bubke

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana bubke

  1. bubke je dodao/la post u temi Strah od porođaja   

    Ja znam da cu se poroditi carskim rezom, ali svejedno me je strah. 28. sam nedelja, ali imam jake mucnine, a od skoro i hemoroide i nervozno debelo crevo. Potpuno sam sludjena, nekad jedva cekam da se ova agonija zavrsi, a nekad me je tako strah od bebe i promene (moja prva cerka je bila uzasno nemirna beba, mesecima je samo plakala, i stvano mi je bilo pakleno).
  2. bubke je dodao/la post u temi Otkaz nakon porodiljskog   

    Ja sam u 7. mesecu trudnoce i jos uvek radim, a za mesec dana cu uzeti 15 dana godisnjeg, pa onda jos neke kombinacije, i onda na porodiljsko kada se porodim, sto ce, nadam se, biti polovinom maja. Sef me je 100 puta do sada pitao jesam li bila kod lekara i sta je rekao, kada cu tacno da odem na bolovanje i da se porodim.
    Sa proslim dteteom, zvali su me negde pred kraj porodiljskog, i ispipavali puls, da mi kazu da im vise necu biti potrebna, a da moju zamenu zadrze. Ja sam digla frku i zapretila da ce znati i Tava i Morava ako mi daju otkaz, pa se nisu usudili.Inace, rec je o stranoj firmi.
  3. bubke je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Poslednji put se merila pre 3 nedelje, i tada sam imala -5kg, odnosno bila sam smrsala 7 kg u prva 3 meseca, pa pocela polako da vracam. Racunam da sam od tada dobila mozda 2 kg, ne vise. Jos uvek mi pantalone spadaju s kukova, sto rece MM, s ledja izgleda kao i da imam struk, ali stomak je mnogo veci nego u prvoj trudnoci. U prvoj sam dobila skoro 20kg, ali je to bila uglavnom voda od visokog pritiska, pa sam brzo skinula kilograme. Pocetkom sledeceg meseca idem na pregled, pa cu da se merim, kuci nemam vagu. Ja sam inace na dijeti zbog trudnickog dijabetesa i dalje imam mucnine i povracam, pa bas i nisam neki primer.
  4. bubke je dodao/la post u temi Da li pijete gazirane napitke u trudnoći?   

    Inace ne pijem, ponekad CocaColu, ali trenutno sam luda za njima. Pijem Colu Zero, obicno po flasicu dnevno, jedino mi to pomaze kada imam knedlu u grlu i stomaku. Znam da nije dobro, ali sta da radim. Od vode mi je muka.