Vita80

Član
  • Broj odgovora

    37
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Vita80

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Podgorica

Aktivnosti člana/članice Vita80

  1. Vita80 je dodao/la post u temi Prirodni porođaj   

    Moja draga Alisa ja tek sad vidim da si prezivjela pakao..Ne cudi me vise ta neprofesionalnost dr anesteziologa samo iz jednog razloga: NEMA VISE TARIFE KOJA MU JE ISLA U RUKE.Sramno. Sad sve ide preko bolnice. Dok se cascavao nije mrdao iz porodjajne sale, sad ga bas briga, nazalost. Zao mi je sto si imala takvo iskustvo, ali ti mogu reci jer sam i to prosla da ubuduce ides bez epidurala. vjeruj mi mnigo je lakse i bolje pretrpjeti te bolove i roditi nego proci kroz takve tegobe i stresove.
    ZNAM DA POSTOJE RIZICI I ZA PORODJAJ BEZ ANESTEZIJE ALI MNOGO MANJE JER SVE OSJECAS I UPRAVLJAS SE PREMA BOLU. A gospodinu doktoru anest. neka je na cast.
  2. Vita80 je dodao/la post u temi Strah od porođaja   

    Ja sam usla u porodjajnu salu u 18:35, a poridila se u 20:15. Sto krace to bolje u svakom slucaju.
  3. Vita80 je dodao/la post u temi Strah od porođaja   

    Zene nemate se sto plasiti. Ljepseg osjecaja nema od toga kada pomislite da cete jednog dana drzati vase male zivote u rukama posle svih strahova. I ja sam bila uplasena kao i vi ali sam otisla na porodjaj sa mislju da cu uskoro vidjeti svoju malu mrvicu. cijelo vrijeme sam pozitivno razmisljala i tako i prosla na porodjaju. Cak sam trebala epiduralno ali igrom slucaja porodih se bez njega. Imam iskustva i sa epiduralom ali ovaj osjecaj ne bi dala ni zasta na svijetu. POZZDRAV OD SVJEZE MAMICE...
  4. Vita80 je dodao/la post u temi Bebina težina   

    Isto je to i meni rekao, a ja ga tada pitala isto sto i ti i dobila isti odgovor. Meni je samo jos rekao da to sto je beba 2 nedelje naprednija znaci da je dobro "hranim". . Mada bitno je da je s bebom sve u redu. To su nase bucke.
  5. Vita80 je dodao/la post u temi Emocije u trudnoći   

    Tu smo... ja jos 9 dana...)))
  6. Vita80 je dodao/la post u temi Emocije u trudnoći   

    koliko jos brojis do kraja?
  7. Vita80 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

  8. Vita80 je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Barbarice, samo ti uzivaj u svom malom "cudu", njemu si sad najpotrebnija, a mi cemo se jos gledati ovdje...
    <a href='http://gfxlovers.com/smilies'><img src='http://gfxlovers.com/smilies/imgs2/relax-a/relax-a002.gif' title='Smiley Graphics' border='0' alt='gfxlovers.com/smilies'></a>
  9. Vita80 je dodao/la post u temi Porodilje   

    Barbarice,neka je ziv i zdrav sin...Lazare DOBRODOSAO!!!
  10. Vita80 je dodao/la post u temi Bebina težina   

    Ja cu uz epidural ali ako potrefim anesteziologa, posto mi je jedan na odmoru, a drugi je rekao ako bude dezuran, cak jutros saznah da i moj ginekolog ide od ponedeljka na odmor, uzas . Kako mi se sve okrenu naopako. . Kako mislis posle tebe? Meni je termin 20.02.
  11. Vita80 je dodao/la post u temi Bebina težina   

    Da,da i jedva cekamo. U petak sam bila na pregled otvorena 1 prst, kontrakcija nema, za sada nista. Doktor mi je zakazao ponovni pregled za sjutra, pa ako Bog da mozda se do kraja nedeljei "upoznamo". Poradjacu se epiduralno kao i prvi put. Ti?
  12. Vita80 je dodao/la post u temi Strah od porođaja   

    Pitah danas mog izabranog gin u domu zdravlja jer sam bila da uzmem uput, pa mi rece da se vjerovatno Sasa smeo jer tu ne moze biti smanjivanja, to cu mu sjutra reci kad odem na pregled. Valjda ce mi sve razjasniti. Super konacno i ti kod nas, na svom terenu. Jesi li iz Podgorice inece?
  13. Vita80 je dodao/la post u temi Strah od porođaja   

    Pitah danas mog izabranog gin u domu zdravlja jer sam bila da uzmem uput, pa mi rece da se vjerovatno Sasa smeo jer tu ne moze biti smanjivanja, to cu mu sjutra reci kad odem na pregled. Valjda ce mi sve razjasniti. Super konacno i ti kod nas, na svom terenu. Jesi li iz Podgorice inece?
  14. Vita80 je dodao/la post u temi Strah od porođaja   

    Za anesteziologa ga nisam pitala jer mi je prosli put rekao da ukoliko Zan ne bude tu ima ovaj Marjanovic koji takodje to moze da odradi, pa sve zavisi od mog termina...otom potom. Ova odstupanja u mjerenju sam primijetila tek kad sam dosla kuci, tako da jedva cekam petak da i to razrijesim. Bitno mi je samo da vidim da li je to u redu ako je to stvarno tako, a mislim da tu ne smije doci do smanjivanja osim opet kazem nije on greskom ukucao manje ili mozda sestra koja je biljezila slucajno napravila gresku. KAD CE TAJ PETAK...
  15. Vita80 je dodao/la post u temi Strah od porođaja   

    Hvala sto mislis na mene.. Uradili smo ultrazvuk, sve je ok beba je u zadnjih 2 sedmice dobila nekih 300g, doktor kaze da ce najvjerovatnije krenuti porodjaj ranije jer spadam u viserotke iako mi je ovo druga trudnoca, pa mi zvuci kao da imam petoro djece. . Zakazao mi je pregled za petak u bolnici da vidi jesam li i koliko otvorena. Mozda to bude bas sledece nedelje. Ko ce ga znati. Nekako mi je lakse jer osjecam da ce biti na porodjaju i da cemo se dogovoriti na vrijeme o svemu sto predstoji. Moram ti reci samo da me je malo zbunilo mjerenje. FL kod bebe je ovog puta za 3 mm manji nego proslog, zar to ne bi trebalo da bude vece kako trudnoca odmice a ne da se smanjuje?? Ipak je to duzina butne kosti????Moze li dr da pogrijesi u mjerenju???/