natawyyy

Član
  • Broj odgovora

    892
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. jelena89 se sviđa post u temi od natawyyy u Porodiliste - Ćuprija   
    U slucaju da se na forumu nadje i neka trudnica iz Cuprije, evo da vam prenesem svoje iskustvo Porodila sam se 5.septembra. Trudnocu mi je vodila dr. Masa i POTPUNO SAM ODUSEVLJENA TOM ZENOM!!! Pocevsi od toga da je po meni savrsena u svom poslu, preko toga da je vedra, nasmejana, svakog svog pacijenta pamti, ja se ne secam da je moje nalaze za sebe negde zapisivala, a uvek je znala sve napamet, sto puno znaci... Na porodjaju mi je nevidjeno pomogla i ne planiram da je menjam!!! Babica koja je bila na porodjaju je Nada, samo reci hvale imam za nju, pomogla mi je sto za vreme porodjaja, sto posle, da sidjem sa stola, da se iztusiram... Sestre su tekodje sve sjajne, nema ni jednog mrguda, mozda je neka manje raspolozena za pricu, ali je svaka bila spremna da da savet i odgovori na pitanja, pomogne oko bebe. Kupaju ih, presvlace, pricaju im, donose kad god zatrazite, super su.. Bebe nisu non stop kod vas, iako postoji baby friendly program, sto je i dobro po meni, mozete malo da se odmorite a i u medjuvremenu se ludacki uzelite svoje bebe Svaka soba ima svoje kupatilo, STO JE WOOOOOOOOOOOW, nova su, skoro radjena, samo po 2 zene u sobi, cisto je za neku 9. Cak je i hrana ok. Ma odesevljena sam i cistacicama i servirkama cini mi se Doktorka pedijatar mi se ne dopada bas, nije bas komunikativna, poslednji dan se zena samo nasmejala, ali kad je bebac dobro ostalo i nije bitno!!! Inace ispisala sam i svoje iskustvo sa porodja u temi prirodni porodjaj, ako nekoga bude interesovalo!!! Pozdrav!!!
  2. Ljubičica :) se sviđa post u temi od natawyyy u Recepti za bebe   
    http://www.vodiczaroditelje.rs/clanak/odab...e-kuvar-za-bebe

    Evo linka sa jako lepim receptima za bebe!!!
  3. natawyyy se sviđa post u temi od Topaz u špijuniranje   
    Sinoc sam izasla nakon 18 mjeseci, prvi put, bez muza, samo zensko drustvo ... nisam prekasno dosla niti sam popila i slicno a MM je bio u kuci sa djecom ali ipak to ga nije sprjecilo da mi dadne detaljan izvjestaj gdje sam bila i sta sm radila

    Kaze javio mu neki kolega koji zna nas sve u drustvu (nabrojao mi poimenicno ko je sve bio) a to su toliko razliciti profili bili u drustvu od klinki preko teta :P

    Naravno ja sam bila mrtva ladna i pomalo vulgarna i rekla mu "slijedeci put kazi kolegi da mi se javi cisto da mi pop*** ****c" i legla da spavam... KRETENLUK, MRZIM KADA NEMAM PRIVATNOSTI!!!
  4. My happiness se sviđa post u temi od natawyyy u Kada dete treba da rodi dete   
    Draga moja, hvala ti na ovom komentaru, beskrajno ti hvala! Pocela sam bila da citam postove, ne znam da li sam na neke od njih besna, da li sam zbog njih tuzna ili razocarana. Da li bi ste vasim princezama pre pozelele da ne mogu da imaju decu ili da ih dobiju sa 16? Od svakog po vama "zla" ima i veceg. Zivot bez dece nije zivot za mene. Znam da sam mogla mozda jos da izlazim i ludim, ali isto tako znam da mi se nista u zivotu lepse od Ilije nije desilo i NI MALO SE NE KAJEM! Svaki njegov osmeh vredi vise od milion izlazaka! Smatram da je rano udati se posle Osnovne, ali kad se srednja zavrsi to mi je ok. Ne znam kako bih ja reagovala kada bi moje dete to uradilo, ali znam kako sam se ja osecala- beskrajna podrska od strane majke koja mi je nema potrebe da vam pricam kolko znacila, i osudjivanje od strane oca. Ne zelim da komentarisem sta mi je vise znacilo i time bih se vodila kada bi se mome detetu tako nesto desilo, znam kakvo moje ponasanje bi mu pomoglo. I da, mislim da nema pravila, eto sa 19 sam se udala za coveka koji me voli, postuje, pomaze mi, opere sudove i usisa eto samo da bih se ja odmorila, spremi mu mleko nocu da ja ne bih silazila dole jer je hladno, pere flasice, uvek je tu za mene. Mozda bih se sa 25 udala za nekog mnogo drugacijeg, u negativnom smislu. Skoro sam razgovarala sa sestrom, njen komentar je da nista ja nisam izgubila i nista mi ne garantuje da bih bolje zivela da sam kao ona izlzila i udala se sa dvadeset i kusur, kaze da nista bolje od mene nema zato sto je eto drugacije uradila- svekrva dzangrizava lenjivica, muz koji i nije stalno uz nju, dok meni i svekar pomaze beskrajno, da i to kazem aj', razvedeni su s&s. Zatrudnela sam inace pred kraj srednje, porodila se sa 19 i po, cuvamo se i volimo, svaki dan mi je beskrajno ispunjen, osmesima, zagrljajima...
    Kada sam saznala da sam trudna bila sam prvih par trenutaka izbezumljena. Upravo tad sam ovde prvi put svratila. Da znate samo koliko ste mi tad znacile. 9 meseci sam stalno o Bepcu pricala... A sada sve manje svracam, osecam se nekako bzv, kao da neke od vas misle vidi ovog klindera, sta ona zna, sta njeno misljenje znaci... A volim vas sve mnogo, ovo za mene nije forum, vi ste moje drugarice, o svakoj od vas imam neko izgradjeno misljenje, sliku u glavi, za svaku od vas imam u glavi i kako izgledate, mada to bude uglavnom drugacije od stvarnog izgleda, ni lepse ni ruznije, samo drugacije.
    Da se razumemo, naravno da mi je zelja da zavrsi skolu, fax, zaposli se i stekne porodicu, ali da se odigra i po drugacijem redosledu znam kako bih volela da se ponasam i odreagujem.
    Slaba je ona devojka koja abortira i misli da je tako resila problem. Slaba je jer misli da je uopste dete problem. Hrabre su one koje u ovom ludom svetu odluce da rode, vole i sebe daju tom najlepsem daru. Ja sebe smatram hrabrom. Nama treba podrska, a ne osudjivanje.

    MATRONADJA VOLIM TE!
  5. natawyyy se sviđa post u temi od *andjelcic* u Odvikavanje od pelena   
    Ispisala sam gore u postu koji mi je zapucao pa mi sav tekst nestao kako sam poludela u decembru kad je Mika taman skontao da trazi nosu, a ja pocela da radim. Onda ga je dok ja radim cuvao mm, cim ja stignem on ide na posao i tako u krug. Posle nedelju dana kad skontam da fali gomila pelena i da mm ustvari Miki stavlja pelene nonsalantno dok ja nisam tu i cak ni ne pipne nosu, pa sam testirala ostavljajuci nosu na odredjenim mestima, tamo sam je i zaticala kad stignem kuci. Bas sam bila uzasno besna, zasto je onda dete zbunjeno?
    Sto se mma tice, lakse bi mu bilo da radi i kupuje pelene do 5tog rodjendana nego da se muci i da ga dete upisava. A najveci stos je u tome sto se kao namerno stalno mmu Mika upisava u krilu, i onda je mm jedno vreme zahtevao da mu se stavi pelena (ne mmu pelena nego Miki ) kad god je ovaj kod kuce, da ga Mika ne bi zapisao.
    Muskarcu su komplikovani i nedovoljno pozrtvovani za neke stvari. A kad dete napuni pet godina u pelenama, onda bi se desila sledeca situacija: zasto se MAMA nije potrudila da dete odvikne na vreme...

    Izvinite, malo sam grrrr ljuta
  6. natawyyy se sviđa post u temi od dijanadija u Porodiliste - Ćuprija   
    bas sam se raznezila dok sam citala tvoj post...mene je doktorka Masa odusevila na prvi pogled,jakoooooooo fina doktorka
  7. zlata1234 se sviđa post u temi od natawyyy u Koje jednokratne pelene koristite?   
    Mi smo do skoro koristili samo Pampers. Ljudi moji, tako me nerviralo sto mu do kolena visi, posebno sad leti kada je uglavnom bio ili samo u bodicu ili majici, a najgore je kad visne kroz nogavizu sorcica! I da napomenem velicina dobra, manji nema sanse, a pun nije. Ekstra sto je ponekad smrdeo, po neko pakovanje je bilo nekako napresovano i cesto je probijao. E onda lepo predjem na babylove iz dm-a i APSOLUTNO SAM ODUSEVLJENA! Ustvari ja mislim da ovo kod nas definitivno nije original Pampers, uporedjivala sam ga sa Pamersom donesenim iz CH, nebo i zemlja je malo reci... Krivo mi je samo sto pre nisam presla na ove, ne bi se puno puta ujutru budio mokar, ne bi mu se ponekad gel na guzi zadrzavao... PREPORUCUJEM BABYLOVE, ja sve njihovo obozavam, uzela skoro i varalice njihove, kasicice, planiram i kozmetiku da probam. Najvise poverenja imam u proizvode koje Nemacka pravi za bebe, ne znam sto I da, takodje mi se i njihove maramice vise svidjaju, do skoro takodje sve Pampersove uzimala, ali ove su mi bolje.
  8. Yora se sviđa post u temi od natawyyy u Svekrva-noćna mora ili ne?   
    Ja ne smem ni da pocnem da razmisljam o tome kakva cu sveki da budem
    A moram nesto da napisem ovde
    Srela sam skoro jednu rodjaku koja poznaje moju s, spomenule smo je nesto i ona meni isprica pricu koja se jednoj njenoj poznanici desila. Kaze, kada se udala njena sveki je bila losa prema njoj, terorisala je svaki dan, zabadala nos svuda i ona tako jednog dana iznervirana resi da uzme posebnu svesku i u njoj zapisuje svaki put kada je sveki iznervira i zbog cega ju je iznervirala, da bi jednog dana ako bude imala sina, pa onda i snaju otvorila to, procitala i podsetila sebe kakva ne treba da bude. Pisala je ona tako, pisala, popunila zena svesku. Mnooogo godina kasnije ozenio se sin, stigla i snajka u kucu, slagale su se onako-solidno, bilo je i carki. Seti se ona svoje sveske, kaze daj da pogledam ne radim li i ja nesto lose, mozda snaja cuti. Iscita ona sve, svega se seti... I vidi da mnoooge stvari odatle upravo ona radi svojoj snaji. I onda ja naravno ocekujem da cujem kako je shvatila da je pogresila i ispravila sve, postala divna svekrva, kad ono CVRC- ONA ZENA DOSLA DO ZAKLJUCKA- PA JA TEK SAD VIDIM KOLIKO JE MOJA SVEKRVA UVEK BILA U PRAVU!!!
    E vala sam se bila ismejala Dakle zene, pisite Uloge se menjaju...
  9. natawyyy se sviđa post u temi od paper_moon u Baby Friendly je MAMA Unfriendly?   
    Želim da podelim ovu priču sa vama pošto vidim da se vodi polemika da li je Baby Frinedly u našim uslovima mama Unfriendly.U mom rodnom gradu je nedavno uveden baby friendly program,ali kao i sve drugo u našoj bolnici ne funkcioniše kako treba.Pre nekoliko dana desila se jedna VELIKA tragedija,žena je ugušila bebu dok je dojila,jer je iscrpljena od porođaja zaspala.Ja u svemu tome vidim krivicu osoblja,nije dovoljno samo dati bebu mami na podoj,koja je pri tom iscrpljena nego je i obilaziti i nadgledati.Kako je toj ženi ne smem ni da pomislim,i sigurno se nikada neće osećati dobro.Ona nije kriva što je iscrpljena zaspala.Ako vidite da negde program ne funkcioniše kako treba,ne treba se junačiti,ja to mogu,ja hoću mojoj bebi najbolje.Ako neko procjeni da nije u stanju,odmah poslije porođaja,podizati bebu,brinuti o njoj,ima vremena kad ode kući.Ta dva dana ne mjenjaju mnogo.Meni je drago da ja nisam imala baby friendly u ovakvoj bolnici kakva je kod nas,kad osoblje pije kafu i gleda turske ili španske serije,dok se mame porađaju i leže iscroljene sa bebama.Čast izuzecima,kojih je malo.
  10. secer se sviđa post u temi od natawyyy u Rodjendanske torte nasih andjelcica   
    Mama sa tortom

    Ovde Ilija pokazuje rukom- "DAJ, DAJ, DAJ!!!"








    Ovu drugu torticu je Ilija dobio od bake na dan svog pravog rodjendana, a prva je sa proslave koja je usledila za vikend
  11. natawyyy se sviđa post u temi od MatroNadja u Rodjendanske torte nasih andjelcica   
    Bila je ukusna

  12. natawyyy se sviđa post u temi od Nina* u Kako Imati Redovan Sex Pored Bebe Koja Vam Se Uselila U Krevet ...   


    Amnezija :blink:
  13. Šećerlema se sviđa post u temi od natawyyy u Rodjendanske torte nasih andjelcica   
    E jesi secerlema HVALA TIIII PUNO Ljubim te :*********
  14. Miva se sviđa post u temi od natawyyy u Kako Imati Redovan Sex Pored Bebe Koja Vam Se Uselila U Krevet ...   
    Moje iskustvo- prekrivac na pod i akcija
  15. takica se sviđa post u temi od natawyyy u Kako Imati Redovan Sex Pored Bebe Koja Vam Se Uselila U Krevet ...   
    Mislim da bi ti sex na lusteru bio idealno resenje
  16. natawyyy se sviđa post u temi od Maki-D u Kako Imati Redovan Sex Pored Bebe Koja Vam Se Uselila U Krevet ...   
    Moram ovako LIKE jer sam ispucala bonus...
  17. natawyyy se sviđa post u temi od buhla u Muzika   
    [media=]http://www.youtube.com/watch?v=9oCwLiiJmzs
    dokaz A



    dokaz B

  18. natawyyy se sviđa post u temi u Debeljuce   
    xaxaxax Nadja odlican predlog . Sad se setih onog : " Boze ako ne mozes da me ucinis mrsavom , onda makar udebljaj sve ostale ! "
  19. natawyyy se sviđa post u temi od paper_moon u Svekrva-noćna mora ili ne?   

    Wido tvoja svekrva je kao Mr.Bean
  20. natawyyy se sviđa post u temi od *andjelcic* u Kako Imati Redovan Sex Pored Bebe Koja Vam Se Uselila U Krevet ...   

    Videla preko maila da imam neke pp pa sam usla da ih procitam i videla novu temu pa nisam mogla da odolim
  21. natawyyy se sviđa post u temi od M@r@ u Svekrva-noćna mora ili ne?   
    Moja se vratila iz Grčke i donela mi teksas jaknu
  22. natawyyy se sviđa post u temi od Šećerlema u Dečiji biseri   

    Da. Mada ima neki tekst, koji je, čini mi se, dospeo i u "Beogradsku hroniku", dečaka koji je imao dve teme na pismenom zadatku: "Svetlost na kraju tunela" i "Koštana", čini mi se... I koji je odabrao ovu prvu, pa je opisivao svoju sahranu, sve redom.., i na kraju kao dolazi do Boga i kaže mu Bog: -Da li ti znaš šta je svetlo na kraju tunela? -Ne. -Da li si čitao "Koštanu"? -Ne. -E, pa onda si sigurno promašio temu!



    Dobio je peticu. Baš bih volela da ga neko priikaže ako ima, mnogo je duhovito! Mada ja to možda nisam najbolje prepričala!

    Imam i ja to negde, ali ko zna gde sam stavila
  23. natawyyy se sviđa post u temi od Megi. u Slike garderobe nase dece   
    Ja narucih ovo





    Sledece nedelje stize
  24. natawyyy se sviđa post u temi od snowhite u Aktivnosti vaših mališana   
    A ova moja je juce sama obula sandalice! Najsmjesnija je bila kad se savila i stavila prst iza da bi ugurala nogu u sandalu... Nagradjena je aplauzom i sa BRAVO i sad joj je to glavna zanimacija
  25. Tangerine se sviđa post u temi od natawyyy u Svekrva-noćna mora ili ne?   
    Ja ne smem ni da pocnem da razmisljam o tome kakva cu sveki da budem
    A moram nesto da napisem ovde
    Srela sam skoro jednu rodjaku koja poznaje moju s, spomenule smo je nesto i ona meni isprica pricu koja se jednoj njenoj poznanici desila. Kaze, kada se udala njena sveki je bila losa prema njoj, terorisala je svaki dan, zabadala nos svuda i ona tako jednog dana iznervirana resi da uzme posebnu svesku i u njoj zapisuje svaki put kada je sveki iznervira i zbog cega ju je iznervirala, da bi jednog dana ako bude imala sina, pa onda i snaju otvorila to, procitala i podsetila sebe kakva ne treba da bude. Pisala je ona tako, pisala, popunila zena svesku. Mnooogo godina kasnije ozenio se sin, stigla i snajka u kucu, slagale su se onako-solidno, bilo je i carki. Seti se ona svoje sveske, kaze daj da pogledam ne radim li i ja nesto lose, mozda snaja cuti. Iscita ona sve, svega se seti... I vidi da mnoooge stvari odatle upravo ona radi svojoj snaji. I onda ja naravno ocekujem da cujem kako je shvatila da je pogresila i ispravila sve, postala divna svekrva, kad ono CVRC- ONA ZENA DOSLA DO ZAKLJUCKA- PA JA TEK SAD VIDIM KOLIKO JE MOJA SVEKRVA UVEK BILA U PRAVU!!!
    E vala sam se bila ismejala Dakle zene, pisite Uloge se menjaju...