IvanaKK

Član
  • Broj odgovora

    1903
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana IvanaKK

  1. IvanaKK je dodao/la post u temi Moj savršeni muž   


    Yvonne, ako je fizicka promena bila razlog za tako nesto, kako god da ti to izgleda, spasila si se jedne velike bede. I ne treba da budes tuzna, zivot ima cudne puteve, ali uglavnom sve vrati na svoje.
  2. IvanaKK je dodao/la post u temi Novogodišnja euforija   

    HVala zene
    A tvoja jelka i ceo ambijent su tako fenomenalni, sve ocekujem da Deda mraz iskoci odnekle a u glavi pocinje da mi svira
  3. IvanaKK je dodao/la post u temi Šta ćete pokloniti svom detetu za Novu Godinu   

    Kod nas ovako stoje stvari...Marija je dobila Tupko Lupko, Andjela mini lalaoopsy ringispil i lutku, Sara neke pinotoys igracke sa nekim magneticima pa se hvataju oblici, a sto se dece mm tice Vanja je dobila presu za kosu, Tamara odlukom mm nije dobila Moxie lutku nego neki namestaj za lutke. Slatkise ce dobiti u minimalnoj kolicini jer ce dobiti gomile od svih ostalih
  4. IvanaKK je dodao/la post u temi Moj savršeni muž   

    A znam, ali vidis kako je to divno :wub:
    Neko ko nema mnogo i to malo je voljan da podeli sa tobom ili da se odrekne necega da bi tebe obradovao
  5. IvanaKK je dodao/la post u temi Gde ima da se kupi?   


    Po Bgd ih je bilo u onim Indian shopovima, vidjala sam kad sam njuskala tuda, pa pogledaj u takvim radnjama u NS, ako ti se niko u medjuvremenu ne javi sa preciznijom informacijom.
  6. IvanaKK je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Marijachi, cestitam, sve najbolje tebi i bebironcu!!!
    Da li sam ja lose razumela ili si pala niz stepenice?!
  7. IvanaKK je dodao/la post u temi Novogodišnja euforija   

    Nas novi ukrasi iz kucne radinosti..




  8. IvanaKK je dodao/la post u temi Relaktacija   

    Ja ne znam koliko su moja deca sisala, ali kad je Sara bila mala beba, dok sam donirala mleko Institutu, bas mi je bilo mucno da izmuzem i jednu kap pumpicom. Kao da se sva stegnem kad vidim svu tu aparaturu. Dok sam rucno mogla da nacedim posle podoja sasvim dovoljno da u toku jednog dana napunim 100 do 250 ml.
  9. IvanaKK je dodao/la post u temi A gde sam tu ja   


    I ja sam sebi zadnja rupa na svirali, ali su tu zato tri divna deteta i jedan divan muskarac kojima sam u svakoj varijanti prva! Tako da me i ne sekira sto sam sebi zadnja jer mi njihova ljubav sve nadoknadi!

  10. IvanaKK je dodao/la post u temi Klempave usi   


    Pazi ovako, moja rodjena sestra je bila kao Dambo, nikada pre ni posle nisam videla dete sa tolikim usesima. A sad kad je odrasla, ima sasvim normalne usi. Stvarno ne treba da se sekiras, to sto je sad takav nista ne znaci...
  11. IvanaKK je dodao/la post u temi Nutricionista   

    Hoces da ispises dijetu, po obrocima, ako ti nije tesko?
  12. IvanaKK je dodao/la post u temi Višak kilograma   



    Dzaba...Sara cucla kao novorodjence, tj na svakih 10 minuta, a moje skembe jednako stoji
  13. IvanaKK je dodao/la post u temi Moj savršeni muž   

    Moj muz me opet oborio s nogu...preturila sam malo more decijih prodavnica da nadjem drustvenu igru tupko lupko i nisam nasla a on mi je nasao jer je to moja Marija zelela!!! :wub:
  14. IvanaKK je dodao/la post u temi Kuvar   

    becke snicle, restovani krompir i kupus salata
  15. IvanaKK je dodao/la post u temi Klempave usi   


    Da pustis dete da normalno raste i razvija se. Mozda sve vremenom dodje na svoje. A i ako ne dodje, niko nije savrsen, nauci ga da voli sebe takvog kakav je i ne nabijaj mu komplekse pricom o klempavim usima.

  16. IvanaKK je dodao/la post u temi Visina i tezina dece (dete 1. godina)   

    MI sa 17 meseci 14700 i 84 cm...pitala sam dr da li je previse teska, a ona je pogledala, zakljucila da nije debelo dete i da je sve ok, da mozemo da klopamo kao i do sad
  17. IvanaKK je dodao/la post u temi ! Prvi dani dojenja   


    Odlicno, pravi savet zlata vredi. Btw, svidja mi se kako si otkucala ovaj post :D

  18. IvanaKK je dodao/la post u temi Treći trimestar   


    To se desilo mojoj komsinici. Imali su jedno dete, hteli drugo i nikako, prvo bez problema, drugo nikako..i kad je ostala trudna, svi srecni, pred kraj trudnoce, sve spremili, skockali za jednu bebu, kad ono dve...onda nabrzaka i za drugu bebanu, svi iznenadjeni i duplo srecni

  19. IvanaKK je dodao/la post u temi Prevara u braku ili vezi   


    I nije rec o milionu, to je olaksavajuca okolnost. MIslim da se ne moze poistovecivati prevara koja se desi, jednom se desi i nikada se vise ne ponovi, i ona koja traje, ponavlja se, i u koju se uplicu emocije. Prva mi je nekako i oprostiva, a druga nikako.

  20. IvanaKK je dodao/la post u temi Visina dečijeg dodatka   

    Za deciji dodatak donosim potvrdu sa biroa ili onaj listing iz Pio fonda?
  21. IvanaKK je dodao/la post u temi NAMESTANJE MATERICE   


    :lol:


    Molim te, kada budes mogla, posalji mi na pp kontakt tog coveka, mm ima problem sa kolenom i sa sakom u poslednjih nekoliko meseci. Bas mi treba neko takav da ga malo namontira da bude k;o nov!
  22. IvanaKK je dodao/la post u temi Može li zakon da vaspitava našu decu?   



    Sve ovo i ja mislim. I zahvalna sam pored svega ostalog sto su mi omogucili da usred odvratnih 90-ih, ja nadjem neke druge idole osim onih koji su se motali po tv-u, sto mi tata nije kupovao svet, skandal i sl nego Politikin zabavnik, sto mi nisu u ruke gurnuli knjige MirJam nego Tolkina, sto ih nije mrzelo da me vode da probam sve sto me zanimalo, od ritmicke gimnastike, preko rukometa, odbojke, folklora, skijanja, plivanja itd...i jos masu stvari koje ovaj zakon ne predvidja!!!
  23. IvanaKK je dodao/la post u temi Prevara u braku ili vezi   


    Onda ja ili sam teska radodajka ili ne volim dovoljno mm, mada se ni u jednom od to dvoje ne pronalazim, jer kao sto rekoh, ja bih pristala. Mislim, ako me voli sad, volece me i sa milionom vise, a znam da mm nije ljubomorno stvorenje i da mi ne bi oprostio samo da se zaljubim u nekog drugog, a ovakvu stvar bez problema..
  24. IvanaKK je dodao/la post u temi Dvostruka ličnost u realnom i virtuelnom svijetu   

    Da li i u stvarnosti modifikujes Frojdove teorije kako ti se svidja?
    Ja sam lajava pa lajava
  25. IvanaKK je dodao/la post u temi Bapske priče   

    Meni su kosa, koza i nokti uvek bili najlepsi za vreme trudnoce. Osim sto su mi se kada sam bila trudna sa Sarom nekako razmrljale usne, kao da su se stopile sa licem, uopste nije bilo razgranicenja.