom   

    hvala vam svima. nama je potreban neko ko je bas bio u Briselu jer na levom oku je tumor blizu roznjace pa se tamo radi,koliko mi znamo jedino,termoterapija-laserska terapija toplotom jer ona deluje direktno na tumor a ne ostecuje zdravo okolno tkivo da bi sacuvali vid tog drugog oka! postajem ocajna vreme nam prolazi!
  5. bobica83 je dodao/la post u temi retinoblastom   

    devojcica je u pitanju koja nikada nije bila bolesna slucajno je otkrivena! moze se otkriti ipreko fotografije obratit paznju kada slikate decu sa blicem kada su oba oka crvena onda je ok ali ako je jedno oko belo a drugo crveno obavezno posetite ocnog lekara! ovo jer devojcica kojoj je potrebna vasa pomoc i ovde se vidi obratite paznju i spasimo zivote dece!
  6. bobica83 je dodao/la tema Zdravlje   

    retinoblastom
    drage mame i tete molimo za pomoc.dete moje sestre ima godinu dana i otkriven je sasvim slucajno tumor mreznjace oka.operisana je kod nas odstranjena ocna jabucica desnog oka a za levo se borimo da sacuvamo vid. krece sa hemoterapijom dok se srede papiri za Brisel! da li je neko ikada cuo da je neko imao slican problem i bio preko na lecenju? potpuno smo izgubljeni i ne znamo nista. svaki savet i pomoc bi nam dobro dosao!hvala svima unapred!
    • odgovora
    • pregleda