Cat15

Član
  • Broj odgovora

    10
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Cat15

  • Rođendan 04/15/77

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Beograd

Aktivnosti člana/članice Cat15

  1. Cat15 je dodao/la post u temi Porodiljsko bolovanje i bolovanje radi nege deteta   

    Ja sam dobila 4 meseca i to na jedvite jade jer mi dete ide na terapije u Dr.Dragiše Mišovića i tamo i ma karton kod fizijatra...imali smo na porodjaju ocenu 6 , asfiksiju, reanimaciju, obmotanu pupčanu vrpcu i doneta je na svet uz pomoć vakuum ekstraktora,bila je u inkubatoru na oksigenoterapiji i pitanje je bilo kako će se sve završiti (mada je sve posle bilo, na svu sreću, ok)...zbog toga smo svakog meseca u razvojnom savetovalištu, kontrole kod neurologa i fizijatra tra tra...
    Medjutim, u Sokobanjskoj je jedan idiot odbio da mi da preporuku iako idemo kod njega od početka, pa sam manje od mesec dana pre isteka bolovanja dobila uput za fizijatra u Mišoviću koji me je pride poslao kod neurologa u Tiršovu, šifra f83 i glat su mi dali preporuku, jer dete ne puzi. Sad, ove kvočke iz DZ kažu da ne priznaju to nego samo Sokobanjsku i jedva mi dadoše uz pridiku od pola sata kako sam mogla da dete prebacim tamo, te, nisu kompetentni, na šta je moj odgovor bio da je za mene lekar lekar, i da je Dragiša Mišović klinički centar a ne poslastičarnica, i posle malo svadjanja su popustile.
    Znači, Sokobanjska jedino pali...šta god da je u pitanju kad vide izveštaj odande, produžavaju odmah.Samo ne znam koji im je to fazon.Kao da imaju dogovor sa njima. A ja sigurno drugi put neću moći da produžim, sve i da hoću, jer moj andjelak super napreduje a sve to zahvaljujući tretmanu na koji redovno idemo..
    Pozdrav!
  2. Cat15 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Hvala puno bar sad znamo šta dalje da radi...jer je sva izgubljena. Hvala još jednom !
  3. Cat15 je dodao/la post u temi Produzetak porodiljskog   

    Pomoć, molim...
    Moja koleginica radi u Beogradu a živi u Pančevu.E sad, porodiljsko joj ističe krajem Marta pa bi htela da ga produži.Šta da radi i kuda da ide? Jel ima neko iskustva tog tipa? Ja sam predavala u 27.marta i išla na komisiju u DZ na opštini u kojoj radim, ali ja sam iz Beograda...opština na kojoj ona radi je Palilula.
    Šta dalje?
    Pozdrav, i veliko hvala za odgovor!
  4. Cat15 je dodao/la post u temi Tikeri???   

    NE VIDI SEEE
  5. Cat15 je dodao/la post u temi Tikeri???   

    ja sam sad napravila sebi hajde da vidim jel' radi!!
  6. Cat15 je dodao/la post u temi Aktivnosti pre prvih koraka   

    hvala ti puno, ljubim..javljam dalji napredak, i ne brinem vise!
  7. Cat15 je dodao/la post u temi Aktivnosti pre prvih koraka   

    Zato što sam čula različite priče da može da deformiše nogice itd., isl., da je opasno tra-la-la..da moram da se konsultujem sa fizijatrom i da ga pitam sme li da stoji i tako dalje da ne nabrajam više..poenta je u tome što je ja uopšte ne forsiram sama sve to radi i nema šanse da je sprečim u tome a i ne bih htela, mislim da je spremna čim to sama radi
  8. Cat15 je dodao/la post u temi Aktivnosti pre prvih koraka   

    Ljudi..
    moja beba puže od šestog meseca a od sedam i po već stoji..i to sve sama, drži se za ivice kreveca i kreveta i stoji pa se pusti i padne...mene je malo strah da li sme u tom dobu da se oslanja na nogice, ali vidim da svaka beba ima svoju priču i različito funkcioniše.Da li neko zna treba li da je skidam i da joj ne dam da stoji, ili da dete normalno pustim da radi svoj posao?
  9. Cat15 je dodao/la post u temi Dete/beba neće da jede!   

    Aleksandra ima 4 meseca i usla je u peti, pediijatar nam je rekao da pocnemo sa uvodjenjem prelazne hrane i da uzmemo Milupa Rizu jer vec pije Aptamil...medjutim, ona place vec dva dana nece ni da lizne cim joj pridje kasicica odmah suze...jel to normalno i sta da radim, kako da joj pridjem?
  10. Cat15 je dodao/la post u temi Epidural u Višegradskoj (Beograd)   

    Kao prvo
    da demantujem...nije istina da u Frontu sama sebi mozes da dodajes epidural,ja sam ga platila i dali su mi ga tek na 8 cm, pa ti vidi.Dotle sam zapomagala i molila Boga da me uzme.I to su mi dali malu dozu iako su svi rezultati bili idealni za epidural.
    Drugo:zena pored mene uopste nije isla pre porodjaja da vadi krv da bi dobila odobrenje za analgeziju,pa je trazila i dali su joj.Mislila da ce moci bez toga ali se prevarila.Sta reci osim-zene,platile ne platile.svugde vam je isto,poslusajte me pa idite tamo gde se ne placa,jer je bacanje para.