Milena123

Član
  • Broj odgovora

    14
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Milena123

  • Rođendan 01/20/91

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Pol ženski
  • Lokacija Kraljevo

Aktivnosti člana/članice Milena123

  1. Milena123 je dodao/la post u temi Zaustavljanje laktacije   

    Ma ja sam to pitala za svaki slucaj,ako mi zatreba.Ali hvala Bogu nije... Ispila sam sve tablete,mleka vise nema i to je to !
  2. Milena123 je dodao/la post u temi Zaustavljanje laktacije   

    he,he... Meni to podvezivanje nije potrebno,evo veceras sam popila zadnju tabletu,a vec 10 dana se ne izmuzavam i nista,super sam.Pijem tecnosti koliko hocu,kafe koliko hocu i nista.Valjda je to i bilo pri kraju i tablete su to same sredile. Hvala u svakom slucaju, ali ja moje grudi necu da vezem
  3. Milena123 je dodao/la post u temi Zaustavljanje laktacije   

    e,hvala vam.Ja se vec 5 dana uopste ne izmuzavam, Pijem vec 10 dana taj lek i samo sam se u pocetku izmuzla 2 puta po malo jer sam osecala bol.I sad kad se ne izmuzavam,grudi me ne bole,mozda malkice desan,posto mi je nju vise sikio.Ali necu da se izmuzam sve dok me ne zaboli do besvesti.Ostala mi je jos jedna tabla i to je to.Nezeljena dejstva nema,ne povracam,nije mi muka,sve je ok,osim sto mi je malo zapusen nos.Sad ne razumem kako to treba da se podvezem,nikad to nisam radila?
  4. Milena123 je dodao/la post u temi Zaustavljanje laktacije   

    mene zanima koliko cesto treba da se izmuzavam,posto pijem taj lek vec peti dan,a izmuzla sam se 2 puta.Dete mi ima 11 meseci,sam je odbioda sisa i zato sam morala da pocnem da ga pijem.Nemam nesto mnogo mleka,u levoj dojci bas slabo posto mi je manje sikio. Molim za odgovor
  5. Milena123 je dodao/la post u temi Slabokrvnost/anemija kod dece   

    hvala vam,sad ste me utesile.Ma nisam primetila nikakve neuobicajene simtome,skroz je veseo,zainteresovan je za igru,puizanje i slicno.Ma lakse mi je kad sam podelila to sa vama.
  6. Milena123 je dodao/la post u temi Slabokrvnost/anemija kod dece   

    drage mame,moj bebac ima problem sa anemijom.Po rodjenju imao je zuticu 3 meseca,bili rubin mu je stalno bio u padu,ali sad kada i ma 11 meseci,hemoglobin mu je 120 ,sto mislim da je mali.Pio je legofer 3 meseca i kuvala sam mu meso svaki dan i davala zumance,ali nije se mnogo popravio.Zanima me sta vi dajete svom detetu ako je anemicno?
  7. Milena123 je dodao/la post u temi Hemangiom   

    drage mame,imamo jos jedan problem.Moja Viktor ima hemangiom (beleg) na levoj nozi velicine 5 cm.Doktori kazu da bi to trebalo da nestane samo od sebe pa me interesuje da li je neka od vas imala taj problem,tj. vas bebac i sta ste radili sa tim?Nama su rekli da ne se to nikakva krema tu ne pomaze.
  8. Milena123 je dodao/la post u temi Sisanje donje usne   

    Hvala vam,mnogo je lakse kad znas da to i druge bebe rade.Samo se nadam da mu donja usna nece ostati uvucena,jer me je svekrva isparanoisala
  9. Milena123 je dodao/la tema Od rođenja do 6 meseci   

    Sisanje donje usne
    Drage mame,imam jedan problem,a ustvari i ne znam da je problem.Moj Viktor ima 3 meseca i 6 dana i od juce non-stop sisa donju usnu.Takodje sisa i palac i zvace levu saku,ali od juce je ovo aktuelno.Zanima me da li to moze da utice na njegovu usnu,tj. da li moze vremenom da bude uvucena?Inace mnogo balavi i stalno stavlja prste u usta.
    • odgovora
    • pregleda
  10. Milena123 je dodao/la post u temi Sokići u bebinoj ishrani   

    Pre svega,zdravo svim mamama,ja sam ovde nova.Htela sam da se nadovezem na pricu i da kazem da je svaka beba drugacija.Recimo,moj Viktor sisa i od 15-og dana pije vodu na flasicu,a sa 2 meseca je poceo da pije caj na flasicu.Jos uvek mi sisa i pije caj i vodu i nemamo nikakvih problema.