manjuska

Član
  • Broj odgovora

    10
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici manjuska

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice manjuska

  1. manjuska je dodao/la post u temi One step ovulation test   

    Bila sam juce na pregledu i ništa novo po pitanju tih folikula
    Ali dobra stvar je to što mi se u desnom jajniku stvorio folikul i doca mi je rekao da budem vredni. Pored toga rekao mi je da uradim analizu estradiola i da mu se javim, što danas i jesam uradila. Kaže da je nizak,pa da ponovo uradim u ponedeljak.
    Ako ovaj mesec ništa ne uradimo, onda idem na proveru prohodnosti jajovoda, jer postoji mogućnost da je onaj folikul na levom jajniku ustvari začepljenje u jajovodu.
    Trista gluposti.
    Jekić ne mogu ni da zamislim kako je tebi,kada ti svi govore da je sve u redu, a nikako da ostaneš u drugom stanju Kako ja imam te neke male zezancije, negde u malom mozgu mi stoji da možda baš to utiče. I mislim da je potpuno nebitno to na koji način ćeš ostati trudna, već da se to ostvari.Šteta je samo što svemu tome prethode meseci lupanja glave, nervoze,razočarenja.
    Držim ti fige da uspete što pre i da ne prolazite kroz sve te zezancije
  2. manjuska je dodao/la post u temi One step ovulation test   

    Jekić ja tek sad videh tvoj odgovor.
    Promenila sam ginekologa, jer mi je malo dosta da slušam priče tipa "samo vi budite vredni". Odem ja kod novog doce, objasnim mu svoj problem (imam neku "cistu" 2x2,5 cm na levom jajniku već duže vreme), on mi čovek lepo uradi ultrazvuk i kaže da ne bi mogao da se zakune ni da je cista, ni da je ni u ni na jajniku, već prema pregledu da se to nešto nalazi u jajovodu i prepisa mi terapiju. Idem na pregled u petak,pa...
    Inače desni jajnik mi jeste ovulirao,ali, kako već doca reče, ako je ovo čudo u jajovodu, nije moglo ni da dođe do oplodnje.
    Tako da Jekić si upravu što se tiče pozitivnog testa.
    Inače, prošlog meseca sam svako jutro merila BT i prema njoj nije bilo ovulacije. Žensko telo je čudo, sve same kontradiktornosti.
    Jekić ima li šta kod tebe?
  3. manjuska je dodao/la post u temi One step ovulation test   

    Već drugi mesec za redom Lh test mi ovako izgleda u "najtamnijem" trenutku. Prema vašem mišljenju da li je ovo pozitivan test?
    Tamnije od ovoga neće

  4. manjuska je dodao/la post u temi Neću da se opustim   

    Jekić pogodi u centar! Mada...
    Ja bih da se opustim, ali kada mi dođe neko ko je uspeo iz prvog-drugog puta i kaže: "Ma samo se opusti i ne misli na to i..." meni samo još više skoči pritisak.
    Onaj ko ne zna kako je čekati i raditi na nečemu na šta ne možeš da utičeš, onda taj stvarno nema pravo glasa!
    Zato mi, čekalice, malo razmenjujmo malo reči, iskustva, koju reč podrške i da nam se broj samo smanjuje
  5. manjuska je dodao/la post u temi One step ovulation test   

    Joj divne ste! Ma, biće,biće-nego šta će! Mora da bude. Anchy07 već sam rešila da kupim digitalni toplomer i da krenem i sa tom varijantom "dijagnostike", a grafikon sam već skinula i odštampala. Jekić držim fige, ajde da nam podigneš veru u sve <3
  6. manjuska je dodao/la post u temi One step ovulation test   

    Nema nita!
    Ja dobila. Krajem decembra sam izgubila trudnoću, trudimo se od aprila, pa to dođe 5 meseci. Ali glava gore, sledeći mesec je pred nama i nova tura LH trakica,pa... Valjda će biti "više sreće drugi put"
  7. manjuska je dodao/la post u temi One step ovulation test   

    Evo, rešila sam da radim test trudnoće prekosutra ujutru,ako sutra ne dobijem,pa javljam!
  8. manjuska je dodao/la post u temi One step ovulation test   


    Ja sam radila od prvog dana kada mi je prestala M i kao što sam očekivala, ovulacija mi je pomerena! Prema ustaljenom načinu računanja, najplodniji dan je trebao da mi bude 22.08.,a LH mi je bio pozitivan 25.08. i kada dodamo još tih 12-36-48h eto ovulacije 26.-27.! Bili smo mi vredni i pre toga, gotovo na svaki drugi dan,a tada smo baš onako ,a za dva-tri dana ćemo znati krajnji ishod. Javljam kakav god da je!
  9. manjuska je dodao/la post u temi One step ovulation test   

    Jesi li bila vredna kad ti je bila pozitivna? Kada trakica pokaže I I ovulacija se očekuje u narednih 12-48h i nakon pozitivnog testa nema potrebe ponoviti ga
  10. manjuska je dodao/la post u temi One step ovulation test   

    Da sam nova i nisam baš, jer sam pratila forumašice dok sam bila trudna, pa onda i kada sam izgubila trudnoću, a evo me i opet sa vama
    Par meseci pokušavamo da "opravimo" trećeg člana, a kako ne ide, reših da vidim šta kažete za testove za ovulaciju, odn. da li je neka ostala u drugom stanju koristeći neki određeni test.
    Vidim, većina "pljuje" Maybe baby, pa sam zato naručila i stigle su mi tračice "One step ovulation test".
    Za mesec dana javljam utiske. Pozdrav