zvrca

Član
  • Broj odgovora

    136
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici zvrca

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Okolina Bgd

Aktivnosti člana/članice zvrca

  1. zvrca je dodao/la post u temi Nedonoščad   

    Nije izdrzao. Takva nam je bila sudbina. Zasto nama, ne znam. Ali eto to je to.
  2. zvrca je dodao/la post u temi Nedonoščad   

    Operisan je i kazu da je stabilno, jedva cekam sutra da odem da ga vidim i da popricam sa doktorkom. Nemate pojma koji kamen mi je pao sa srca.
  3. zvrca je dodao/la post u temi Nedonoščad   

    Hvala devojke. Vesti bas i nisu dobre, on je ostao na hirurgiji u Tirsovoj, trebao bi da bude u toku dana operisan ako procene doktori da mu je stanje dovoljno stabilno da bi bio u anesteziji. Dusa mala, danas sam ga prvi put drzala kad je bio na rendgenu. To je jedna mrvica od 590 gr (kalirao je 110 gr).
  4. zvrca je dodao/la post u temi Nedonoščad   

    Ja sam se porodila u 26 nedelji trudnoce hitnim carskim rezom. Bebac ima 700 gr i dug je 31 cm. Nalazi se na Institutu za neonatologiju. Sve je bilo ok prvih nedelju dana, ali sada su krenuli problemi... Najvise brige zadaje problem sa njegovim nerazvijenim crevima, izgleda da je u pitanju debelo crevo, sutra idemo na snimanje abdomena pa cemo saznati zasigurno. Uglavnom dr kaze da za sve postoji lek i za bubrege i za srce itd., ali problem sa crevima se resava hirurskim putem, a on je jako mali. Nadamo se da ce bebac biti dobar i jak kao i do sad a i mi sa njim.
  5. zvrca je dodao/la post u temi Infekcije bradavica   

    Ma ja bih stisla zube i otvorila bih to, ali se plasim da ne napravim haos. Evo upravo sam se izmuzla i bas sam zagledala i izgleda kao bubuljica znaci ima gnoja. Tako se plasim da je dojenju dosao kraj...
  6. zvrca je dodao/la post u temi Infekcije bradavica   

    Ana me je ujela pre par dana i nista nisam primetila odmah. Da bih sinoc (samo uvece sisa) kada sam joj dala tu dojku vrisnula od bola. Pogledam sta je - neko crveno ispupcenje na bradavici i ukapiram da je to od ujeda. Stisnem ja tu zube i izdrzim da je podojim. Jutros ustajem pogledam a ono pobelelo, kao da je neki gnoj unutra! Grozno. Posto je subota odem kod dezurnog ginekologa koji me ubedjuje da nije gnoj, da nije infekcija, vec da je mali defekt na bradavici i da mi nesto za negu bradavica, a lepo se vidi belo. Ja se plasim da joj dam tu dojku veceras jer gde da stavim detetu to u usta. Planiram da izmuzem tu dojku a da joj dam samo jednu da sisa. Lepo nisam pametna.
  7. zvrca je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    17.09.2011.
  8. zvrca je dodao/la post u temi Povišena temperatura kod beba   

    Joko u pravu si skroz, navicicu se vremenom jer takve situacije su neizbezne.
  9. zvrca je dodao/la post u temi Dečiji biseri   

    Jao Suncokret al' sam se zasmejala!
  10. zvrca je dodao/la post u temi Odvikavanje od pelena   

    Mi smo dnevne pelene skinuli pre mesec i po, super je prihvatila sto se tice piskenja, ali eto tek prekljuce je prvi put obavila i onaj veci posao na nosi, pa je ponovila i juce i danas i bas sam zadovoljna, mislila sam da ce to ici mnogo teze ali uspeli smo. Nocna pelena nam je nekad skroz suva, a nekad je puna, ali ne opterecujem se sa njom jer jos uvek nocu sisa, tako da kada to prestane prestace i da piski nocu.
  11. zvrca je dodao/la post u temi Povišena temperatura kod beba   

    Izgurali smo noc, jutros sam je vodila kod doktorke privatno (nas dr u DZ je na odmoru), uradili smo krvnu sliku koja nesumnjivo pokazuje da je virus u pitanju, a njoj je jaaako crveno grlo. Hvala Bogu da postoji opcija privatno vec sam pocela da ludim.
  12. zvrca je dodao/la post u temi Povišena temperatura kod beba   



    Joj znam da ce proci, ali oduzela sam se kada sam videla da je bila preko 39. Sada kada je pocela da pada malo mi je lakse, ali me ipak strah da zaspim.
  13. zvrca je dodao/la post u temi Povišena temperatura kod beba   

    Nasla sam negde i da trebam da joj stavim vatu natopljenu mlakom vodom ispod miske, pa sam i to uradila i stavila sam krompir u carapice.

    Na "pipanje" bih rekla da se temperatura jos spustila.

    Drage mame hvala vam puno na savetima!
  14. zvrca je dodao/la post u temi Povišena temperatura kod beba   


    T je pala na 38.2. A ja sam citajuci sve ovo naisla na to da brufe i eferalgan mogu da se kombinuju na 3 sata, i bas sad racunam da mogu u 1 da joj dam brufen. Znaci ipak da sacekam 4 sata da prodje.
  15. zvrca je dodao/la post u temi Povišena temperatura kod beba   



    Apsolutno niceg osim temperature. Cak je lepo i jela i juce i danas, bila raspolozena, pa nisam pridavala neku vaznost temperaturi. Medjutim...