Beba Borac

Član
  • Broj odgovora

    504
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Beba Borac


  1. Mi imamo bebisiterku :rolleyes: i to kakvu, jos ne znam da li je mm po lepoti birao, ali ustanovicemo.

    Salu na stranu, ona je divna devojka, tako se ophodi prema Daci da se i ja raznezim kad ih vidim skupa, jako je strpljiva i sto je meni bitno , nije popustljiva, a to mu u ovom periodu treba, jer polako formira svoje navike.

    Nema obavezu nista drugo da radi, osim da cuva njega, ali jutros dok sam ja bila u kupatilu, ona je izvadila ves iz masine i rasirila, spakavola sudove za pranje i skuvala nam po caj :rolleyes: Divno bice, samo da je odviknemo od tog rada jer nema potrebe.

    Kako sam se nadala-super sam se udala :lol:

    Sada se osecam kao invalid sto ne mogu da podignem, kupam i sve ostalo, ali i dalje mozemo da se mazimo na krevetu ili podu, igramo se , a nasa divna Daja nam maksimalno pomaze.


  2. Joka trazila sliku cipela:

    TYPHOONBLUEpimg.jpg

    Ovakve, samo zute smo kupili Daci. :)

    Mada jos mu ne trebaju, pa mozda budu i male kad pocen da nosi :lol:


  3. Posto je mm pomenuo prosidbe, evo da napisem iz svog ugla kako je bilo.

    Naime, upoznali smo se dok sam bia jos klinka i udaja mi je bila kao neka daleka galaksija.

    I tako mi se malo dopisivali, vidjali sa vremena na vreme, ali jaaaako retko.

    Kad je zavrsio faks, preselio se u Nemacku i poceo da radi i kao stipendista nastavio sa skolovanjem, samim tim sto je dosao blize lakse je bilo i za vidjanje tako da su nam ti meseci bili bas intezivni sto se tice vidjanja, i tada ja pala prva prosidba, to je bilo tipa cvece, svece i ostala dzidza bidze i kad je postavio pitanje ja pocnem da smejem kao ludak, i kazem da je lud i da se nikad necu udati, a ponajmanje za njega, ali da bi i dalje da se vidjamo :lol:

    Tako, nastavimo mi dalje opet on dodje kod mene i opet prosidba, ovaj put se posvadjamo jer je dosadan i raskinemo na tri dana :lol:

    Da ne duzim puno, inace sve prosidbe su bile u Srbiji i maksimalno romanticne, samo sto mi vilenjake nije doveo :P

    I kazu njemu da ide u Irsku, a posto su ga oni finansirali nije mogao da odbije inace sav trud ode u p.m, i kaze dolazim za vikend posle tesko da cemo se uskoro videti.

    I eto njega, sve super, malo tuzni sto odlazi i dok smo gledali neki horor , vadi on prsten i kaze na "tecnom" srpskom : JA VISE PARE NEMA, SADA I PRISTANE TI NE ZNA OD CEGA PRAVI SVADBA I ZIVI U BRAK, ALI DA POKUSA JA" i ja se sazalim na coveka i rekoh da.

    P.S. Inace prstenje je uvek kupovao u istoj zlatari :lol:

    Tako da smo tu otisli i po burme, i dobili iste na poklon od zlatara, i covek se sam pozvao na nasu svadbu , tako da smo imali i neplaniranog gosta.

    MilMarbeb voli ovo

  4. Uobrazicu se :P

    Moracu cesce da stavljam slike :lol: :lol: :lol:

    Anchy, ako predjem na zene, eto mene kod tebe. :lol:

    WOW


  5. Svu svoju snagu izmerices u tome

    koliko si u stanju da izdrzis samocu.

    Svu svoju jacinu prepoznaces po tome

    koliko si u stanju da prebrodis teskoce i trenutke.

    Jer trenutak je tezi, duzi i stasniji od vremena i vecnosti.


  6. Nela moje saucesce.Budi jaka zbog svog oca.I ja sam izgubila oca,moje najvoljenije bice na svetu,moju podrsku,moj oslonac,moje sve.Jaka sam ostala zbog njega sto i tebi zelim.

    Nazalost , znas kako se osecam. Moje saucesce.


  7. Hvala. Kako god ona grubo rekla, istina je.

    Meni je tata bio moje drugo ja, znao je na osnovu toga kako se javim na telefon kako se osecam i zbog cega se osecam lose ili dobro. Nikada nisam morala puno da mu kazem ali sve bi znao, imali smo bas jaku vezu da verujem u telepatiju rekla bih da je to, neopisivu. Pomagao mi je oko svega, tesio me, na svaku moju suzu isle bi njegove dve, i tako od malena.

    Zato sam sigurna da sam kriva za njegovu smrt, jer nije mogao da podnese sve sto mi se desilo od kad se Daca rodio.

    A i dva dana pre nego sto je umro, rekla sam mu recenicu za koju mislim da ga je dotukla, tako da mi je zbog toga dodatno teze.


  8. Razumem mna, razumem.

    Sve zavisi od toga da li je neko spreman korenito promeniti svoje misli i stavove. Bez toga dzaba lepih reci.

    Ja sam oduvek uzivala u lepim tekstovima, i ako se procita nesto zaista "duboko", moze se razumeti da je sustina srece u nama.

    Meni ova tema pomaze u tome da to ne zaboravim.

    I daje nadu da ce neko mozda poceti ozbiljno razmisljati o tome.

    Nek je i jedan, ali vredi!

    Kao da je Oleg ovo napisao, on se time oduvek vodi. Njegova mama je zavrsila filozofiju i

    bas ga je na specifican nacin vaspitavala i usadila mu neke zivotne principe koji su zaista vredni divljenja, polako sam uz njega i ja pocela tako da shvatam svet oko sebe, i zato mi je ova tema najdraza.


  9. Ima nas Kragujevcanki dovoljno ovde........ :)

    Pa dobro dosla , jesi li mama ili buduca mama? :)


  10. Nisam ni slutila da cu ovde pisati, pa makar jos dugo. Ali, eto, zivot je bas cudan. Kada sam se razbolela prvo mi je proslo kroz glavu kako tati da kazem, slomice ga to, ne moze on bez mene, a sada moram ja bez njega.

    Najgori udarac koji mozete doziveti, i ne daj Boze nikom ovako kako se meni desilo.

    Kada sam saznala , prvo sam pocela da smejem jer sam mislila da me Oleg zeza, mada znam da se time ne bi nikad salio, a onda kao da me neko lupio maljem po glavi, sve mi je bilo crno i takvu mucninu sam osetila kao nikad do sad, i povracala sam sigurno 15 minuta.

    Onda, neka mi Bog oprosti, izasla sam i pitala mm JESI SIGURAN DA NIJE MAMA UMRLA?

    Ona je godinama bolesna, i koliki god greh da je, svi smo ocekivali to i znali smo da svaki trenutak moze da se desi. A tata je bio u punoj snazi, bas aktivan, mislim da ni prehladu nije imao sigurno 10 godina, ali eto.

    Sada osecam ogromnu krivicu zbog toga sto njega nema, jer znam da sam samo ja kriva, umro je zbog svega sto se desava meni jer nije mogao vise podneti, i niko me ne moze ubediti da gresim jer ne postoji objasnjene da tako zdrava osoba ode za par sati.

    Ostaje mi samo da se naviknem na to da ga nema, i da cuvam malog Davida i volim ga kao moj tata mene, i da se nadam da ce bar neku osobinu imati kao svoj deka i sigurno ce biti dobar covek.


  11. Moja beba koja je stara mesec i po je prevremeno rođena i u početku je sisala i bila na dohrani. Od kada ne sisa jela je Aptamil premature i tada nismo imali problema. Kada je napunio 3kg morali smo da pređemo na Aptamil Comfor 1 i od tada sam primetila da skoro svaki put posle jela bljucne u mlazu, ili kada ga stavim da podrigne ili kada ga spustim da legne meškolji se i bljucne. Lepo napreduje na težini, jede 90gr na 3-4 sata, mada nekad imam utisak da bi jeo još, a dr nam je rekla da mu ne dajem jer je bucko. Od kada smo došli iz porodilišta nosić mu je zapušen, čistimo fiziološkim i od skoro pumpicom.

    Šta mislite da li bebac bljucka zbog nosića ili vrste hrane? Da li možda da mu promenim hranu i da li to smemo bez konsultacije sa dr?

    Pitaj ipak lekara, ali posto je na Aptamilu, možes da pokusas sa Aptamilom AR, on smanjuje bljuckanje.


  12. DRUGA STRANA HOROSKOPA

    Ovan - bahati gadovi, uvek moraju biti sefovi i glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, mali penis ili male sise.

    Bik - samozadovoljne cutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista.

    Blizanci - glavni ogovaraci i trac-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

    Rak - posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zazeleli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspolozenje kako im padne na pamet.

    Lav - arogantni, vecni podcenjivaci, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge)

    Devica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju cisteci stan, slazuci garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previse nije dovoljno.

    Vaga - narcisodini sizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelja dana dok se odluce hoce li naruciti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lenje da je pravo cudo kako uopste ustaju iz kreveta.

    Škorpija - samosazaljevajuci autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju povuci jos 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj sveta oni se ne bi sokirali, verovatno sudelujuci u sado-mazo orgijama.

    Strelac - raspikuca i kockar, uziva soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oziviti mrtve sasvim moguce - naravno - samo ako oni to rade, uzasavaju se priznati da znaju za osecaj tuge.

    Jarac - pravi pravcati gonici robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, rec "oprostiti" ne postoji u njihovom recniku, prodali bi guzicu za drustveni status.

    Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vecita zabadala u privatni zivot drugih, verovatno ne iznenadjuje cinjenica da je po statistici u CIA najvise spijuna upravo u znaku vodolije.

    Ribe - samosazaljevajuci dosadnjakovici, cekaju da ih neko utesi, ne mogu se ni popipsati bez tudje pomoci, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.

    Ala me udesi :blink:


  13. Jeste on divan, nego smo se dogovorili samo pozitivno, a on na kvarnjaka tuguje.

    Ali, sad smo se pomirili i opet ga volim, do sledece svadjice :P

    Sad pokusava da izmuva bolovanje na osnovu moje dijagnoze, ali ne verujem da ce uspeti.


  14. Jedne od omiljenih... :wub:

    m77-2011-1_thumb.jpg

    d7p-2011-1_thumb.jpg

    Kako su dooobreeeee, hocu i ja ovakve.