mirrada

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la mirrada


  1. primetila sam da ova tema ne postoji na ovom krasnom forumu,ali verujem da postoje buduce majke koje ih poput mene zele spreciti B)

    sta vi radite ili ste radile u toku trudnoce da bi ste sprecile ili makar ublazile njihovu pojavu?

    ja cim sam saznala da sam u drugom stanju(oko 5 nedelje),kupila sam u dm-u babylove ulje i kremu za mame,mazem se svaku vece bez preskakanja.pijem svaki dan 2 litra ciste vode+limunadu i neki cajic,dr mi je dala vitamin E ali da zvacem ne da pijem,izbacila sam slano islatko najvise zbog bebice ali nece da skodi ni meni ta promena ;) usla sam u 5 mesec trudnoce,i za sad nisam uopste dobila na kilazi,nadam se da necu preterano dobiti do kraja trudnoce,jer stvarno pazim.jos sam zaboravila reci da jednom nedeljno uradim piling koji je na bazi ulja,bitno je jer obicni jaaako isusuju kozu,posle njega mi je koza jako glatka jos kad namazem ulje bude prelepa.pisacu na ovoj temi do kraja trudnoce da li se i dalje striktno pridrzavam ovih svojiih pravila(dacu sve od sebe) i da li je to sprecilo nastanak strija,inace sam dobila malo strija u pubertetu sa unutrasnje strane butina,pa videcemo.

    eto drage moje pisite svoja iskustva i naravno savete,ljubim vas i budite mi zdrave i naravno negovane... :)

    Pozdrav, Ana

    Ja sam u trudnoci koristila onaj Melem, ne mogu da se sjetim ciji je ali ga ima u svim apotekama i nije skup. Dobila sam 25 kg u trudnoci ali nisam dobila nijednu striju. Mazala sam se od vrata do koljena mada moram priznati ne bas svako vece, nekad se dogadjalo da preskocim i 2-3 veceri. I naravno pila sam mnogo vode. Ako ti je suva koza mazi svako vece obavezno necim a kad dodje toplo vrijeme i vise puta dnevno.