sara i masa

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici sara i masa

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice sara i masa

  1. sara i masa je dodao/la post u temi Prednost trudnicama!!!   



    Zene najgore su pogotovo penzionerke svet se vrti oko njih i za njih svi ostali su nebitni bitno da je njima dobro a ostale ko sisa
  2. sara i masa je dodao/la post u temi Prednost trudnicama!!!   

    Ha ha ha jel to neka sala prednost trudnicama pa sta da vam kazem udjem ja u autobus juce i sednem napred na mesto predvidjeno za trudnice pored mene sedi neka baka od svojih 60-70 godina a na sledecoj staici ulazi druga baka koja se jedva krece i meni zena pored mene kaze hajde ustaj sta cekas na sta joj ja odgovaram ja da ustanem trudna a ona ni ped ni sest pa sta ti fali mladja si necu valjda ja da ustanem sa 70 godina.
    Eto u kakvom drustvu mi zivimo i ona je zena a nema ni malo razumevanja. Pri tom moram da kazem da mi je ovo treca trudnoca i da mi je mnogo teze nego sa prve dve..
    Ali neka su nama penzioneri zivi i zdravi.
  3. sara i masa je dodao/la post u temi BRZINSKI rucak   

    pileci file po potrebi koliko vas ima
    1 pavlaka
    200ml mleka
    150g slaninice
    1 kesica krem supe od pecuraka
    malo putera
    2 cena belog luka
    malo susama

    Pileci file isecite na tanke snicle i uvaljajte u krem supu od pecuraka i redjajte u podmazan pleh kad zavrsite odozgo stavite sitno iseckan beli luk i slaninicu na kockice, i malo putera zatim to zalite sa pavlakom i mlenko i odozgo stavite malo susama ( ko voli) onda staviti u rernu na 220c 30-40 minuta da uhvati koricu.
  4. sara i masa je dodao/la post u temi BRZINSKI rucak   

    600g Spanaca svezeg
    300g testenina
    150g masnije slaninice
    2 cena belog luka
    2 kasike ulja
    40g parmezana
    1 kocka supe

    U zagrejano ulje staviti sitno seckan beli luk i prziti da pusti miris u to dodati svez spanac koji se dodaje postepeno ako nije lepo ocedjen ostaviti da se krcka dok voda ne uvri (ne dedavati vodu) i u to dodati kocku supe kad voda uvri dodati slaninicu koju ste prethodno iseckali na kockice i stavili da se otapa (ne przi) na laganoj vatri, zatim dodati parmezan i kuvanu testeninu. Odlicno i brzo dovoljno za 4 osobe