Mizzy

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Mizzy

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Mizzy

  1. Mizzy je dodao/la post u temi Febrilne konvulzije iliti u narodu poznato kao fras   

    Diazepam se kupuje uz recept. Pedijatar piše recept, a u Bg-u ga pravi Apoteka Beograd, i tamo se kupuje. Mislim da je oko 500 din 5 čepića.
    Nama je dr savetovala da joj damo malo (oko trećine tubice) na 38, zbog predhodnoh iskustva. Ipak mislim da je dobro imati ga u kući.
  2. Mizzy je dodao/la post u temi Febrilne konvulzije iliti u narodu poznato kao fras   

    Moja beba je sa 7 meseci dobila prvi put virus i temp. Iako nije imala visoku temp, oko 38C ona je počela čudno da se ponaša- da se trese, nekako čudno zabacuje rukicu, kada uhvati neku igračku ne ispušta (što inače nije radila), i tako da se štreca, prevrće oči...Užas. Pedijatar mi je objasno da su to "febrilni mioklonizmi", nevoljni pokreti tela koji se javljaju pri temp. I neka deca prosto imaju niži prag frasa, ne mora biti pri visokoj temp. Pretpostavljaju da je to i moja devojčica.
    Tako da ja ubuduće (nadam se da neće skoro) na 37,5 skidam temperaturu, na 38 dajem diazepam. Recept nam je dala pedijatar u DZ, ali se kupuje. Ali mislim da je dobro da svako ima u kući, za ne daj bože.

  3. Mizzy je dodao/la post u temi Apartman u porodilištu - da ili ne?   

    Ne verujem da je u Višegradskoj 15 000 din???? Ja sam čitala na nekim forumima da je nešto 4-5000 din??? Bezobrazluk. Jel neko bio u Višegradskoj u apartmanu? Kakva su iskustva?
  4. Mizzy je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Zdravo! Imam pitanje o Višegradskoj, može li se tamo birati anesteziolog? I jel' cena i dalje 20k? Hvala!