MimiAle

Član
  • Broj odgovora

    43
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici MimiAle

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice MimiAle

  1. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @doda ti trebas danas ili sutra na UZ?
  2. MimiAle je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    @KruelaDeviL e pa kad videh da si pitala.za odnose resim da je vreme da se prikljucim ovde. Doduse nemam.bas puno vremena za pisanje ali iscitam sta se pise. Ja sam ovaj put (treca trudnoca) nekako sva uplasena. U prve dve trudnoce imali odnose od pocetka pa do kraja trudnoce. A sad tek od ulaska u 4ti mesec (trenutno 16ta nedelja).
  3. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @doda ja sam odlicno hvala.na pitanju.... bebica odlicno napreduje. Radila dabl test sve je ok. Usla ja u drugi trimestar,uf kad pre.... sad sam bez zatvora,mucnina i gorusice... hvala Bogu. Inace je bilo strasno do skora.... 
    @Jokic20 cestitam draga. Ja nisam iz Bga ali tamo vodim trudnocu u Frontu. Gde ces ti??? 
  4. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @doda ja sam odlicno hvala.na pitanju.... bebica odlicno napreduje. Radila dabl test sve je ok. Usla ja u drugi trimestar,uf kad pre.... sad sam bez zatvora,mucnina i gorusice... drage zelim da vas povucem sve jako jako za mnom da ugledate dve II sto pre ...
  5. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @tiaa odlicno sam hvala na pitanju. Idem u ponedeljak da radim dabl test pa jedva cekam da idem da vidim bebuuuu.... odlicno se osecam imam malo probleme sa zatvorom i gorusicom ali sve u svemu uzivamo.
  6. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @@Aleksiss24 navijamo da budu II. Javljaj nam... 
  7. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @lex ja sam sad odlicno. Primam inekcije progesteron i malo se trudim da mirujem.
    @miliccam ja cekam jos malo tacnije jos nedelju dana pa da odem odmah u drugi trimestar. Kako vreme leti. Kao da sam juce podelila sa vama sliku testa a i lepo mi je sa nasim cekalicama da bodrim i ja njih kao sto su one mene.
  8. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @miliccam kako si draga??? Jesi zakazala kod ginekologa?
  9. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @doda isla kod moje dr i sve je odlicno. Samo moram stitnu zlezdu da kontrolisem. Hvala Bogu raste kod nas jedno lepo bepce... idem za dve nedelje ponovo da radimo dabl test. Inace su meni prve dve trudnoce , u 20 i 23 god, bile mnogooooo lakse nego sad u 28 god. 
  10. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @doda isla sam juce i sve je odlicno. Hvala Bogu. Imam samo jos inekcije progesterona da, primam i da proverim stitnu zlezdu i to je to.
  11. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @miliccam cestitam draga.... slicku na okaci da se radujemo zajedno.... sto rece i @doda radujem se kao za sebe.... 
  12. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Prestala. Ja mislim da sam ja ili imala ovog meseca ali oskudnije ilii su posasaveli hormoni.... sve u svemu odlicno smo oboje. Isla sam u sredu da se vidimo tada smo bili 2cm i srce kuckalo lepo i kaze tad dr da je sve ok. Videcemo u ponedeljak sta moja dr kaze. Nadam se najboljem. Isto tako zelim vama cekalicama II  ubrzo.... 
  13. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @miliccam bas sam se obradovala sad kad sam procitala tvoju objavu.... drzim palceve i navijam da je to to. Ja ne mogu da docekam da odem u ponedeljak kod moje dr u Bg na kontrolu. 
  14. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Imala sam i to. Prvo sam imala rozikasto krvarenje u vreme menstruacije..sad sam opet imala krvarenje u danima kad sam trebala da dobijem da nisam trudna tako da mi dr kaze da moze i zbog toga da bude to krvarenje. 
  15. MimiAle je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    @tiaa ja sam iz malog mesta tacnije Golupca, ovde je tesko zaobici Pozarevacku bolnicu za koju si mozda i cula da.je jedna.od najgorih u Srbiji.  E sad ja sam hvala Bogu doduse preko vezica uspela da sredim uput za Front. Tamo mi je obe trudnoce a sada trecu vodila dr Ana Mitrovic. Svaka cast toj zeni. Sad cim sam prokrvarila ja sam joj pisala za problem i zena mi je u roku od 15min odgovorila sta da radim dok ne odem kod nje na kontrolu. Svaka cast toj zeni.