Me me

Član
  • Broj odgovora

    1252
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Me me


  1. Da vas pitam , sve redom :) Dali probleme koje imate resavate same sa svekrvom ili prvo muzevima skrenete paznju , kako skrenuti paznju na stvari koje nije u redu da radi a da se ne naljuti niko ?

    Skrenuti paznju, lepo, polako a ako nije dovoljno skrenuta, SKRENEM je :D..suprugu jel'..

    Mada ja ovo vise hipoteticki. :rolleyes:

    cekalica voli ovo

  2. N.redovno prijavljuje kad hoce da kaki,nosi gacice,ali cesto trazi da piski tek kad napravi baricu. <_< Desi se da prvo trazi nosu ili da sedne na solju pa da piski,ali nam je i dalje veliki problem kako da prvo kaze da joj se piski pa tek onda da piski,a ne obrnuto.

    Ovakvi smo i dalje i mi..S' tim sto je otkako smo bili tamo-ovamo cesto poceo da ne primecuje nosu. Tako da ipak nosi pelene.


  3. A. za dorucak jede vec dugo, sa povremenim menjanjem vocki, borovnice i banane u mleku ili soku sa milupinim zitaricama.


  4. Cicko, opet te ne razumeDU :D.

    Andjelcicu, odajem ti priznanje! Ali kad si vec tamo, nemoj da se zalis. Pa ti je bar poznajes, pobogu. ;)

    C*I*C*A*N*A voli ovo

  5. Prvo, merenja se ocigledno razlikuju. Drugo, mozes da se izmuzavas, pa da vidis, ali je najbolje da cesce dojis bebu, a bebelak slobodno zaboravi. Za par dana ponovite kontrolu, pa ces videti da ce biti sve OK. ;)


  6. Bravo! Prosto mora da ti dam podrsku. Ja sam mleko vracala nekoliko puta na slicne nacine. Ustajala sam i nocu na 2,3sata. I da dodam jabuke, jabuke i puno jabuka..


  7. Pa imala je nesto kao ekcem zimus ali jako kratko i samo tad i povuklo se jako brzo, strucnjaci najcesce te intolerancije na mleko povezuju sa ekcemima kako meni rece dr. mi smo isli na neki pregled nevezano za jelo, a tu sam napomenula i da slabo jede..pa nam je dr predlozila da ne bi bilo lose da odradimo test intolerancije i naravno ja sam odmah pristala i eto,pozitivna je na mleko, a na melcne proizvode nije svaki ponaosob je testiran. Ikad vratim film imala je gaosve kad bi jela npr griz na mleku, ili palentu posto ona meni pije jos Ad, sad gledamo da i to zamenimo ako bude bilo potrebe za neko drugo. :*

    Bice sve OK, samo da se naviknete. Ima Aptamil HA koji je dobar, dok im je Alergy digestive care uzasnog ukusa, cisto da znas da ga izbegnes ako ikako mozes. Pitaj dr. Ljubim vas.


  8. Evo i nas na ovoj temi, radili smo test intolerancije na 90 namirnica i dosli su rezulati upravo da je pozitivna na kravlje mleko i svabski sir sve ostalo je negativno, svi mlecni proizvodi i sve ostalo je negativno, ona meni jos pije AD , a kravlje smo koristili samo u hrani sad cemo i to da izbacimo sutra cemo da se cujemo sa dr. da nam sve kaze koje mleko da koristimo kao zamenu i kad da ponovimo nalaz.

    :( Da li si nesto drugo osim apetita primetila?