bocko

Član
  • Broj odgovora

    7
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana bocko

  1. bocko je dodao/la post u temi Granulom na rani od epiziotomije   

    Da li si ostajala da lezis u bolnici nakon toga? Posto dojim bebu ne znam kako to da izvede, ako dodje do seckanja.
  2. bocko je dodao/la post u temi Granulom na rani od epiziotomije   

    Hvala na odgovorima. Idem ove nedelje ponovo na pregled pa cu videti. Nadam se da nece biti nikakve nove intervencije.pozdrav

  3. bocko je dodao/la tema Posle porođaja   

    Granulom na rani od epiziotomije
    Na ginekoloskom pregledu skoro 2 meseca nakon porodjaja doktor mi je rekao da na unutrasnjoj rani od epiziotomije imam granulom. Skidao mi je deo gazom sto je bilo neprijatno, i sada malo krvari. Treba da se javim sl.ned. dok on smislili kako cemo to tretirati ,jer koliko sam razumela lek kojim se to nekada tretiralo vise ne moze da se nadje. Da li je neko imao slicno iskustvo?
    • odgovora
    • pregleda
  4. bocko je dodao/la post u temi Nega kože u trudnoći   

    Ja sam po preporuci uzela neki propolis u apoteci. Izgleda da nije los. Mada sam i dalje sama sebi ruzna a najvise me nervira kad mi kazu samo si se u licu promenila
  5. bocko je dodao/la post u temi Nega kože u trudnoći   

    U 5 sam mesecu trudnoce. I ranije sam imala probleme sa bubuljicama, ali se stvar sad pogorsala. Imam masu potkoznih na celu, neke crvene tackice na obrazima i po neku na bradi. Bez pudera nesmem izaci iz kuce. Mackala sam svasta, ali nista ne pomaze. Imali neko slicna iskustva ili preporuku za neki cudotvoran preparat. Pozdrav!!!!!
  6. bocko je dodao/la post u temi Stolica u trudnoći   

    Imam tvrdu, ali redovnu stolicu. Juce samo sto nisam pala u nesvest kada sam ustala sa wc solje i videla krv. Kada sam utvrdila odakle je, bilo mi je lakse. Ranije mi se desavalo da mi ostane par kapi na toalet papiru, ali nikada u wc solji. Nisam htela odmah da zovem doktora, da ne ispadnem panicar. Mama mi kaze da je taj deo u trudnoci prokrljen i jako osetljiv, pa se verovatno povredio. Praticu, ali mi je sad muka da idem u wc, sve se suzdrzavam.
  7. bocko je dodao/la post u temi Stolica u trudnoći   

    Da li se nekome desavalo da ima krv u stolici?